Ayrıca satış ofisinden innovıa 4 ün mar nisan gb satışa ç
Ayrıca satış ofisinden innovıa 4 ün mar nisan gb satışa çıkacağı bilgisi verilmişti bana yaklaşık bir hafta önce merak edenlere cevaben paylaşmak istedim.
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Ayrıca satış ofisinden innovıa 4 ün mar nisan gb satışa çıkacağı bilgisi verilmişti bana yaklaşık bir hafta önce merak edenlere cevaben paylaşmak istedim.
TEBERNUŞ BEY, SİZİNDE TAVSİYELERİNİZLE AK-N-MERKEZDEN DAİRE ALDIM. BURDAN EBRU HANIMA DA TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMLARI İÇİN. SİZE SORUM 129.000 TL DAİREM BİTTİĞİ ZAMN BANA NE GETİRİR BİRDE SİZİN FİKRİNİZİ ALMAK İSTEDİM.
Tebernüş Bey merhaba, öncelikle bize ayırdığınız zaman ve verdiğiniz kaliteli hizmet için çok teşekkür ederim. Ben manzarayı seven biri olarak Nish Adalar projesiyle ilgileniyorum fiyatı da bölgede bulunan emsallerine göre uygun gözüküyor. Sizce bu projenin prim potansiyeli nedir, proje bittikten sonra alınması uygun mudur, fiyatının yüksek olmamasına rağmen 1 yıldır satışta olması 2200 dairenin ancak yarısının satılması beni düşündürüyor. Görüşleriniz için teşekkürler.
Merhaba Tebernüş Bey , ileride yeni yapılacak metro istasyonlarından birine yakın bir villa tipi evlerden almak istiyorum. Çekmekoy civarındaki villalar şimdiden prim yapmış gibi. Metronun gelmesi ile fiatlar daha da uçar mı acaba ? Teşekkürler..
sayın tebernüş kireşçi innovia 3 çeşitli yerlede emlak kulisi gibi yerlerde resmini görüyoruz ama .bu projenin gerçek resmi innovia nın resmi sitesinde var hangisi doğru sizlerin koyudugu mu resmi sitedekimi bununla ilgili bil rica ediyorum...BİRDE BU İNNOVİA 3 NE ZAMAN BAŞLAR BİLGİNİZ VARMI 12 AY GEÇDİ DAHA ÇİVİ ÇAKILMADI
merhabalar eroglu ve avrupa konutlari atakent 3 kiyaslama yapar misiniz
ıspartakule ve tema parkı gösteren çalışmanız. havadan emlakta tek proje var yanındakini anlamadığımız için yorum yapmak sınırlı oluyor. hepsi tek karede yer çalışması süper. süleyman beyi biliyorum bir ara bizim sitede yaşıyordu. hala burdamı yeşilköydemi bilmiyorum. sorunlarla tek tek ilgilenir. bende üzerine düşüp teknik masaya dönmedim. gerçi onların araması lazım ama. küçük sorunlar bunlar sonuçta yaşam olarak çok memnunuz.
slm..tebernüş bey biliyorum samsun tower hakkında çok soru aldınız daha önce yazdıklarınızın tamamını okudum..firma tapuların bir ksımını dağıtmış..bende buradan ev almak istiyorum fakat halen daha kuşkularım var ..samsun towers hakkında en son düşüncelerinizi almak istiyorum...
antalyada ileriye dönük ev almak istiyorum sizce neresi daha çok pirim yapar
iyi geceler, tebernüş bey hatırlarsanız dumankaya modernden kardeşim ve eşim birer daire almıştı. şimdi biz bunu pahalı aldık diye söylenmeye başladılar.(m2-1500) inşaatta ummdukları gibi hızlı gitmedi. ben projenin bittiği zaman anlaşılacağını nitelikli olduğunu söylüyorum ama dinleyen yok. geçenlerde kardeşim aldığı fiyata satmaya çalıştı, satamadı. ilk alanlardanız. firmada iade almıyormuş (noter sözleşmesi yapanlardan). tulipten dolayıda bir hadise yaşadığım için ben de nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum. nasıl bir yöntem önerirsiniz. teşekkürler.