Arsa Alim
Iyi günler Catalca, Yaliköyde arsa almayi düsünüyorum. Sahile Yakin 600 m2 Imarli 100000 TL ne dersiniz .
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Iyi günler Catalca, Yaliköyde arsa almayi düsünüyorum. Sahile Yakin 600 m2 Imarli 100000 TL ne dersiniz .
2008 de koop.üyeliğini devrettim ve bedelini aldım. Devir ile ilgili tutanak elimdedir. Koop başkanına bir çok defa yazılı ve sözlü başvurdum. Ancak koop başkanı ile üyeliği devrettiğim kişi arasındaki eski husumet nedeni ile 4 yıldır devir işlemini yapmamış. Birikmiş borçları için bana icra takibi başlattı.İtiraz ettim. Ancak üyelik devrinin gerçekleşmesi için nasıl bir hukuki yol izlemeliyim. Selamlar, Teşekkürler.
Merhaba Tebernüş Bey, fikirlerinizden faydalanmamak mümkün değil gerçekten. Biz Göktürk'te 78m2 lik normal bir apartman dairesinde yaşıyoruz. Seneye kızımızı Zekeriyaköyde bir devlet okuluna vermek istiyoruz. Zekeriyaköyde bir ev almak istiyoruz.Ama hayli bir kredide çekeceğiz. Sizce yaşam anlamında hangisi tercih edilmelidir ve doğru bir yatırımmıdır? (düşündüğümüz ev müstakil)
1985 yılında 15 mirascıya kalan bir tarlamız olmasına rağmen bir mirascının satışa razı olmaması nedeniyle bugune kadar satılamadı.Mahkeye dava açıp tarlanın satılması için yaptığım masrafları dava sonucunda alabilirmiyim? Yoksa masrafları benmi ödemiş olurum?Satışa razı olan diğer mirascıların vekaletnamesini alıp,satışa razı olmayanamı dava açayım?Tşk
merhaba tebernüş bey sultanbeyli mimar sinan mh.de müstakil tapulu 258m2 bir arsam var.fakat o bölgenin daha önce orman arazisi olduğu iddiasıyla,milli emlak 2010 yılında dava açmıştı ve arsaya şerh ve tedbir koydurtmuştu. mahkeme bizim lehimize şerhi kaldırdı fakat tedbir hala duruyor. önümüzde ki hafta bir duruşma var ve muhtemelen tedbir de kalkabilir. ama tabi mahkemenin takdiri. arsayı satmayı düşünüyorum ama şu an için biraz ucuz. zaten tedbir kalktıktan sonra satabilirim. şu an kirada oturuyorum ve bir eve de ihtiyacım var ama arsa bir ev parası yapmıyor. istanbulun hemen hemen her tarafında var olan kentsel dönüşüm henüz sultanbeyline uğramış deyil. (birkaç markalı konut haricinde) acaba yakın gelecekte (1-2yıl) sultanbeylinin durumu ne olur? arsayı satmayıp biraz beklemek daha mı doğru olur?
Merhaba; Aşağı dudulu karadeniz caddesinde 400 metre arsamız var. Satmak üzereyiz . Acaba bu bölgenin geleceği ne durumdadır. 5 sene sonra metro bittiginde toplu konut alanı olabilirmi? KAradeniz caddesinde
Sayın Emlak Üstadı Tebernuş Bey, Elite City de daire teslimlerinin, basınında hazır bulunacağı bir törenle verileceğini duydum. Sizin bu konuda bir haberiniz var mı? Net teslim tarihlerini öğrenebildiniz mi? Son kitabınız 'Emlakta Mantık'la tiryakilik yarattığınızı belirtmek isterim. Diğer yeni eserlerinizi heyecanla bekliyorum. Saygı ve Sevgilerimle...
Tebernüş Bey merhaba, yabancılarla ilgili yasayı çıktı çıkacak diye bekliyoruz, bu zamana kadar uzaması nedendir acaba? teşekkür ederim.
Hilal hanım, merhaba İnşaat halindeki projelerde evlerin banka kredisi ile alınmasında dikkat edilmesi gereken konular hakkında yardımcı olabilir misiniz . Henüz inşaat halinde olan bir projeden ev almayı planlıyorum. Teslimat 1 yıl sonra. Kat irtifakı çıkmak üzere ve ben kat irtifakı çıktıktan sonra kat irtifak tapusu ile alım işlemini yapmayı planlıyorum. ve peşinatı verdikten sonra bir kısmı için de kredi kullanmayı planlıyorum. İnşaat şirketi, banka ile şirketin arasında yapılmış anlaşmalar ve yeni mevzuatlar gereğince, en kötü senaryoda bile projenin tamamlanamama durumunun bankanın sorumluluğunda olduğunu belirtmesine rağmen, Banka projenin tamamlanmama durumunun banka dorumluluğunda olmadığını ifade etti. Banka yetkilileri "biz size krediyi kullandırırız ve sizin aldığınız kredinin tamamını inşaat şirketine veririz. sizin ödeyememe durumunuzda inşaat şirketini de sorumlu tutarız " diyor. Bu konuda sizin de yorumlarınızı öğrenmek istedim. Teşekkürler
Kolay gelsin. Merhaba. Ben arap ülkelerindeki yatırımcı ve alıcılara nasıl ulaşabilirim. Projelerimi pazarlamak istiyorum fakat ciddi yatırımcılar bulmada güçlük çekiyorum. İyi çalışmalar.