fı towerdan daıre satın aldım ama eylulde tesım edılıcek o
fı towerdan daıre satın aldım ama eylulde tesım edılıcek olan daıreler daha teslım edılmedı n yapmalıyım
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
fı towerdan daıre satın aldım ama eylulde tesım edılıcek olan daıreler daha teslım edılmedı n yapmalıyım
merhabalar tebernüş bey,sizleri çok yakından takip ediyorum.ve sorularımızı anında yanıtlamanız ve yeterlı bilgi vermenız bizlere oldukça güven vermekte.ben bundan 2hafta önce osmanlı inşaattan bir daire aldım kapıdan içeri girdiğim andan itibaren oldukca bir yogunluk vardı daha sonra beni bir bayanla görüştürdü ve bayanın bana vermiş olduğu bilgeler sayesinde baya bir tatmin oldum son aşama olarak beni satış koordinatörüyle görüştürdüler ve yeterli bilgiyi aldıktan sonra daireyi almaya karar verdik eşimle birlikte. şuan 3+1 daire sahibiyim 137.000TL aldık o kadar olumsuz yorumlara ragmen satıs ofısındekı musterı temsılcılerı bunların kuru gürültüden ibaret oldugunu söyledı sizin sitenizde okudugum yorumlara göre tarafsız görunuyorsunuz son olarak bunlar hakkında düşüncelerınızı almak ıstıyorum? ayrıca, lokasyon olarak buldugumuz o bölge deki daire fiyatı bittiği takdırde ne olacaktır? şimdiden teşekkür ederim.iyi çalışmalar diliyorum. .
merhaba Tebernüş bey,daha uygun olduğu için henüz başlama aşamasında olan projelerden birinde uzun vadeli yatırım için 100bin tl ye kadar stüdyo veya 1+1 daire almak istiyorum, sizce hangi projeler benim için uygundur,birde başta sormam gerekeni sonda sordum ama şu sıralar emlak almak için doğru zaman mıdır, fiyatlarda suni bir artış var mıdır? teşekkürler.
tebernüş bey n merkezden daire aldım ve inşaatı takip ediyorum fakat yetişmeyecek gibi görünüyor acaba siz sorabiliyormusunuz yetkililere yeni yılda inşaat için bir planlamaları varmıdır yetitmek için.teşekkürler
iyi günler Tebernüş bey Ataşehirde 4milyon dolara 3000 metrekare bir plaza almayı düşünüyorum.Temin kenarında olan bu plazanın sizce bana aylık kira getirisi ne kadar olur şimdiden teşekkür ederim..
selam değerli abi sorularımıza cevap verdiğin için şimdiden tşekkür ederim benim sorum toki istanbulda busene konut yapacakmı yapacaksa hangi semtlerde yapacak teşekkür ederim
VAryap projelerinin, özeelikle Meridian projesinin cok uzun sürdüğünü düşünüyorum. Yanlış tahmin etmiyorsam 4 yıla yakın bir sürede teslim edemediler. Bu tespitim doğru mu?
selam tebernüş bey iyi çalışmalar myesgarden projesinde belediye ile ilgili sorun var diyorlar acaba bu sorun tam anlamıyla nedir inşaat başlama tarihi 31 aralık 2011 di gördüğüm kadarıyla internete yeni reklamda koymuyorllar büyük bir sorunmu acaba?
Tebernus abi,..Abi Agaoglu 212`nin aidati 1.000 TL civarinda olacakmis diye duydum. Olabilir mi boyle bir sacmalik abi? Dogru bile olsa o yapida 507 tane daire var. Ayda eder 500.000 TL uzerinde para. Kim yiyecek bu parayi..Simdiden sagol abicim...
merhaba tebernüş bey. benim sorum esenyurtta metrobüsün kira değerini artıracağını söylüyorsunuz. bu metrobüs şuan yapımı devam eden beylikdüzü e-5 metrobüsü mü yoksa yeni bir metrobüs projesimi var esenyurtta ? kolay gelsin