instanbul kanlica hakinda imar bilgiendinmek istiyorum
30 yildir imari olan arsamin imari imar musadesini iptaldelien kanlicadaki arsamin imarhkainda bilginizi benimlen paylasmanizi ricaederim saygilar nevzat eyupolgu 0031768879952
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
30 yildir imari olan arsamin imari imar musadesini iptaldelien kanlicadaki arsamin imarhkainda bilginizi benimlen paylasmanizi ricaederim saygilar nevzat eyupolgu 0031768879952
Tebernüş bey merhaba, Esenyurt Kıraç da yapımı devam eden 314 dönümlük Abdullah Gül parkı ve kaplıca çalışmalarının tamamlanması neticesinde bölge gelişimi ve daire fiyatlarındaki artış hakkındaki görüşlerinizi öğrenebilir miyim? Bölge yatırım için uygun mudur ? teşekkürler
iyi çalışmalar tebernüş bey,arsa tarla almak mangal gibi yürek ister diyorsunuz çoğu zaman,şu an tarla durumundaki bir yeri alsak bunun tam olarak ne gibi riski olabilir.geçende silivri belediye başkanı buradan tarla alanlar imar beklemesin burada tarımdan başka bir şey yapılmasına izin verilmeyecek tarzında ifadeler kullandı.ne düşünüyorsunuz tarla yatırımı konusunda
Eşi özel sektörde çalışan bir devlet memuruyum. Ev sahibi olmak için yatırım yapıyor ve fırsatları gözetliyorum. Gözetlediğim fırsatları da Toki'den hisse almak, arsa,arazi,Emin Evim, katılım bankası aracılığıyla ev almak, kooperatife girmek vs.şeklinde özetleyebilirim. Şu an için uygun zamanın gelmediğini düşünüyor ve bekliyorum. Yatırımlarımı altın,dolar,euro, katılım bankası kar payı gibi seçeneklerden hangisiyle devam ettirmemi önerirsiniz? Veya başka önerileriniz var mı? İslami açıdan sakıncalı olan faiz,borsa ve forex gibi konuları dışta tuttuğumu belirterek saygılarımı sunuyorum.
Merhabalar.Kuşadasında bir siteden daire almak istiyoruz.Ancak Müteahhit siteyi yarım bırakmış.Şu an başka bir müteahhit çalışıyormuş.Bir iki blokta oturanlar var onlarda olup bitenleri tam anlayamıyor.Şantiye elektriği ve artezyen suyu kullanılıyor.Dairenin tapusu var.Bu sitenin durumunu Kuşadasında hangi kurumlardan araştırabilirim.Daireyi alırsam ileride karşılaşacağım sorunlar olurmu?Devlet memuruyum.Zar zor fiyatı uygun diye alacağımız bir daire bize daha pahalıya gelirmi?Lütfen acil cevap verebilirseniz sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Metsan Nexus projesini hiç incelediniz mi ? Proje hakkında bilginiz var ise yatırım yapma acısından sizin düşünceniz nedir ? Teşekkür ederim
Merhaba tebernus bey kira geliri için istasyon24 projesini düşünüyorum 1+1 ofis için 323500 civari %20 peşin %10 8ay sonra%20 14.ayda ara ödeme var kalanını 24 ay taksitli ara ödeme için Çerkez koyde arsami satmayı düşünüyorum 2016 proje teslim halkalida bulunuyor bu şekilde bir yatırımmi yapmalıyım yoksa başka projelerimi arastiriyim teşekkür ederim
Merhaba Tebernüş Bey; zemin katta bağımsız bölüm planlanmayıp, yalnızca kapıcı dairesi olduğunda kat merdiveni, kat holü ve giriş holü emsale dahil olacak mı? Teşekkür ederim.
Merhaba, Tuzla Aydınlı Konaşlı mevkinde bir arsamız bulunmaktadır. Arsaya Toki kamulaştırma alanına almış ve tebligat gönderildi. Konuyla alakalı m2 fiyatı olarak 450 tl söylendi ama müteahhitler daha fazla veriyor. Sizce ne yapmalıyız.
Avustralyalı bir erkekle Türk bir kadının Türkiye' de evliliğinin ardından, 2007 yılında kocanın Avustralya' da hayatını kaybetmesi sonucunda, Avustralya' da bulunan mirastan haberdar edilmeyen eş (Türk kadın), bu gün hala mirastan hak talep edebilir mi? Herhangi bir hak düşürücü süre var mı?