maximoon evlerinde yatirimlik
merhaba. bahcesehir maximoonda 1+1 62metrekare 164bin tl sizce yatirim amacli rakam iyi mi?
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
merhaba. bahcesehir maximoonda 1+1 62metrekare 164bin tl sizce yatirim amacli rakam iyi mi?
Merhaba arsa sahibin den daire aldım mütahait iskan alacağım diyor tapularınız değişecek onun için para istiyor. para vermem gerekiyormu acaba Teşekkürler
Merhabalar , Zamanında babadan miras kalan arsayı babam o zaman durumları kötü olduğu için diğer kardeşimin üstüne geçirdi , şimdi biz 3 kardeş 7 dönüm tarlayı bölmek istiyoruz ama artık incelediğime göre dönüm dönüm sarla satılmıyormuş bunu nasıl yapabiliriz ? yani bir tapuda 3 ortak nasıl gösterilir ? iyi çalışmalar
Merhabalar,Miras üzerine 5 kardeşe hisseli olarak paylaştırılmış bir tarla var.Kardeşler bu tarlayı 5 eşit paya bölmüş durumda ve herkes kendi tarlasını kullanıyor.Kendi hissesine ait tarla üzerinde yapı yapmış olan kardeş,kendi sınırlarının belirlenmesini ve hissedarlıktan çıkmak istemektedir.Bulunan parsel'de imar yoktur.Bu vatandaş hissedarlıktan çıkması ve tek tapu olarak kendi adına tescil ettirmesi işlemi nasıl olur ? Üzerinde yapı olan tarla için ruhsat mevcuttur ve zamanında belediyeden de onay alınmıştır.Bu konuda ne yapabilir ? yardımcı olursanız çok sevinirim.
Fikirtepe sakinlerindenim az metre kareli alıp alabileceğim daire sayısını mı yükseltmeliyim yoksa büyük metrekareli dairemi tercih etmeliyim. Şimdiden teşekkür ederim.
Tebernüş Bey merhaba; 1237,48 m2 bi arsamız var imar durumuda şu şekilde; TAKS: 0.35, KAKS: 1.40 Hmax=12,50 Bu arsa üzerine kaç kat çıkılabilir sizce, toplam kaç daire yapılabilir. Ortalama daire m2 si nasıl olur.. İnternetten uzun araştırmalar sonucunda bu tarz çok soruya rastladım, lakin detaylı bi bilgi edinemedim. Vereceğiniz bilgiler belkide ben dahil çoğu kişiye fayda sağlayacaktır. Teşekkür Ederim.
merhaba ben 2014 tarıhinde yeşik gyo tuzla içmeler suites diye bir yatırımdan 3 adet yer aldım toplam değeri 95 bin tl. ve taksitlı olarak 12 taksıtte bitirdim. ve bana teslim tarihi olmadıgı için kira ödeyecekler aylık ortalama 850 tl ama taksidim 25-06-2015 de bitti ben kira ne zaman baslıcak dedıgımde bana 7 ayda baslamıyacak 8 de baslıyacak sebebi ise sözleşmeyı yaptıgım tarıhde damga vergisi ödenmiş sözleşme için mukavelenameler diye 900 tl ve kira sözleşöesi içinde 20 tl damga vergısı ödemişler bunu benden talep edıyorlar bu yasalmıdır benım ödemem yoksa hangi bir yola basvuracagım benden ıstıyorlar
Merhaba diyarbakır bölgesinde APLUS SEYRAN projesi yapılmaktadır.projede kalan 1 tane daire bulunmakta.dairenin içeriği 1 ve 2. kat olarak dublex dairedir.daire için proje sahibi 200.000 tl fiyat verildi.sizce bu daire için ne kadar fiyat vermemiz uygu olur yardımcı olurmusunuz.diare 103 metre kare teşekkürler iyi çalışmalar
İyi günler Teberınüş Bey. Ben Ukra hane plus projesinden ev almayı düşünüyorum,fakat öğrendiğim kadarı ile ukra inşaat iflas erteleme istemiş durumda.daireyi ukra inşaattan değil de başka bir sahsın dairesini alıyorum lakin iflas erteleme iflasa dönüşürse bir başka şahıstan almış olduğum tapunun iptal edilme durumu var mıdır ukra inşaatın alacaklıları boyle bir yol izleyebilirler mi ayrıca iskan probemi ise cözülmemiş durumda iflas erteleme isteyen bir firmanın projeyi tam olarak yapıp yapmadıgını ileride iskanı alabilecegimizi nasıl ogrenebiliriz
Merhaba Tebernüş bey, Belirttiğim şekilde bir ikilemde kaldım.Esenyurt bölgesinde yeni binada 95bin TL'ye 2+1 bahçe katı alıp 500 TL civarı kira getirisi mi yoksa Bayrampaşa'da 15 yıllık binada 95 bin TL'ye 1+1 alıp 750 TL kira getirisi mi? Esenyurttaki bina yeni,iskanlı ve kat mülkiyet tapulu. Bayrampaşa'da ki ev eski bina,lokasyon olarak iyi yerde ama arsa tapulu. 5 hissedar var. Kentsel dönüşüme girecek bir bölge olduğundan bahsediliyor. Bayrampaşa mantıklı gibi gelsede arsa tapulu olmasından dolayı çekiniyorum. Sizin fikrinizide rica ediyorum. İyi günler dilerim.