Anahtar teslim dairenin şartları nelerdir?
Sözleşmemde anahtar teslim daire aldım fakat doğal gazı dairenin içerisine çekmiyor, ankastre setini ve sıcak su için şofbeni yüklenici firma karşılamıyor. Yardımcı olur musunuz? Ne yapmalıyım!
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Sözleşmemde anahtar teslim daire aldım fakat doğal gazı dairenin içerisine çekmiyor, ankastre setini ve sıcak su için şofbeni yüklenici firma karşılamıyor. Yardımcı olur musunuz? Ne yapmalıyım!
Sayın Tebernüş Bey tapuda şerh varYabancı uyruklu insanlar toprakta hisseli olarak çıkıyor Rum vatandaşlarının adları varEski zamandan deniyorKentsel dıönüşüm sonucu eski ev yıkıldı yenisi yapıldı bize bu durum ilerde sorun yaratırmı Avukat şu an bir şey olmaz demişti teşekkür ederim
Merhaba Tebernüş bey Adana'da topraktan 01.11.2013 tarihinde 130.000 Tl ye 1+1 daire aldım daireyi 01.08.2015 tarihinde teslim aldım 800 Tl ye kiraya verdim. Şimdi daireyi satıp 3+1 ev almak istiyorum ama benim daireme 140.000 145 000 Tl aralığında fiyat veriyorlar . Dairenin bana maliyeti faziyle birlikte 155.000 TL Kendi dairemin prim yapmasını beklesem benim alacağım 3+1 dairelerinde fiyatları yükselecek sizce evin değerlenmesini beklemeli miyim yoksa eder fiyatına satmalı mıyım ? 5 6 ay daha bekleyebilirim .
Merhabalar Tebernüş bey ben bir inşaat projesinden 1+1 daire aldım (149bin) şimdi projenin kat irtifak tapusu çıkmış bunun için 7150 tl istediler sonrasında proje bittikten sonra mülkiyet tapusu çıktığında da benzer rakam isteyeceklermiş sanırım, sorum şu: ben irtifak tapusu almasam da bittikten sonra sadece mülkiyet tapusunu alabilir miyim? Çünkü iki kere para ödemek istemiyorum yada nası bir yol izlemeliyim cevaplarsanız sevinirim.
kentsel donusume gıden yerımız var buranın vekaletı nı ve kıra yardımlarını sen al dıyor bunu ıcın nasıl bır vekaletname lazım
39 ay yöneticilik yaptım ve devrettim yeni yönetim hesapları 37 ay tam ilk ve son ayları yarım kabul edip herkesin düzenli aidat ödedigi varsayımıyla 40 daireden benim aidat ödemedim için 39 daireyi aidatlarını tam ödemiş şekilde gösterip bir aylık toplam bina aidatını 39 ile çarparak bir rakam bulmuş yarım ayları toplayarak devirleri ekleyip hesap yapmış oysa düzenli olarak kimse aidat vermiyor her ay 7 veya 8 milyar alacaklı oluyorduk ben banka ekstreleri üzerinden hesapların yapılmasını istedim onlar bunu kabul etmedi ne yapmam lazım
Bizde Babam ve kardeşleri adına mahkeme kararıyla geçmiş Kamulaştırılmış arazi var bunun için bir avukat aracılığıyla başvuru yaptık ancak uzun zamandan beri bir sonuç çıkmadı. avukattan ayrıntılı bir bilgi alamıyoruz. Başvurunun hangi aşamada olduğunu nasıl öğrenebiliriz.
merhabalar bahcelıevler kocasınan tarafında uygun daireler buluyorum ama orasının nasıl bı semt oldugu hakkında hıcbır bılgım yok ışım bakırkoyde acaba bı yerın ıyı olup olmadıgınıo nasıl araştırabılırız eskıler ne demıs 'ev alma komsu al' cook kararsızsım.
Sayın ÖNGÖREN 5 katlı binamız var.Her katta 1 daire var.mütahhite vermek istiyoruz.benim dairemin niteliği bodrum daire arsa payım 86/20 zemin kat 86/16 üst katlarda 86/20 dir.Mütahitle görüştüm bana aynen şu anki konumumda daire vermek istiyor.zemin kattan sonra çıkma yapılan binalarda daireler genişliyor. Bu durumda ayni arsa payı olmamıza rağmen onlar benden daha büyük dairaye sahip oluyor.benim bu duruma itiraz etme hakkım olurmu?bende üst kata çıkma urumum olabilirmi? zahmet verdim hakkınızı helal edin .teşekkür ederim.saygılar.
hala yurdisinda ikamet eden alman vatandasi tc nr var tarim yapmiyorum corlu ahimemet köyünde 2 ayri tarlam var 23 ve 26 dönüm yillar önce almistim satmak istiyorum yeni yasayla iligili problem cikarmi ne yapmama lazim tsk