Hisseli tarla satışı izlenecek yol.
7500 metre kare tarlamız var.7 kardeşiz,6 kardeş satmak istiyor biri yanaşmıyor kendide almıyor,nasil satarız.veraset ilamı bugun çıkardım,şimdi ne yapacam.
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
7500 metre kare tarlamız var.7 kardeşiz,6 kardeş satmak istiyor biri yanaşmıyor kendide almıyor,nasil satarız.veraset ilamı bugun çıkardım,şimdi ne yapacam.
Slm Tebernüş bey, Ben 25 aralık 2014 te kendi aramızda sözleşme yaparak daire aldım dairenin130000 tl sini peşin geri kaln 10000 tl sini daire tesliminde ödemek şartı ile senet yaptık.sözleşmede daire 25.02.2015 te tam eksiksiz genel iskanı alınmış olarak anahtar teslimi yapılacaktır ibaresi var.daireyi henüz teslim etmediler ne yapmalıyım kira bedeli alabilirmiyim sözleşmede dairenin geç tesliminde kira bedeli ödenececek diye bir madde koymadık.
istanbul pendikte bir daireyi almak için emlakçı ile 5.000 tl kapora vererek anlaştık. 205.000 e anlaştığımız daire peşinatımız az olduğu için 240.000 gösterilmesi gerekiyordu.180.000 krediyi banka da onayladı. ekspertiz gönderldi ama daireye 150.000 fiyat biçildi.itiraz edileceği bildirildi. sizce itirz ile 150.000 den 240.000 e yükseltilebilir mi . itiraz reddedilirse biz kaporayı geri alabilir miyiz.Teşekkür ediyoruz..
Sayın Tebernüş Bey, emekli olunca, 2009 yılında emlak vergisinden muaf oldum. Bugün gelen ödeme yazısında 2009-2015 yılları arasında ödenmemiş (cezasıyla birlikte toplam 1.750 TL ) emlak vergisi borcum olduğunu öğrendim. İtiraz için gittiğimde taramalar sonucu dairemden kira geliri elde ettiğim için muaflıktan çıkarıldığımı ve beş yıl geriye dönük olarak bana ceza çıkarıldığını söylediler. 2014 yılı ekim ayında iki kez tebliğat yapıldığını adres kapalı diye zarfın kendilerine iade edildiği söylendi. Tarihi kaçırdığım için itiraz hakkımın olmadığı parayı ödemem gerektiği yoksa haciz işlemi yapılabileceği söylendi. Oysaki yapıldı denilen tebliğat bana ulaşmadı. Ben her yıl emlak ödeme zamanı vezneye borcumun olup olmadığını sormama rağmen bana borcun yok denildi. Ben postacının hatasını çekmek zorunda mıyım? Veya başka bir ifade ile bana ulaşmayan tebliğatın sonucuna katlanmak zorunda mıyım ? Tebliğat 2014 ekim ayında bana ulaşsa idi torba yasadan yararlanabilir miydim? Bu borcun af olma durumu olur mu? Bana ne önerirsiniz? Acil olarak yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden yanıtınız için teşekkür ederim. Selamlar.
Keleş İnşaat bundan sanırım bir-iki yıl önce sefaköy E5 kenarında 22 bin 288 metrekare arazi satın almıştı. burada karma bir proje yapılacaktı. Lansmanı 2014 ocakta yapılacak dendi sonra 2014 nisan da dendi, 2015 ocak - şubat derken ses seda kesildi. Siz o bölgeyi iyi bilirsiniz Tebernüş Bey. Ne oldu keleş inşaatın sefaköy projesi? Vaz mı geçtiler...
Sirinevler mahmutbey caddesinde 6.sokakta 0 bina 3+1 daire 350000 liraya satilik. Kiraya verirsek 1500 lira edecegini soyluyorlar. Ev fiyati sizce lokasyona gore uygun mudur uzun vadede kazancim olur mu ve kentsel donusum baslarsa yeni evlerle ilgili problem cikabilir mi? Tesekkurler.
B.Cekmece Eskice ciftliginde 30 sene once aldigimiz 300 m2 lik bir arsamiz var mutlak koruma alanindaimis (8179parsede) bununla ilgili bir gelisme olabilirmi elden cikarirsak ederi nedir bilgilendirirseniz memnun olurum.Tesekkurler..
merhaba tebernüş bey, ankara çayyolu/Alacaatlı dan 1 yıl önce 1.524 m2 arsayı 165.000.- tl ye aldım bu yıl sonuna kadar imar tapularını belediye vericeklerini beyan ettiler. İmar dan sonra nasıl hareket edecegim hususunda yardımlarınızı rica ederim.(satayım mı müteahitlerimi bekleyeyim)
iyi günler depo olarak görünen giriş katta bir dairem var içi normal daire gibi yapılmış 1+1 daire konuta dönüştürmek istiyorum mümkünse diğer kat maliklerinden almam gereken muaffakatname ile ilgili bir örnek gönderirmisiniz
sayın hocam. 15.02.2015 tarihi itibari ile sitemizde bulunan iki blok olarak yönetimden ayrılma kararı aldık. yazmış olduğumuz dilekçeye cevap olarak madde7,8,9,4,13a,14,15,24,25,26 ve toplu yapı kanunun başlıca görevleri doğrultusunda toki site yönetim kurulundan ayrılamayacağımız belirtildi. yönetimden memnun olmayıp ayrılma konusunda kararlıyız. bizi aydınlatırsanız sevinirim