Tem34 projesi ile simpas iş modern ambarlı kıyaslaması
Merhaba Tem34 ile simpas iş modern ambarlı arasında kararsız kaldık. Sizce hangi proje daha iyi prim yapacaktır? Tesekkurler
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Merhaba Tem34 ile simpas iş modern ambarlı arasında kararsız kaldık. Sizce hangi proje daha iyi prim yapacaktır? Tesekkurler
Sayın Tebernüş bey, 17 kat malikinin(12 daire,7 dükkan) bulunduğu bir apartmanda kat malikiyim. 3 kat maliki dışında diğer kat malikleri teker teker farklı zamanlarda belediyeye bedelli yola terk davası açmış ve birkaçı bedelini almış kalan diğer kat malikleri de davalarının neticelenmesini beklemektedirler. Biz dava açmayan kat maliklerinin hakları,yani tapuda kayıtlı olan arsa paylarımız ,dava açan kat maliklerinin durumundan dolayı zarar görür mü?
İyi günler Tebernuş Bey, Bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz. Ailemle oturmak için size sorum ise: Tuzla Evliya Çelebi Mah. 3+1 Daire 132m2 site içi havuzlu kapalı otoparklı spor salonlu sıfır 460 bin TL bu yermi? Yoksa Üsküdar Esatpaşa Ekşioğlu sitesinde 3+1 20 yaşında 120m2 520 bin TL İki daire arasında kaldım. Lütfen sizin görüşleriniz benim için önemli. herşey için teşekkürler kolay gelsin.
merhabalar sayın bey efendi ben 1997 ylında bir tarla aldım yarım dönüm 500 metre kare olduğum yerden imar geçmedi hisseli tapu aldım aldığım adam bana sınırları gösterdi bende ona gre ev yaptım evimin yan tarafı hazine yeri ama şimdi benim evin yarısı hazine yerinde çıkıyo bana milli emlak müdürlüğü belediyeye müracat et dedi ve belediye orayı bizden talep etsin dedi bizde bakanlığa göndeceğiz dedi onylarsa belediye size devreder dediler bakanlık onaylarmı bilgi verirmisiniz
Merhaba lar 3 kat binanin 3 katında oturuyorum kat irtifak tapum var binamızın iskanı alındı iskanda çatı katı ortak alan geçmiyor ben de çatının tamamını değil benim dairemin tam üstüne gelecek şekilde yapacağız yeni proje cizdiriyorum iskan da bozulacak komple binanin tekrardan alacağım estetik kurulu onay verirse belediye ruhsatta gerçeğini söyledi yasal olacak sormak istediğim ben belediyeden ruhsatı alırsam diğer bina dakiler şikayet etse sorun olur mu
Annemin evlenmeden önce aldigi 1 ev,birde hisseli arsa var ,sonradan evlendi eşinin soylemlerinden rahatsiz oldum .Annemin kabul etmesi durumunda, benim iznim olmadan satamaz ve 3.kisilere devredemez şeklinde şerh koydurabilirmiyim. Nasil?
Tebernüş Bey Merhaba, bir ev satın alma aşamasındayım ve kaparo da ödedim. Satın almayı planladığım ev Şişli/Pangaltı bölgesinde, 2013 yılında yapılmış 150 metrekare dubleks bir daire. 675 bin TL karşılığında anlaştık. Daireye birkaç ay önce yaptırılan ekspertiz raporunda değeri 725 bin TL olarak belirlenmiş ancak benim yaptırdığım yeni raporda 660 bin TL değer biçildi. Sizce Pangaltı/Kurtuluş bölgesi ileride değer kazanabilecek bir muhit midir? Diğer sorum da ekspertiz raporlarına ve anlaştığım fiyata bakarsanız bu satışı nasıl değerlendirirsiniz? İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler.
Site yönetiminden apartman yönetimine geçtik. İkinci yıl olmasına karşın, apartman yönetimlerinin site yönetimini oluşturması gerekirken hala, kat malikleri olağan toplantıya çağrılıp site yönetimleri oluşturulmaktadır. Yapılan uygulama doğru mudur?
Merhaba, istabula yakın koceli de olabilir sanayi arsası nereden alınmalı sizce ve verilecek metre kare fiyatı ne olmalı. Koceli balçık köyü de arsa alınabilir mi Ayrıca sakarya söğütlü ilçesi imamlar köyünde 2050 metrekare yere tarla vasfında 72 bin tl istiyorlar uygunmudur bu tür yerlerden de nereden yer almalıyım yatırımlık . Şimdiden teşekkür ederim
Değerli uzman.2016 yılında 2010 yapımı 4 katlı bir apartmandan konut finansmanıyla küçük bir daire aldık.Apartmanın yanında eski müstakil bir ev vardı ve bize yanaşık kısmı bahçeydi.Bu yıl yanımızdaki evi müteahhite verdiler ve temel atma aşamasında bizim kat irtifaklı apartmanımızın yandaki arsaya 30 cm civarı geçmiş olduğunu söylediler.Ölçümlerini yaptıklarında böyle çıkmış.Biz müteahhitlerini görmedik bunu söyleyen ustalardı.Bize müteaahit herhangi bir bildirimde bulunmadıve apartmanımıza bitişik 4 katlı bir apartman yaptılar.Şuan inşaat tamamen bitti.Oturulacak hale geldi.Kapı pencereleri çeşmeleri bile takıldı.Ancak bugün iki kişi ellerinde üçgen ayaklı dürbün benzeri aletlerle sokağın her yerinden yeni apartmanı ölçüyorlar.Cahilliğimi mazur görerek sorularıma cevap verirseniz müteşekkir kalırım. 1-Her biten apartmanı böyle ölçüyorlar m? 2-Bu ölçümü belediye mi yapıyor? 3- Bu ölçümler sonunda bizim apartmanın yan arsaya 30 cm geçtiği anlaşılır mı?a 4-Bu ölçümler sonunda bizim apartmanın yan arsaya 30 cm geçtği anlaşılırsa yandaki apartna oturum izni verilmeyebilir mi? 5- Apartmanımızın bu yan arsaya 30 cm geçmiş olması bugün veya ileride satışta veya alışta bir sorun çıkarır mı?