merhaba sayın kirecci;özyurtların gardencity 3 için 2+1 122 m
merhaba sayın kirecci;özyurtların gardencity 3 için 2+1 122 m2 brüt 123 bin gibi bir fiyat var.Sizce yatırım için uygunmudur?Bölgenin geleceğini nasıl buluyorsunzu.Teşekkür ederim.
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
merhaba sayın kirecci;özyurtların gardencity 3 için 2+1 122 m2 brüt 123 bin gibi bir fiyat var.Sizce yatırım için uygunmudur?Bölgenin geleceğini nasıl buluyorsunzu.Teşekkür ederim.
Öncelikle bu kadar hızlı cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Genel sormak zorunda kaldım çünkü işim geregi anadolu yakasında da avrupa yakasındada çalışabilirim.Halkalı bölgesi iyi bir tercih olabilir deniyor?Şuanda ikitellide çalışıyorum ama bu sabit değil.peki bana avrupa yakasında çeşitli bölgeler tavsiye edebilirmisiniz?
Tebernüş Bey merhaba, Sinpaşın İkitelli sanayi'de yaptığı sanayi tipi dükkanlarda 1. katın metrekaresi 1.800 TL , 2.katın ise 1.750 TL. 1 sene sonra teslim her kata kamyonla ulaşım olacak şekilde tasarlanmış. 60 ay % 0 faizli ödeme planı bulunmaktadır. Bu fiyatlarda yatırım yapılabilir mi? İyi çalışmalar dilerim...
Tebernüş Bey, iyi günler. 3 aydan beri sitenizi begeniyle takip ediyorum. Benim bir sorum olacaktı. Şu anda ailem (babam,annem, kardeşim) küçükyalı merkezde oturmakta. Bizim oturdugumuz bina 12 senelik, bu evi 6 sene önce aldık. Ondan once erenköy ve bagdat caddesi tarafından yaşadık. Bina 1999 senesi depremini yaşamış ama üniversiteden alınan sonuçlara göre bina sağlam olduğu ve kayalık zemine oturduğu raporu verilmiş. Apartmanın kapalı garajı var, güvenlik açısından bakarsak kamera kaydı yapılıyor. Apartmanın çok yakınında 2 tane çocuk parkı var. Alışveriş ve diğer bilumum ihtiyaçlar etraftaki esnaflardan giderilebiliniyor. Ancak ailem Erenkoye veya bagdat caddesine taşınma kararı aldı. Daha merkezde olalım diye. Babam ve annem emekli, kardesim calışıyor. Ben ise yurtdışında eğitimi sürdüyorum. Benim kaygım ise onlar daha merkezde yaşıyacagız diye depreme dayanıksız ve eski binalardan ev almak zorunda kalacak, çünkü şu an ki durumda paramızın onlara yeteceğini düşünüyorum. Zira bizim evin değer 350-360 bin civarında (3+1 Brüt 160 metrekare). O parayla daha siz o taraftan ne tür bir ev alınabilinir. Ben onlara akasya projesini onermistim, hem kadıkoye, hem bagdat caddesine yakın, ayrıca proje de avm olacak diye, en azından oraya bakıp 2+1 bir daire alabilirler diye. Ancak Akasya'da da bütün evler satıldı herhalde. Çünkü web sayfası çalışmıyor. Küçükyalı Metronun açılmasıyla az da olsa bizim buralar biraz daha değerlenecek, bunun da farkındayım. Ama şu anda nasıl bu iş en iyi şekilde hallolur diye düşünmeden edemiyorum. Ailemi simdilik bu isten vazgeçirebilirmiyim bilmiyorum. Erenkoy ve bagdat caddesinde depremden sonra yapılmış 2+1 daireyi 350 bin liraya alabilir miyiz, o da çok kolay gözükmüyor. Siz ne önerirsiniz? Kusura bakmayın. Uzun ve biraz karışık yazmış olabilirim.
Tebernüş Bey merhabalar hem size, hem de taleplerimizi dikkate alıp daire içlerinden de resim yayımlayan Fi Yapı Yönetimine teşekkür ederim. D3 blok da 3 kat daha ilerlemiş, ne diyelim geç olsun güç olmasın) Heyecan dorukta, sağlıkla dairelerimize kavuştuğumuz günün sevincini de en kısa zamanda paylaşmak dileği ile tekrar bu etkin ve güzel platform için teşekkürlerimi sunarım. Syg
Günaydın Tebernüş Bey.Arsa arazi işlerinden anlayan bir abimiz var bir çok kişiye kazandırdı.Geçtiğimiz hafta sonuda bir iş yaptım ama içim bir türlü rahat değil sizin görüşünüzü almak isterim.Gümüşyaka Merkez de etrafında binalar olan arada kalmış yola yakın imarlı (elektrik,su.doğalgaz,tel hattı varmış) net 140 metre kare arsayı 21 bin tl aldık.aldıran abimiz 1 yıl sonra 30 bine ben satacağım emin ol dedi.Bu arada oradaki emlak ofisleri insan kaynıyor.Her gelen arsa arazi soruyor.Acaba sizcede çok pahalı mı?Sözlğ olarak anlaşıldı kapora bırakıldı.Önümüzdeki hafta sonu paranın tamamı verilcek.Caysamm mı acaba )
merhaba tebernüş bey benim sorunum benim arazimden kara yollarının yeni yapımda olan köprüsü şehir girişinde ana yola yakın arazim var arazimin içinde vergi mükellefi olan yemek şirketim var bu yol çalişmasında arazimin içine8 metrelik bir duvar şeklinde evimi kapatarak çam önüne ççok yakın bir şekilde araç geçişi veriliyor ama ben arazimi vermek istemiyorum versem bile bu yolun okadar yüksekleştirilip özel yaşamımıza girmesini istemiyorum yol yapımı bizim iznimiz ve bilgimiz olşmadan başlatılmış şuan devam ediyor benim bu yapımı durdurma evimin önünden yüksekligini bu şekilde yaptırmama gibi bi hakkım varmı şimdiden ilginiz için tskler hayırlı çalişmalar
Merhabalar.Tulip Turkuaz ıspartakule ile ilgili Kanuni süre doldu ve gecikme için bizlere TOKI nin Haziran ayından itibaren kira ödemesi gerekiyor. Emlak konutu aradığımda bana mahkeme kararı olmadan kira ödemesi yapamıyoruz dedi. Ve Dava açmamı söyledi. kime karşı ve nezaman dava açılması gerekiyor Bu konu hakkında bir bilginiz varmı veya bu konuda bir sonuç alan arkadaş varmı? Şimdiden teşekkürler
selam Tebernüş bey,validesuyu konutlarında son kalan 20 daireden birini yatırım için almayı planlıyorum ne dersiniz? daire fiyatı 220 bin 110 metrekare kiraya veridiğimde kira getirisi 1100-1200 TL civarında olacak. sizin düşünceniz benim için çok önemli en kısa sürede cevabınızı bekliyorum. iyi çalışmalar saygılarımlaA.D
Merhaba Tebernüş bey.Fitower havadanemlak.com videosu seneye cannes da yarışacak kadar güzel.Elinize sağlık.görünen o ki fikret bey işleri hızlandırmış.Binaların zamanında bitmesi konusunda umutlarımız arttı.Sizden ricam gelecek uçuşta güneşin yörüngesine havuz ve iç daireler ışık alacak şekilde bir el atmanız.Fikret bey sağolsun binaları öyle sıkıştırdıkı yaz geldiğini site dışına çıkmadan anlamanız pek mümkün değil.iyigünler.