benim tekrdağ saraya bağlı küçükyoncalıda 3 dönüm arsam
benim tekrdağ saraya bağlı küçükyoncalıda 3 dönüm arsam var değer kazanır mı yada ne kadar sürede prim yapar tşk
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
benim tekrdağ saraya bağlı küçükyoncalıda 3 dönüm arsam var değer kazanır mı yada ne kadar sürede prim yapar tşk
MerhabaAtaşehir emek evlerde satılık ilanlarında evrak kirliliğinden bahsediliyor ve bazı ilanlarda bu satıştaki yerin belgelerinde sorun yoktur deniliyor. Bu ne anlama gelen birşeydir. Sanırım bölge Tapu tahsis belgeli. Tapu tahsis belgesi ile yer almak risklimidir yada düşünceniz nedir. Emek evler ile imar iskan bloklarını karşılaştırınca fiyatlar yakın birbirine tercih neden ve hangisi olmalı. Teşekkür şimdiden
PİYASA DEĞERİ 1,5 MİLYON TL KADAR OLAN ARSAM YOL GEÇECEĞİ İÇİN İSTİMLAK EDİLDİ VE 280 000 TL DEĞER BİÇİLMİŞ NASIL İTİRAZ EDEBİLİRİM .İTİRAZIM SONUÇLANANA KADAR BEKLEMELİ MİYİM PARAYI ALIP YİNE DE İTİRAZ EDEBİLİRMİYİM .BU SÜREÇ NE KADARDIR VE SONUÇ OLARAK PİYASA DEĞERİNİ ALABİLİRMİYİM
Tebernüş Bey sizi yıllardır o kadar iyi tanımışız ki, bahadır inşaata gözümüz kapalı güvenelim mi diye yazıp soruyu gönderdikten sonra kendi kendime dedim ki Tebernüş Bey kimseye gözü kapalı güvenmeyin diyecek ) çok yaşayın. haklısınız ama en azından maddi yapısı, özkaynakları,iş ahlakı itibarıyle geçmişinde kötü bir tecrübesi yok diyebilir miyiz? tekrar teşekkürler
tebernüş bey bu esenyurt olayını artık biliyoruz bende N merkezden bir ev aldım ve inşaat durdu.benim sorum esenyurtun bu 16 9 projesinden imar sorunuyla yani yükseklik yada inşaat alanının büyüklügü ile ilgili bir farkı varmıdır.ve 16 9 daki bu yükseklik sorunu ne oldu (BİLDİGİM KADARIYLA YENİ İMAR KANUNUNA BUNDAN SONRAKİ İNŞAATLAR DAHİL EDİLECEK) inşaat devam ediyormu etmiyormu.ediyorsa aralarındaki hangi farktan dolayı devam ediyor tşk
Merhabalar, 2B kapsamında yer alan 2 arsa sahibinden biri diğerini sınırlarda 5m² problem var diye kadastro mahkemesine askı ilan süresi içinde vermiş ve daha sonra aynı davayı sulh hukuk mahkemesine de açmıştır. Sorum şu Hazinenin arazisi olan bu yerlerde işgalci olarak bulunan kişiler bu şekilde mahkemelik ise bu durumda 2b kapsamında tapudan satışı yapılabilecek midir? Yani hazine adına başkasını mı mahkemeye vermiş oluyorlar. Bu durumda binlerce dava olduğu ve bu davanın birde karşı tarafı olduğu düşünülürse yani enaz x2 olursa 2b de beklenti ne durumda olacaktır. Saygılarımla?
Fikirtepe erdemler sokaktaki arsamızdaki belediye hissesini satın almak istiyoruz.50m için yaklaşık ne kadar ödememiz gerekir. yaklaşık bir fiyat verirseniz sevinirim.
92000 tl kredi sabit faizle 120 ay da geri ödemesi 161000 tl tutuyor. ama aynı parayı gene sabit faizle artan ödeme yöntemiyle ilk yıl 1250 tl giğer yıllar 200 tl artarak 8 yılda 148000 tl tutuyor. sizce hangisi mantıklı. bana artan ödeme yöntemi geldi ama banka bunu neden yapsın diye de düşünmüyor değilim. iyi çalışmalar
Ben de Uçaksavar sitesinin dönüştürülmesi ile ilgili kaygılarımı belirtmek istiyorum. 1 e 3 daire vermeyi taahhüt eden şirket ya bina kat sayısını yükseltecek (ki bu mevcut düzenlemelerle mümkün değil) ya da dipdibe bloklar yapacak. Tabi mevcut güzelim ağaçların büyük kısmı da katledilecek. Etiler bölgesinin ender tabi güzelliği olan site de gözünü maddiyat bürümüş insanlar yüzünden heba olup gidecek. Bakınız şekil:Polat Boğaziçi sitesi adlı beton yığını. Biz duyarlı Etiler sakinlerinin bu konuda hiç mi söz hakkı bulunmaz? Yıllardır görmeye alıştığımız belki de görmek için kalkıp geldiğimiz yeşil alanların birilerini zengin etmek için birgün aniden beton yığını haline gelmesini gözü yaşlı izlemekten başka bir hakkımız hukukumuz yok mudur?
merhabalar.kayaşehir 11. bölgede toki den ev aldım çekilişte 1.kattaki daire bana düştü.burada şerefiye bedeli bu katlar için ne kadardır .bilg verirseniz sevinir ;iyi çalışmalar dilerim.