Tebernus Bey,Cevabinizda Kentplus Centrium daki 1 1 evin kac me

Soru

Tebernus Bey,Cevabinizda Kentplus Centrium daki 1 1 evin kac metrekare oldugunu sormussnuz. Evin toplam metrkaresi 44m2 civarinda sanirim. 5 yillik bir plan olarak bakmak gerektiginide soylemissiniz. Ben oncelikle 2-3 senelik al-sat tarzinda bir yatirim olarak dusnuyordum ama sizin 5 yillik plan tavsiyesi dogrultusunda hareket edecek olursak sanirim 2 yil kadar bir kiraya verme durumu soz konusu olacak. Bu evin yaklasik kira gelirinin ne olabilecegi konusunda goruslerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.Saygilarimla Tugce

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
28 Temmuz 2010 | 19:49 Tugce Korkmaz 231 Kişi okudu

Tebernüş Bey,İyi günler dilerim.Nish adalar projesinden 2 1

Soru

Tebernüş Bey,İyi günler dilerim.Nish adalar projesinden 2 1 Brüt 114,08 m2 8.blokta 3.kat ada manzarası olmayan oturum amaçlı 209.000 TL.lik bir daire satın aldık.Bu lokasyonda manzaralı ve 3 1 olmasını bizde isterdik fakat peşinatımız ve ödeyebileceğimiz taksit tutarı olarak bu dairede karar kılabildik.Projenin genel özellikleri, eşimin işyerinin Anadolu yakasında olması ve çalıştığım firmanın Anadolu yakasına taşınacak olması buradan daire almamıza etkendi.En önemliside site tercihimizde 18 aylık kızımızın daha sakin ve nezih bir ortamda büyüyebilmesini istememizdi.Merak ettiğim konuya gelince 114,08 m2 Brüt daireler Duvar dahil net 96,69 oturulabilir net ise 80,34 e tekabül ediyor.Daire fiyatını düşününce bu fiyata 3 1 farklı projelerden de ev satın alınabiliyor amaç m2 yükseltmekse tabiki.Bu noktada verdiğimiz kararı biraz sorgular durumdayım.Görüşlerinizi paylaşabilirmisiniz.Tşk.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
03 Ağustos 2010 | 16:32 Sibel Ceylan 231 Kişi okudu

Merhaba. Fi-tower da Fikret Bey'in uyguladığı yeni kampanya (

Soru

Merhaba. Fi-tower da Fikret Bey'in uyguladığı yeni kampanya ( 2 1 99.000 ) ile ilgili " sizin görüşlerinizi " öğrenmek istiyorum. Birde Fi-Tower'da satılmayan 2 1 daire sayısı kaç adet.. Gerçekten bunları bilmek istiyoruz. Birde biz asistanı nı aşamıyoruz ama siz aşıp kendisine fi-tower facebook üyeleri olarak kendisiyle bir hafta sonu tanışmak ve kendisinden bilgi almak istediğimizi defalarca asistanına takıldığımızı iletebilirseniz sevinirim. Hatta böyle bir organizasyonda sizde bulunsanız ve bu organizasyonu Fi-Tower da yapsak, ben ve benim gibi daire satın almış arkadaşlar için çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Size ve özellikle sitede emeği geçen editörial ve web tarafındaki arkadaşlara emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
04 Ağustos 2010 | 21:50 Barış Başkütük 232 Kişi okudu

Tebernuş Bey iyı akşamlar.Ben ve kızlarım bütçemizi zorlay

Soru

Tebernuş Bey iyı akşamlar.Ben ve kızlarım bütçemizi zorlayıp Areon bağ evlerinden 1 1 almaya karar verdik .İleride prim yapar mı?İyi bir yatırım olabilir mi?Sizin fikriniz bizim için çok önemli.Şimdiden teşekkür ediyoruz.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
30 Ağustos 2010 | 00:03 güler şen 231 Kişi okudu

Merhaba tebernüş bey,Sorumu cevapladıgınız için öncelıkl

Soru

Merhaba tebernüş bey,Sorumu cevapladıgınız için öncelıkle teşekur ederim.kıraya verdim bile)yatırım amaclı almıştım..kendi evımde oraya yakın oldugu için hemen kıraya verdım.guvenlık acısından ıyı, otoparkı yok ama bılmem bılırmısınız bızım oralarda yollar cok geniş ve kendı evimızin otoparkı var.şu ankı kıracılarım da otoparkı sorun yapmıyolar.650 kıra getırısı.. cok ta ıyı kıracılarım var) acıkcası zaten 40tl kredı aldım 60ay vadelı kıra orayı karşılıyor gibi yatırım için aldım umarım ıyı yapmışımdır.yorumlarınızı bızden eksık etmeyın tekrar teşekkurler..İYİ ÇALIŞMALAR...

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
14 Eylül 2010 | 10:27 Birsen Deniz 232 Kişi okudu

üstad selamlar.havadanemlak sitesinden çıkamaz olduk.direk kon

Soru

üstad selamlar.havadanemlak sitesinden çıkamaz olduk.direk konuyla ilgisi yok .havadan fotolar süper ama aklıma takıldı video kaydı falan da alıyormusunuz ,aslında fena da olmaz siteye video bölümüde eklenirse...helikopterin içinde olmasakta sanal olarak hissetemiş oluruz...Tebernüş Kireççi vizyonu bunu da yapar ) rastgele işlerinizde.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Eylül 2010 | 00:44 baycan ilhan 232 Kişi okudu

Selamlar Tebernüş Bey.Sorulan soruların büyük bir çoğunlu

Soru

Selamlar Tebernüş Bey.Sorulan soruların büyük bir çoğunluğunu Fiyapı ile ilgili olanları kapsıyor.Bu sizi sıktığını tahmin ediyorum çünki ben sürekli sorular kısmını takip ediyorum ve ben çok sıkıldım.Herkes Fiyapı ile ilgili şikayette bulunuyor.Sanki siz Fiyapının genek koordinatörüsnüz.Burdan bütün yatırımcı arkadaşlarıma seslenmek istiyorum.Hiç kimse yapacağı yatırımı başkasının ağzına bakarak yapmasın lütfen.Fikir alın ama kararı kendiniz verin.Ben Fi-Life ile Ntowers arasında karar vermem gerekti.Fi yapının tutarsız tavrından dolayı,güven vermemesinden dolayı.N towersı tercih ettim.Gittim Garden City projesini gezdim ve karar verdim.Siz hiç özyurtlar inşaattan böyle kampanyalar duydunuzmu yada ülkenin en büyük inşaat firmalarından Ağaoğlunda,yada Varyap tan böyle bir kampanya yada dedikodu duydunuzmu.Duymadınız,duyamazsınız çünkü firma emekleme aşamasını geçmiş artık sektörün lideri olmuşlar.Fi yapı ise bence can çekişiyor.Bu kadar projenin altından kalkarsa zaten oda sektörde söz sahibi olur ozman bizde ilerki projelerinden daire alırız.Ama şuan için malasef riskli.Allah yardımcıları olsun.Bu kadar esip gürlemenin sonucunda hüsrana uğramazlar umarım.5 daire alacağım diye gittim.Faizdeki paramın çzöülmesine 20 gün süre vardı.Daire başına 1.000TL kapora vereyim dairelerimi ayırın dedim.Satış müdürleri sayın Salih bey benden daire başına 10.000TL kapora istedi.Daha arazinin etrafını bile çevirmemişlerdi.El insaf el insaf diyorum.Bende dedimki siz sanırım paraları toplayıp kaçacaksınız kalsın ben almıyım.Gittim Ntowers dan daire aldım.İyikide ordan almışım.Tamer beyin istikrarlı tavrı beni çok mutlu ediyo.Allah yar ve yardımcıları olsun.Ohh be rahatladım.Sağlıcakla kalın.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
21 Eylül 2010 | 02:41 Emre ODABAŞ 231 Kişi okudu

iyi calışmalar halkalı manolya evlerinin yanındaki yani taş

Soru

iyi calışmalar halkalı manolya evlerinin yanındaki yani taşınmış olan askeriyenin yeri olan arsaya ne gibi şeyler olacak ve yakın zamanda bir calışma olacakmı sizce halkalı toki olan mahalle ileride metro calışmaları olurmu burası yatırım icin ne kadar kazanclı yerdir

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
27 Eylül 2010 | 13:58 isa höktem 231 Kişi okudu

tebernüş bey ayrıca bşy daha eklemek istiyorum bu fiyatlara k

Soru

tebernüş bey ayrıca bşy daha eklemek istiyorum bu fiyatlara kdv tapu masrafı alt yapı bedelleri abonmanlık sayaç iskan harcı dahil ayrıca evler buzdolabı ve çamaşır makinesi hariç full ankastre eşya kombi vestiyer ve klima ile birlikte teslim edilecekmiş.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
28 Eylül 2010 | 01:18 elif çınar 231 Kişi okudu