İnsaat
Gunaydin..tepe inşaatla ilgili basliycak yeni bir proje olacakmış.bu konu hakkında bilgilendirme yapabilrmisiniz.. Tesekkurker
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Gunaydin..tepe inşaatla ilgili basliycak yeni bir proje olacakmış.bu konu hakkında bilgilendirme yapabilrmisiniz.. Tesekkurker
Günaydin..Izmirde Bornova`da 200 m^2 arsamiz var.Müteahhit 4 kat yapabiliyor.Arsayi satmak mi,yoksa %50 kat karsiligi vermek mi kazancli olabilir?Arsanin reel fiyatini nerden ögrenebiliriz.Duydugumuz kadariyla Bornova`da arsa cok az.Kendimiz Izmir disinda oturuyoruz.Arsa metroya ve Ege üniversitesine yakin.Bilgilendirirseniz sevinirim.Iyi calismalar dilegiyle..
Tebernüş bey, dalga kule projesinden stüdyo 47 m2 deniz gören bir daire almayı düşünüyorum. fiyatı 250000 TL. Sizce bu proje yatırım için uygun mudur? Dap yapı hakkında ve proje hakkında görüşünüz nedir?
Tebernüş bey merhaba ,hane plus da dairenin sahibiyim.evi satın alırken müşteri temsilcisi daire tesliminin 31 aralık 2011 yılında yapılacağını ,3 aylık opsiyonlarının olduğunu ancak bunu kullanmadan teslim edileceğini söylemişti. evin tapusunu aldıktan sonra bana imzalatılan teknik şartnamede opsiyonun 4 ay olduğu yazmaktadır.şuan projeye baktığımda A blok un dış cephesinin dahi bitmediği görülmektedir.kaldıki opsiyon kullanmadan dairelerin teslimi yönünde necati şaşmaz ın da katıldığı bir kahvaltı programında atilla bey tarafından açıklanmıştı. bizler Teknik şartname sözleşme v.s bunlara dayanarak güvenerek ev almadık.Atilla bey in ve onun çalışanlarının sözüne güvenerek ev aldık. teknik şartnamede geçen ve nedense hep ukra inş ın lehine olan maddeler kendilerince değişmekte olduğunu görüyoruz.mutfak dolapları,camlar v.s. üstelik her ay bilgilendirme olarak yapılan aramalar şimdi yapılmamakta ve kimse kesin bir tarih verememektedir. üstelik teslim edildikten sonra oturma izinlerinin hemen çıkamayacağı da herkesin malumu .sizin düşünceniz nedir ,bu hususlar hakkında Atilla bey le görüştünüz mü ? teşekkürler
Iyi günler tebernüs bey. Ataköyde deprem durumunda en sikintili olan kisimlar nereleridir. atakoy besinci kisim deprem konusunda sikintili oldugu söylendi. dogrumudur.deprem olgusunu en onemli konu olarak düsünürsek hangi kisimdan ev almamizi önerirsiniz.
Gaziantep çevresinde arazi almak istiyorum sizce hangi bölgeyi tercih etmeliyim miktar 100 bin tl saygılar
Tebernüş bey merhaba; fikirtepede bulunan selimoğlu group adlı şirketle görüşme halindeyiz. bu şirket hakkında çok fazla bilgi sahibi değiliz. bize bu şirketle ilgili düşüncelerinizi ifade edebilirmisiniz? birde bir şirketin tanımak adına öncelikle nasıl bir yol izlememiz gerekir. değerli düşünceleriniz için teşekkürler...
tekrar merhabalar.dün mesa çengelköy projesi hakkında bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim. anladığım kadarı ile mesa mı beylerbeyi konakları projesi mi denildiğinde siz proje olarak mesa diyorsunuz.biz de o projeyi beğeniyoruz fakat sizden eğer beylerbeyi konaklarında olumlu karar verirsek hakkında yaşanan davalardan dolayı daha sonra başımız ağrıyabilir mi bunu öğrenmek isterim çünkü o kadar parayı verdikten sonra sorun yaşamak istemem.ama bu proje hakkında aklımda da bir şey kalmasını istemiyorum. düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Tebernüş Bey benim bu bazı inşaat şirketlerinin bazı bölgeleri coşturmasına isyanım var, gereksiz bir balon ve dengesizlik oluşturuyorlar. Bizim de kafamız karışıyor tabi. Bir örnekle; Mashattan'da 250 bin $'a 85m2 1+1'ler satılıyor (pazarlıkla bu rakama düşüyorlar) Son derece kaliteli işçilik, iç dizayn müthiş, ferah... ama tutunamamış henüz. açıkcası bu kadar kaliteli başka bir proje istanbulda pek yok . Levent loft, kanyondaki konutlar vs anca rakip olabilir. Lokasyon dersek heralde bu büyüklükte daha iyi lokasyon bundan sonra ancak zorlu center, levent iett arazisi olur ki bunlar da fiyatlar uçuk. Gel gelelim istanbulda çekmeköyde ataşehirde m2 fiyatları 5.000 TL'yi bulmuş. Adam maslakta çalışıyo her gün 4 saat trafiği çekmeye razı ama maslak yerine ataşehirde oturuyo? Ne var bu ataşehirde hocam? Şimdi maslak ayazağa için gaz verme dönemi başladı aaa bak hacı avrupa konutları ağaoğlu ev yapmış yan arsaya işe de yakın buraya taşıniim mi dicek şimdi de? E kardeşim zaten orada oturabilirdin niye şimdi? ağaoğlunun bentley'ine mi bakıcan pencerenden niye daha önce oturmiodun? Ataşehir ise finans merkezi olacak diye beklerken fiyatlar yükseldi finans merkezi fln da olmadı olmaz da ama başka türlü pr var orda. 1 sene yaşadım ataşehirde yapay hayatlar sizinki kaç metrekare komşulukları vs. çok sunni yani. Bu arada maslakta finans diil nerdeyse tüm sektörlerin merkezi olmuş lakin fiyat stabil. Bazı inşaat şirketleri almış eline davulu her vuruşta milleti gaza getirio... Bu arada türkiyede yabancıya satış serbest kalırsa emin olun o görkemli kuleler yerine yenikapıda bir harabe daha fazla ilgilerini çekecek... Neyse çok uzattım )
Merhaba Tebernüş Bey,Sizi tekrar rahatsız ettim kusura bakmayın. Almond Hill'e bir kere daha alıcı gözü ile baktım site çok güzel ama benim kendimi sıkarak alabileceğim 4+1 (675 bin usd) beni proje olarak tatmin etmedi. Detaylarına girmeyecek ama icim rahat bir şekilde vaz geçtim oradan. Arte verde ufak geldi ve sonuçta incity'e yoneldim. Daire planları bana hitap ediyor fiyat almond'dan daha düşük ancak burada da kafama takılan şu. Kat irtifakı tapusu veriyorlar. O sitede sanırım 1-2 yıldır oturuluyor ancak dündar inşaat henüz iskanı almamış. İskanı alınmamış bir siteden ev alımı yapmak riskli midir ? Ne tür sakıncalar olabilir.