Tebernüş bey selamlar.. Galatasaray- Riva arazisinde bir geliş
Tebernüş bey selamlar.. Galatasaray- Riva arazisinde bir gelişme var mı? ayrıca Ottoman fund-Osmanlı yapının bu arazisi ile bir ilişkisi var mıdır? teşekkürler. kolay gelsin.
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Tebernüş bey selamlar.. Galatasaray- Riva arazisinde bir gelişme var mı? ayrıca Ottoman fund-Osmanlı yapının bu arazisi ile bir ilişkisi var mıdır? teşekkürler. kolay gelsin.
tebernüş bey tavsiye derken olumlu bir ifade olarak söyledim.arsayı alırken bize 1o metre denen çapı her ne hikmetse emlakçılara sattığımı soylediğimde 5 metre oldu moralım en çok ona bozuk aldığım kişiye güvenim sonsuz ama alırken gidip şile tapu kadastrodan eleman getirtip yer tespiti yaptırmadığıma çok ğişmanım.sonuş olarak bana soylenen bu yerin tek başına bir şey ifade etmeyeceği yandaki parsellerle adam olacağı yönunde benımde yandakı parselleri alma gucum yok.aklımdan geçen zararına da olsa satıp silivri lokasyonundan kurumsal firmalra aracılığı ile bu sefer kılı kırk yararak yeni bir yatırım yapmak.sizce doğrumu olur?
emlak konut tuzlada ki gibi yeni bir proje varmı ödeme imkanlaı bu çerçevede
Merhaba Tebernüş Bey fiyazları bana göre makul olan 2 projeden bahsetmek istiyorum sorum net kiptaş esenyurt 5 mi beylife residence mi? Artı ve eksileri nelerdir?
Iyi aksamlar Tebernüs Abi sana nacizane bir tavsiyem olacak, TV programinda konugunla muhabbet ettiginden dogal olarak konuguna bakiyorsun,konugunda sana ). Yanliz Stüdyoda duran masa konuklu programlar icin pek uygun degil, yuvarlak veya oval bir masa secerseniz, programiniz TV ekraninda daha kaliteli gözükecekdir. Selamlar
mrb. Tebernüş bey. kayabaşı 20. etap konutları ne durumdadır ve habibler ile ilgili konut projesi varmıdır teşekkürler.
merhaba Tebernüş bey ıspartakule 21.yüzyıl evleri patara sitesinde dairemiz var, oturmayı düşünüyoruz ama duyduğumuz ve gördüğümüz kadar toplu taşıma araçları ile ulaşım sorunu var, sizce ne yapalım. yakında bir çözüm bulunabilir mi?
İyi akşamlar ispartakule 3 avr.konutları proje detayları ortaya çıkmaya başladı sanırım.sizin tv programında da soz ettiğine göre sayın Süleyman beyin, 40.000 metre olan toplam parselde 20.000 metresi avm yapılacağı diğer 20000 metreye de sanırım 650 konut civarı bir konut sigdiracaklar.İspartakule 1 de 38000 metrelik parsele 385 konut yapıldığına göre sizce teknik olarak bu durum ispartakule 1 icin olumlu bir sonuc ortaya çıkarırmı.?
selamlar tebernüş. bey nasılsınız fi-tower da teslim tarihi geldi geçiyor teslimatlardan bir ses yok son durularadn bilgini varmı.şimdiden teşekürler.
Tekrar merhaba, Fuaye Süreyyapaşa ile ilgili az önce attığım mesaja hızlı yanıtınız için teşekkür ederim. Önceden çatı dubleksinde oturmadık ama hep oturmak istemiştik )) Üst katta tavan 3m15cm'den başlayıp 2m15cm'ye kadar alçalıyor. 2m15cm sizce nasıl bir değer? Bir de geçen hafta projeye gitmişsiniz sanırım, ilerlemeyi nasıl buluyorsunuz? Yılmaz İnşaat'ın ilk konut projesi olması bir yandan riskli iken bir yandan da referans olması açısından avantajlı olabileceğini düşünüyoruz.