Tebernüş bey iyiakşamlar..Atilla Yavuz beyle Haneplus görüş
Tebernüş bey iyiakşamlar..Atilla Yavuz beyle Haneplus görüşmesinin detaylarını anlatabılırmısınız..Aralık için hazırlanalımmı))..şimdiden teşekkürler..
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Tebernüş bey iyiakşamlar..Atilla Yavuz beyle Haneplus görüşmesinin detaylarını anlatabılırmısınız..Aralık için hazırlanalımmı))..şimdiden teşekkürler..
Tebernüş Bey,Sinpaş Lagün de ev sahibiyim. Satışa çıktığının ilk haftasında hevesle almıştık. Malesef Sinpaşın bu sitede oluşturduğu tüm olumsuzlukları en erken taşınanlardan biri olarak yaşadım. Satış sonrası ile ayrı Kentsel le ayrı uğraştım. Komşularımla birlikte hala uğraşmaktayız. 4 gün sonra site yönetimi Sinpaşın şirketi olan Kentsel tarafından genel kurul yapılacak. Yönetimin bu genel kurulda da elindeki satamadığı daireler nedeniyle değişmeyeceği anlaşılıyor. Sinpaş liste fiyatlarının çok altına indiği gibi 2. el fiyatlar onun da altına indi. Zararın neresinden dönersek kardır der misiniz yoksa bölge veya proje adına zamana bırakmayı mı önerir sinizteşekkürler
Tebernüş Bey,Ispartakule bölgesinde site içinde olan bir dairenin metrekare fiyatı normalde ne olmalı? 12 katlı bir binada en iyi daire hangi katta olur?---12 katlı binada serefiye degeri en yuksek kat hangisidir? Güney cephe ve Kuzey cephe arasındaki fiyat farkı % kaç olur? Bir de Unikonut projesinde başlangıçta 150 bin TL'ye 2+1 109 m2 fiyat söylenmişti, (haber sitenizde de var temmuz 2010 da) şimdi ise unikonut.com sitesinde 1850 - 1950 - 2000 TLM2 'den başlayan fiyatlarla bir yazı var. yani 109 m2 x 1850 =201650 lira. Bu konuda bilgi vermenizi rica ediyorum. Saygılarımla
İyi günler Tebernüş Bey, Anadolu yakası Kadıköy ilçesinde ev bakmaktayım. Daha önceki yazılarınızdan anladığım kadarıyla fiyatlar bayağı doymuş.Eski bina alıp hem oturup hemde ilerde satarak kara geçilir mi? yoksa toprakdan yeni binalara mı girmeli? Bağdat a 1. paralel (caddebostan mevki) de yeni binalarda 120-130 metrekarelik daireler 1000000 dolara kadar çıkıyor. 4. paralelde brüt 200 m bir eve toprakdan 600 000 e girmek mantıklı olmazmı.şu an bitmiş aynı sokokdaki yeni evler 140 m ye 600000 tl ye satıyorlar.Yoksa gene 4. paralelde 400-500 bin e eski ev alıp 5-10 sene sonra yeni yapılınca satmak mı mantıklı olur?( yeni binalarda kiralar 2000 den başlıyor eskilerde 1500) teşekkür ederim.
iyi gunler Tebernüs bey;sizce 56 metrekare brüt 1+1 dumankaya cadde mi yoksa ataman karina(residance) mi daha cok kazandirir ikisinin fiyatida yaklasik 140000 tl fakat dumankayanin odeme kolayligi var hangisinin proje bittikten sonra kira getirisi daha fazla olur ve kac paradan satilabilir, ne kadar kira getirisi olabilir, objektif bir sekilde degerlendirmek gerekirse;birde dumankaya caddenin arsa resimlerini sitenizde aratmama ragmen bulamadim resimlerini cekmeniz mümkün mü? yardimlariniz icin cok tessekurler! iyi calismalar dilerim
SAYIN KİREÇCİ ''KANUNUMU İSTİYORUM''Kampanyamız için yazınızı tesadüfen okudum çok mutlu oldum.Önceliklkle teşekkür ederem.Emlak dünyasının sıkuntılarını dile getirdiğinizi biliyorum kaleminize yüreğinize sağlık diyorum.Saygılarımla
Merhaba Tebernüş bey.Siz 3 bölgeye dikkat çektiniz ( halkalı, başakşehiribehçeşehir).Ben şimdi çok kararsızım.Önümdeki seçenekler1- demir inşaat 1+1 122,500 60 ay 1,850 taksit2-bahçeşehir bizimevler 1+1 145000 72 ay 1893 taksit, halkalıda hangi proje var ve hangisini seçeyim sizce. Ben alıp kiraya vermek istiyorum. Hem kira hem satışta hangisi daha iyidir.Demir inşşatın projesini gidip gördüm.Ay ışığının halting place projesinin aşağısında yapılacakmış vadi evleri.Örnek daireside bitmemişti .Çok içime sinmedi.Bahçeşehirdeki bizimevlerde m2 olarakdaha büyük fiyatta ona göre farklı tabi.Bir sorum daha var kusura bakmayın.Bizimkentteki 136 m2 daire 3+1 210000 beğendim ordan alsam orasının ileride değieri ne olur .Malum sürekli yeni yapılanma devam ediyor.Cevaplarınız için tekrar teşekkür.
merhabalar ınnovıa3 projesınden 1+1 50m2 ev 90.000 tl almayı dusunuyorum.fırmanın fazla konut uretmesı ,beylıkduzunde bu tarz evlerÖ® yatırım amaclı nsl etkıler?tesekkurler
Merhaba,Görüşlerinizin bir kısmına katılıyorum bir kısmına katılmıyorum. Esas olay sorduklarım soruların yerinde durması 1- Halkalıda ki projelerin Europe ya karşı ne avantajı var. Bence koskoca bir sıfır buna Avrupa Konutları 3 de dahil hiç bir avantajları yok. Sırf Süleyman Bey oraya yüksek fiyat verdi diye oraya europadan daha yüksek bir fiyat vermenin anlamı yok. Europe nın o projelere göre avantajları saymakla bitmez bunları daha önce yazdım. Bence tüm projeler bittiğinde 2. elde Europe en yüksek fiyattan işlem görecek dolayısıyla o bölgedeki şu an için en cazip proje Europe. Çukurda basık, havadar olmayan bir Halkalının ne üstünlüğü var hala belirtmiyorsunuz. 2- Ispartakulede yapılan en büyük hata illa bir hata arıyorsanız hastane okul falan değil bunlar Ataşehire bile 15 senede yapıldı. Oradaki en büyük yanlış ısrarla İhlas Bizim evlere arsa tahsis edilmesi, o hayat tarzını almak ve öyle bir sitede yaşamak isteyen bir kesim var ki ben her türlü hayat tarzına aşırı saygılıyım sorun o hayat tarzını isteyen insanlara uygun bir yerleşimin yapılması değil. O hayat tarzını isteyen insanlar Bizim evler 1 den aldı 2 den de biraz aldı ama 2 yi bile tam olarak dolduramadı o bölge için durum böyleyken eldeki 2 yi bile tam satamayan bir şirkete 3 sonra da dalga geçer gibi 4 ün verilmesi o bölgeye yapılmış en büyük hata. 3 ve 4 ün yerine örneğin Teknik yapı, varyap, mesa gibi şirketlere orada bir alternatif yaratma imkanı ve zemini hazırlansa idi. Ispartakulede m2 fiyatları şu an için Halkalının çok önündeydi ileride de öyle olacak zaten şu an için gecikti. İstanbulda prim yapacak en iyi evler şu an için Ispartakulede bu tüm Ispartakule için geçerli Ağaoğlu ve Avrupa Konutları da dahil en iyi fırsatlar orada zaten avm ve otel ile esas prim süreci başladı. Olay bundan ibaret.Lütfen madde madde halkalıdaki projelerin europeya karşı ne fazlası olduğunu. Ve halkalının Ispartakuleye bir yaşam bölgesi olarak hangi konularda fark attığını yazın. Böylesi daha bilgilendirici olur. Teşekkürler.
Tebernüş bey ben ankarada eskişehir yolundan ballıkuyumcu ve hisarlıkaya taraflarına yatırım yapılabilirmi ve 1 dönüm buralarda ne kadardır bilginiz varmıdır bu bölgeler ile ilgili teşekkür ederim