slm tebernüş bey, kartal kensel dönüşüşüm projesin mahkem
slm tebernüş bey, kartal kensel dönüşüşüm projesin mahkemece iptal edildiğini duydum,peki oradaki fabrika arazilerine bundan sonra bir imar durumu verilmezmi, cecabınız için teşekkür ederim
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
slm tebernüş bey, kartal kensel dönüşüşüm projesin mahkemece iptal edildiğini duydum,peki oradaki fabrika arazilerine bundan sonra bir imar durumu verilmezmi, cecabınız için teşekkür ederim
merhaba size sorum imarda yola terklerkaldırıldımı.
merhaba tebernüş bey akbatı alışveriş merkezinin hemen karşısındaki akkoza 1.etaptan 2+1 130 metrekare daire almayı planlıyoruz. sizce kredi için dairenin ekspertiz bedeli ne seviyede çıkar? ayrıca metrekare fiyatları ile ilgili bilginiz var mı?
Tebernüş Bey Merhabalar;Öncelikle emlak sektörü ile ilgili başarılarınız için tebrik ederim.Sonrasında bizim gibi emlak ile ilgili yatırım yapmak isteyenleri bilinçlendirip ufkunu açtığınız için teşekkür ederim.Ben yatırım amaçlı Toki Kayaşehir 5.bölge 2+1 85 m² 55,000 tl peşin 120x535 tl.toplamda 119,200 TL ile Başakşehir deprem konutları metro ya yakın bloklarda 3+1 115 m² 158,000 TL. arasında kaldım.Diyeceksinizki oda sayıları farklı, metrekareler farklı, lokasyonlar farklı kıyaslama doğru yapılamaz ama benim amacım ileriye yönelik yatırım yapacağım için tek kriterim prim.Sizce hangi daire daha fazla prim yapar.Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.İyi çalışmalar dilerim.
merhaba .tebernüş bey ben sizden tecrübe ve bilgilerinizden ötürü bir konuda yardım istiyeceğim.efendim benim beylik düzü ve esenyurt bölgelerinde emlak ofislerim var profosyonel elemanlarım olmadığı için şirket olarak sıkntılar yaşıyorum yazılarınızın sıkı bir takipcisiyim bana bu konuda yardım etmenizi ümid ediyorum saygılarımı sunuyorum
metrokent b3 b4 b5 c6 c7 a1 a2 bloklardan otopark üzerindeki havuz,park.fitness center'a nasıl çıkılacak. bunu sordum ama doğru düzgün cevap alamadım kimseden. otoparka inip merdivenlerden yukarı çıkabilirsiniz diyorlar. peki soruyorum. bebek gezdirme arabası olan, bisikleti olan vs. nasıl çıkacak. Allah aşkına bu soruyu bilen biri varsa yanıtlasın. çünkü kiptaştan bile cevap alamıyorum.
tebernüş bey merhaba..fi tower hakkındaki sözleşmeye uyulmayan daireler hakında bir yorumunuz varmı ben şahsen teslim almadım ve gereirse benim gibi hukui yollara giece çok kişi de var..sizin görüşünüz nedir.
metrokent ne zaman teslim edilecek bilginiz var mı malum okullar açılacak ama bana göre 2-3 ay daha iş var gibi gözüküyor bilgi verirseniz çok svinirim
Tebernüş bey candemir beyin my world europe projesiyle ilgili eleştirilerinin tamamına katılyorum.ağaoğlu gibi bir kurumsallaşmış bir şirkete yakışmayacak yaklaşımda bulundular bu beyaz eşya konusu ağaoğlunu üzecek ve piyasa itibarını zedeleyecek kanısındayım.bu projeden ev alanlar 2,5 yıl önceden beyaz eşya bedellerini peşin ödediler bu paranının banka faizi bile ciddi bir gelir sağlamıştır. dr. reha beyin elite city ile ilgili yazdığı tüm yazıları devamlı okuyorum ve yaşadığı mutluluğa hayranım evinde güle güle otursun müşteri mutluluğu çok önemli reha beyin sayesinde bu platformu takip eden biri olarak elite city projesiyle ciddi ciddi ilgilenmeye başladık müşteri memnuniyetinin önemi çok büyük firmalar bunu anlamalılar en ufak bir konudan piyasa itibarını zedeleyen firmalar ağızları ile kuş tutsalar birdaha o güveni sağlayamazlar robert boch'un bir sözüyle firmaların dikkatini çekmek istiyorum itibarımı kaybedeceğime paramı kaybederim daha iyi demişlerdir. iyiki varsınız teşekkür ederim.
böyle bir platformda kavga olmaz hocam.hepimiz belli eğitim seviyesinde insanlarız.biz sadece fikir alışverişi yapıyoruz.sonuçta göktürk de son yılların yıldızı ve oturumu keyif veren bir yer her haftasonu gidiyorum.ben sadece 2 lokasyon hakkında fikrimi söyledim tıpki diğer arkadaşlar gibi.az buçuk beyin fırtınası yaptık yanlış anlaşıldıysam şimdiden özür dilerim