FB Tesisleri
Tebernus Bey, FB Tesisleri ile ilgili soyle bir sorun varmis.İSKİ'nin GSGM'ne actigi davayi kazanmis ve FB Kulubune bu konuyla ilgili tebligat yapilarak tesislerin bosaltilmasi istenmis.Bu sorun diyalogla cozulebilirmi? Tsk ederim
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Tebernus Bey, FB Tesisleri ile ilgili soyle bir sorun varmis.İSKİ'nin GSGM'ne actigi davayi kazanmis ve FB Kulubune bu konuyla ilgili tebligat yapilarak tesislerin bosaltilmasi istenmis.Bu sorun diyalogla cozulebilirmi? Tsk ederim
Serdar bey, mavişehir Soyak da ki dairemi satmak istiyorum acaba kaça satabilirim. daire 3+1 134 mt. 10. kat ön cephe ve havuz manzaralı.bilgi verebilirseniz sevinirim teşekkürler...
Tebernus Bey Merhabalar.. Evviva residence teslim tarihi uzerinden nerdeyse 2 ay gecmek uzere hala teslimat yapılmadı.. Konuyla ilgili bilginiz varmı acaba? Bulut insaat yetkililerine ulasmakbilgi almak maalesef mumkun olmuyor. Bu gecikmeden oturu siz ne tafsiye edersiniz? Yasal sureci baslatalimmi yoksa bekleyelimmi..Maalesef hic profosyonel bir hizmet alamıyoruz bu firmadan.. ve bu projeyi teslim edemedilerse diger projelerini zamanında teslim edeceklerine hic inanmıyoruz artık.
Tebernüş Bey,Esenyurt Kıraç'ta yapılan Star Towers projesinin güncel ve proje bitimi sonrası oturum başladığındaki muhtemel m2 fiyatı hakkında yorumunuzu rica ediyorum. İlgili projeden iki adet daire almayı planlıyoruz. Yorumlarınız bizim için çok önemlidir. yanıtınızı bekler, iyi çalışmalar dilerim.Saygılarımla
Tebernüş Bey Selamlar.. Bugün bir bayan aradı ve Papatya Residence 2 deki ultra lux eşyalandırdığım 1+1 60 m2 net daireme 165bin TL verdi. Ben açıkçası bu kadar kararlı olunca kararsız kaldım. Şuan kira getirisi 1250 TL, şirkete kiralık durumda.. Ne dersin 165 bin TL ye vereyim mi yoksa bekleyeyim mi, piyasa metrobüs ve çevrenin daha da düzenlenmesi ile daha yükselir mi?
Tebernüş bey merhabalar, Sahilpark veliefendi evleri 3-4 ay içerisinde teslim edilecek. Aldığım konutu kiraya vermeyi düşünüyorum. Veliefendi'de kira çarpanı ne durumdadır? ayrıca 109 metre kare 2+1 ev için 1300-1400 TL kira getirisi olabileceği söyleniyor, mantıklı bir fiyat mıdır? Son olarak, oradaki evimi 3-5 yıl daha elimde tutmak mantıklı olur mu? The Istanbul ve Ağaoğlu projeleri ile lokasyon fiyatlarının yükselme ihtimali var mı?
Tebernus bey merhabalar. Oncelikle iyi oldugunuzu varsayarak sizinle benim gibi takipcilerinizle bir hususu paylasmak istiyorum. Lansman oncesi henuz daha satis ofisi kurulurken Adapark Sur Yapi projesinden 2+1 bahce kullanimli bir daire aldim. Yalniz yasadigimdan ve gercekten nezih bir site olacagini dusunerek sur yapinin musteri odakli yaklastigini dusunerek ve inanarak sozlesmeyi imzaladim ve satin aldim. Ben daireyi alirken henuz tum bahce katlari satisa acikti ve ozellikle sessiz olmasi icin havuza uzak noktayi tercih ettim.Makette,basili gorsellerde ve satis ofisindeki tum calisanlarla sohbetlerim de teyit aldim ki cocuk oyun alani olmayacagina dair. Tum basili gorsel ve maketlerde bahsi gecen alan da kamelya ve agaclik hatta japon bahceleri olacak vb seyler dendi. Ancak evin teslimine bir hafta kala bugun gordugum manzara karsisinda adeta soke oldum. Vaad edilen kahverengi ve ahsap duzenlemeler yerine resmen arnavut kaldirimi taslari dosenmis sicakliktan eser yok. Fazla titizlenmeye gerek yok zamanla yesiller bunu kamufle eder dedim gectim. Ancak asil bomba evimin tam onune asla olmayacak tum sitenin oyun alanlari 2. Etapta olacak sozlerine brosure ve hala makette sunulanin tam aksine palmiye agaclariyla kapli duran bolge yerine cocuk oyun alani kondurmuslar! Sur yapi yani musteri odakli oldugunu dusundugum 2,5 senedir bekledigim gun saydigim ev hakkinda hayallerim yikildi. Aldatilgima ve bihaber tavirlarina mi yanmaliyim hevesimin kursaginda kalisina mi bilemedim. Gectigimiz ay altan bey ile karsilastigimda kendisinin nazik tavri ve zevkli bakis acisi beni etkilemisti ama bahce kati dairem icin defalarca teyit almama ragmen aksine ustune birde agaclar yerine cocuk oyun alanini oturtmalari tabiri caiz ise insanlari kandirmaya giriyor diye dusunuyorum. Bu konuda sizce ne yapmaliyim nasil bir yontem izlemeliyim? Surekli ovdugunuz sur yapinin iscilik kalitesini gormeniz icin de sizi adapark i gormeye davet ediyorum,incelemenizi cok isterim. Zira ben amator gozumle evde hic incelik hic iyi bir cizim goremedim bu da ayri bir konu.Gazete reklamlarinda makette brosurlerinde vaad edilenin tam aksi bir manzara ile karsi karsiyayim. Satin gitsin diyeceksiniz belki ama sizce bu yapilan etik mi? Cok degil daha gecen ay cocuk parki olmayacak degil mi diye sordugum da kesinlikle hayir diyen satis gorevlileri yarin bana ne yanit verecek bu da ayri merak konusu. Goruslerimi dinleyip fikirlerinizi paylastiginz icin tesekkur ederim.
Tebernus bey daha oncede yazdım ama sıstemden kaynaklı elınıze ulasmadı heralde.Goztepe gıbı merkezı bır yerde ve kabası bıtmıs teslıme az kalmıs bır IKON 32 m2 ler 175.000 cıvarı ıken daha lansmanda teslıme yıllar ve lokasyon olarak goztepeye gore cok daha uzak maltepe cıvarında olan rıtımın 32 m2 lerde 150.000 cıvarına cıkmasının nedenı nedır?IKON mu cok dusuk satılıyor yoksa ritim mic cok pahalı? ıkon ıle ritim arasında benim farkedemedıgım bır farklılık mi var?Saygılar
Tebernuş Bey,ben oturmak amacıyla Kadıköy caddebostan tarafında tek binada (Site özelliği olmayan) 4+1 200 m2 civarında bir daire almayı düşünüyorum.Ancak fiyatlar 1500000TL civarında ve bana çok yüksek geldi. Fiyatlar dolar üzerinden olunca çok yüksek oluyor. Aynı kalitedeki dairelerin kirası ise 4-5000TL civarında. Bir sıkıntı olsa ve kiraya verseniz 30 yılda geri dönecek gibi gözükmüyor. Sanki fiyatlarda şişkinlik -balon var. Doların düşmesini beklemek mi gerekir bilmiyorum. Bu fiyatlar düşer mi? Bu konudaki görüşünüzü almak istedim. Selam ve saygılarımla
Tebernüş bey merhabalar,Öncelikle bayramınızı kutlarız. tavsiyenizi dikkate alarak Automall Mallcity,den 1+1 52 m2 bir daire aldim.Krediler yükselmedende 1,04 ten kredi kullandım.inşallah doğru bir seçim yapmışızdır.Hemen kiraya verebilirsek dahada iyi olacak.İyi geceler.