Dap burgu kule daire fiyatı

Soru

İyi günler, Dap burgu kule 1+1 ve stüdyo dairelerin şu andaki piyasada gerçekci fiyatı hakkında bir bilgi verebilirmisiniz? Saygılar

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
19 Haziran 2013 | 17:58 Hıraç Pehlivanyan 1783 Kişi okudu

Nef haliç 47

Soru

Merhaba ben Nef haliç suites 47 projesinden 1+1 almayı planlıyorum. Alma amacım hem yatırım hemde oğlumun üniversite hayatı boyunca yani önümüzdeki 5 sene oturacak olması. Fiyat olarak 200 bin tl den başlıyor ve uygun ödeme koşullarının olması ve yeni bina olması beni cezbediyor. Fakat istanbul hakkında bilgi sahibi olmadığım için doğru bir yatırım olur mu emin olamıyorum. Siz bu konuda beni bilgilendirir seniz çok sevinirim. Aynı zamanda nef güvenilir bir markamı cok fazla ismini duymadım ve bilgi sahibi değilim şimdiden çok teşekkür ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
26 Nisan 2013 | 17:47 ahmet kavak 1783 Kişi okudu

engellilere toki evlerinden hak tanınıyormu

Soru

mrb ben bir engelli annesiyimm %96 engelli bir çocugum var ev almak istiyorum istanbul güngörende ikamet etmekteyim bulundugum bölgeye yakın toki evleri için engellilere öncelik yapın ne olurr sizlerden cevaplarınızı bekliyorumm umut ışıgı olun lütfen tokide engellilere bu imkanı esirgemeyin lütfenev konusunda yüzümüzü güldürün şimdiden çok teşekkürlerr.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
03 Aralık 2012 | 17:05 ayşegül cinbir 1783 Kişi okudu

yeni aldığım evi sahip olduğum şahıs şirketi vergisinden düşebil

Soru

merhaba, yeni bir ev almayı düşünüyorum. üzerime kayıtlı ilk evim olacak. şahıs şirketim var. almış olduğum evi vergiden düşebilir miyim. yada amortismandan düşülebilir mi.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
14 Ağustos 2012 | 11:45 ismail aksoy 1783 Kişi okudu

yapmış oldugunuz işlerden dolayı teşekkürler.ANKARA radaki

Soru

yapmış oldugunuz işlerden dolayı teşekkürler.ANKARA radaki güneykent projesinin yeri belli oldumu yoksa planlama aşamasındamı.Güneykent 902 karşısında 1800m yerimiz mevcut 902 harfiyat başladı Avni beyin açıklamasında biz bir işi yaparken saga sola bakmayız demesinden ne anlamalıyız.Sizce bura kaç yıl içerisinde yapım aaşmasına gelir.902 parselin tamammen bitirilmesi süreci kaç aylık bir sözleşme yapılmıştır.Bizim bildiğimiz süreç 2011 yılı nisan gibi ihale oldu Sinpaşla yapılan sözleşmede 36 aylık bir süren söyleniyor.902 akrabalarıma ait geçekondular vardı.Buradaki yapılacak daireler 3+1 tahmini kaç TL olur.Buradan şu an satmak sizce dogrumu.veya elimizdeki arsalarla 902 daire değişimi öneririmisiniz.Şimdiden çok teşekkür eder.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Ocak 2012 | 10:01 HASAN BÜLBÜL 1783 Kişi okudu

Tapuda Dükkan olarak geçen ama daire şeklinde yapılmış bir ev sorun yaratır mi?

Soru

Merhaba kolay gelsin. Yeni bir daire alma evresindeyim. İlgilendiğim daire icin tapuda dükkan olarak geçtiğini illettiler herhangi bir sorun olmayacağını söylediler. Bu durumda ne tur sorunlarla karşılaşabilirim veya elektrik, su, doğalgaz gibi temel kullanım ödemelerinde farklı ücretler karşıma çıkar mi? Dükkanı cins olarak meskene çevirmek zorlu bir iş midir? Şimdiden teşekkür ederim

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
08 Ekim 2021 | 21:06 Batuhan Bakır 1781 Kişi okudu

10 yıla 3 evmi yoksa 3 yılda tek evmi

Soru

Merhabalar efendim. Ben ucuza denk getirdiğim evleri konut kredisi kullanarak 120 ay vadeli(10 yil) toplamda 3 ev aldim ve kira gelirleriyle+maasimla odemeye devam ediyorum. Kendime ait evim var ve bu evleri tamamen yatirim amacli aldim. Acaba 10 yil odemeli 3 ev alıp daha fazla faiz odemek yerine 1 ev alıp 3 yılda evin borcunu kapatarak daha az faiz ödeyip daha sonra sırasıyla 2. Ve 3. evi almakmı mantıklıdır. Kira gelirlerini faiz oranlarını evin değer artış hızlarını hepsini analiz ettiğimizde hangisi daha mantıklı olur.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
13 Ekim 2019 | 06:15 Mustafa adamcj 1781 Kişi okudu

Çanakkale/ Gülpınar ve Babakale Bölgesi hk.

Soru

Merhaba; Çanakkalenin sahil köyleri olan Gülpınar ve Babakale arasında yazlık almak istiyorum ancak, bu termik santral haberleri ve söylentileri de tedirgin ediyor, Bu bölge de termik santral çoğalacak mı acaba ? Söz konusu olan bölgeden yazlık ya da zeytinlik alınır mı ? Konu hakkında yardımcı olursanız memnun olurum. Teşekkürler...

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
21 Mayıs 2019 | 09:46 Caner ERCEN 1781 Kişi okudu

işe yakın lokasyon önemli mi?

Soru

Tebernüş Bey merhabalar nasılsınız? ben çalışan bir anneyim 2 yaşında bir kızım var ve işe giderken kreşe bırakıyoruz şu an ki evimiz Güngören güneştepede ve kreşi de eve yakın işim de bir vasıtayla gidilebilecek mesafede ancak ; evimizle ilgili sorunlarımız var (küflenme kullanışsızlık vb.) ve taşınmayı düşünüyoruz şu an oturduğumuz evimizin dışında yatırımlık aldığımız Bakırköy kartaltepede yeni metro inşaatının yanında bir dairemiz var 1+1 yeni bina 410,000 tl ye almıştık ve 22 ay kredisi kaldı oturduğumuz 350,000 tl eder diye düşünüyoruz ancak bizim planımız bu 22 ay sonra benim işi bırakıp bir iş kurmam yönündeydi şu an onu erteleme gündeme geldi çünkü evi değiştirmeyi düşünüyoruz. çok uzatmadan soruma gelirsem bu iki evi şu an satabilir miyiz hemen ya da sadece oturduğumuz evi satıp mı almak daha mantıklıdır park mavera başakşehirde ev bakıyoruz bir de beş levent de yada Ağaoğlu Bahçelievler'de bunlar bütçemize göre 2+1 yada 3+1 olacak , bütçemizi maksimum toparlasak 800.000_TL (2 ev satılırsa yada biri , satılıp kalan kısa vadeli krediyle )ancak buralar benim işime uzak(Bahçelievler) eşimin işine de yakın sayılır(Eyüp Kemerburgaz) ama araçla, ve biz de; bir araç var benim tayin isteme durumum var ama bulunduğum işte tanıdık torpil vb. olmadığında zor süreç eşimin böyle bir durumu yok sizce ne yapmalıyız (biliyorum çok fonksiyonlu denklem gibi oldu ama tavsiyenizi merak ediyorum )cevaplamaya vaktiniz olursa çok sevinirim . şimdiden teşekkürler .

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
27 Aralık 2018 | 10:32 Serra Doğan 1781 Kişi okudu

Kiracım hava parası istiyor

Soru

Güngören de dükkanımı satıyorum kiracı alacak kişiden hava parası istiyor yasal hakkı mı 2.sorum Aralık'ta kontratı doluyor ben hava parası vermeden ihtarname göndererek cikarabilirmiyim

Satfiye Kireçci tarafından yanıtlandı.
11 Mayıs 2018 | 02:19 Bayram KINA 1781 Kişi okudu