tebernüş bey ağaoğlunun 2. bahçelievler projesi ne zaman sat
tebernüş bey ağaoğlunun 2. bahçelievler projesi ne zaman satışa sunulacak bilginiz varmı?(arsanın etrafı tel örgüyle çevrildi ağaoğlu tabelaları asıldı.)
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
tebernüş bey ağaoğlunun 2. bahçelievler projesi ne zaman satışa sunulacak bilginiz varmı?(arsanın etrafı tel örgüyle çevrildi ağaoğlu tabelaları asıldı.)
beylife ile ilgili akıllara takılanlar hakkında ne dersiniz?1)1.etap 55 m2 daireleri 65 m2 olarak gösteriyorlar şimdi.Nasıl oluyor bu?2)3.etabı iptal etmişler.3)eylül 2009 da temel atılacaktı hala atılmadı.Bu inşaat nasıl yetişecek?Bence biz o daireleri teslim alamayacağız.
Merhaba Tebernüş bey. Size bir sorum olacak. Aynı özellikler de 2 ev düşünün m2 bazlı. 1. ev beylikdüzün de yeni yapılan bir proje ve fiyatı 200 bin TL diğeri ise Mecidiyeköy de 5-10 yıllık bir bina ve fiyatı yine 200 bin TL. Sizce hangisi daha uygun bir seçim olur. Yeni projemi daha mantıklıdır yoksa merkezi bir lokasyonmu ? Şimdiden teşekkür ediyorum.
Tebernüş bey merhaba,Samsun towers hakkında insanlar size sorular soruyor sizde kulaktan dolma veya basından bulduğunuz haberlerle cevap vermeye çalışıyorsunuz. Bu sorulara cevap verebilmeniz için bu işi yapan firmaya gidip konu hakkında detaylı araştırma yapmanız ve sağlıklı bilgiler aldıktan sonra cevap vermeniz gerekiyor. Diyorsunuz ki firma beni aramıyorsa ben ne yapayım bişey yapmayın bilmiyorsanız cevapta vermeyin. Bu işi yapıyorsanız araştırmacı olun oturduğunuz yerden habercilik yapmaya çalışıyorsunuz Sİzin 26 dönüm arsanız olsa yaklaşık 1600 adet daireli proje ile size gelseler kaç daire karşılığı bu arsayı verirsiniz Matamatiğiniz çok iyiymiş lütfen cevap verirmisiniz
Tebernüş bey slm, Beylkdüzü ginza lavinya projesi ile ilgil düşüncelerinizi alcaktım. Keleşoğlu inşaat yapıyor, fakat inşaat hızı çok yavaş, bir sorun mu var acaba?
Sn Mehmet Yasar,bu kadar iddiali olmayiniz.tren olmak zor istir ve yukunuz agir olur.Tren olmaktansa size Tebernus bey e kulak vermenizi tavsiye ederim,nacizhane-)...Kapanis esprisiyle ,iyi geceler diliyorum...
banlardaki yeni faiz artışı olayı için bir degerlendirme bir yorum alabilirmiyiz (güncel yorum)saygılar
Merhaba tebernüş bey. Bütün birikimimi esenyurt bölgesindeki bir projeye peşinat olarak yatırdım. Fakat daha sonra yaptığım araştırmada bazı mütahit firmaların projeyi yarım bırakması,geç teslim etmesi gibi sorunlarla yüz yüze gelindiğini gördüm.Bu tarz problemlerde daire satın alan vatandaşları koruyucu kanunlar var mıdır olsa bile gerçektten koruyabilir mi mütahit iflasını verip çekip giderse mesela durum ne olur.Teşekkürler
Saygılar Tebernüş Bey, Halkalı-Atakent'teki mevcut bütün projeleri gezdim. İçlerinde aile yaşantısına uygunluk açısından en çok özen gösterilen projenin Elite City olduğunu gördüm. Site içini trafiğe kapatmışlar, otoparkların tamamı kapalı. Ağırlıkla 2+1 ve 3+1 daireler var. tavanların yüksek oluşu da çok iyi olmuş. 8 katlı d bloklardan 116m2 273.000'e 2+1 daire aldım. Projeyle ilgili sizin de görüşlerinizi rica ediyorum. İyi çalışmalar dilerim.
Merhaba,almak istedigim daire kat irtifakli 2007 yilinda tamamlanmis elektrik,su,dogalgaz vb butun hizmetler mevcut ancak muteahhitin sigorta borclari yuzunden iskani alinamamis.Ben daireyi toprak sahibinin (miras) kizindan aliyorum.Bu yil sonunda yapi denetim sureside bitiyor.(5 yil) Fiyat arsa payi olarak cok iyi fiyatlarda. Tebernus Bey ne tavsiye edersiniz?