Tapusu ruhsatı olan 6 katlı binanın yeşil alan gözükmesi
Merhaba tebernus bey kolay gelsin, Ümraniye bölgesinde bi bina var ve tapusu ruhsatı mevcut olmasına rağmen yeşil alan gözüküyor bu durumu nasıl düzeltebiliriz ?
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Merhaba tebernus bey kolay gelsin, Ümraniye bölgesinde bi bina var ve tapusu ruhsatı mevcut olmasına rağmen yeşil alan gözüküyor bu durumu nasıl düzeltebiliriz ?
Ayvalık badavutta 1978 yılında normal imarlı arsa olarak ailem bir arsa almış seneler sonra sit olmuş doğal sit ama tabiat vs etrafı etkileyecek bir durum yok etrafımızda yapılaşmalar var ge imar barışına giren yerler var Geçtiğimiz gümlerden 21 metrekare bir konteyner koydum kalasların üzerine abelediye şikayet üzerine gelmiş kaldırma kararı çıkar mı yaptırım nedir be yapabilirim iyi çalışmalar teşekkür ederim
Mart 2017 tarihinde taşındığım evime mart 2018 tarihinde herhangi bir artış yapmayan ev sahibim Ağustos 2018 tarihine kadar 500 tl ödediğim kira bedeline artış yapmak istiyor. Kira sözleşmesini 1 yıllık yapmıştık. Bir yıl bitiminde sözlü olarak kiranın aynı kalması şeklinde anlaştık ve ödemeleri imza karşılığında yaptım. 17-18. ayda artış yapabilir mi.
Merhaba, kiracı olarak oturduğum evin kontrat tarihi 26 Haziran. Bu yıl kira artışını tefe tüfe oranının yarısından biraz fazlasını yaparak ev sahibine gönderdim. 2 ay kirayı bu şekilde ödedim ancak 2. kiranın ödenmesinden 9 gün sonra kiracı başka birini aratarak telefonda artışın fazla olması gerektiğini belirtti. Kontratın yeni döneminden önce ve bugüne kadar her hangi bir yazılı talepte bulunulmadı. Kira iadesi ve itirazda bulunulmamıştı. Bu durumda hukuki olarak kim haklıdır? Teşekkürler.
Merhaba, son 10 gündür Türkiye tarihinin en büyük dalgalanmalarından birini yaşadı. Ben de geçtiğimiz sene Av.Kon.Yamanevler'den 3+1 bir daireye girdim, %40'a yakınını ödedim. Şimdi iki derdim var; 1- firma projeyi bitirebilir mi 2- Eylül'de 2018'de 400.000 TL kredi çekmem gerekiyor, bankaların bu faiz oranları ile kredi çekmek mantıklı mı? Bana ışık tutabilecek öngörüleriniz varsa paylaşırsanız memnun olurum.
Tebernüş bey, iyi günler diliyorum. Sarıyer bölgesinde 2. derece tarihi eser satın almak istiyorum. Ev çok güzel yeniden yapılmış. Çok begendik ama iskanı yok. Raporu gördüm. Birkaç penceresinde çok ufak tefek hatalar var. Yoksa aslına uygun yapılmış bir konut. İskansız kredi alabilir miyim? Evi satın alırsam iskan için yapabileceğim bir şey olur mu?
Şuan bankanın istediği tutar iiçin birikimim yok.Banka ne kadar süre daha satamazsa borç varlık şirketine devredilir yada bu durumda evi satamazsa borç varlık şirketine devrolurmu,süreç nasıl işleyecek?Beni evden çıkarırmı?Avukat en son gecen bayramda gelmişti cıkın diye sonra aramadı bile.Evin durumu ya da banka satamadığı durumda ne olur?
Banka kredisiyle ev satın aldım.Krediyi ödeyemeyince banka evi geri aldı.Bütün süreçleri geçirdim.ŞUan evi internet üzerinden satışa çıkardı.Ancak ev hala satılamadı.Benim merak ettiğim satamazsa ne olur?Evimi kurtarma şansım olur mu?
Tapuda bahçe li kargir ev geçen Bir müstakil ev için yapı kayıt belgesi almak gerekir mi ev 80m2 arsa 167m2 ev 50 yıllık vardır oturuyorum abonelik ler var doğal gaz almadim
Mesaj göndermezseniz nasıl olur acaba