KANAL İSTANBULDAN SONRA FİYAT ARTIŞLARINI GÖRÜRMÜYÜZ
Hocam Merhaba Kolay Gelsin,Cumartesi Kanal İstanbulun Temeli Atılıyor,Pazartesi Ve Sonrası Fiyatlar Artar mı? :):)
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Hocam Merhaba Kolay Gelsin,Cumartesi Kanal İstanbulun Temeli Atılıyor,Pazartesi Ve Sonrası Fiyatlar Artar mı? :):)
Değerli Tebernüş Bey, İstanbul - Taşdelen Mah. Sultançiftliği Mah. 3 + 1 Neti 100 metrekare, yüzme havuzlu spor salonlu bir daire için pazarlığa başlayacağım. Daireye istenen rakam 850.000 TL. İnşaat seviyesi % 50. Daireyi Temmuz 2021'de alacağım, 2022 Temmuz'da satmayı düşünüyorum, yatırım amaçlı.. 1.Sorum, fiyatı alım için makulmüdür? 2.Sorum, 2022 Yaz aylarında satışı için 1.100.000 TL gibi bir rakamlar konuşulabilir mi? % 40 bir değerlenme olabilir mi?
Tebernüş Bey merhabalar. Bugün Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre Karanfilköy Bölgesi resmi gazete yayınıyla kentsel dönüşüm alanı ilan edilmiş. Tanıdıklarımdan aldığım istihbarata göre de bu büyük projeyi büyük bir inşaat firması gerçekleştirecekmiş. Sizce bu durumda bölge içerisinde yer almayan, çevredeki eski apartmanlar kentsel dönüşüm için daha cazip hale gelir mi? Bunlardan, hazır fiyatlar düşükken daire(ler) satın alarak dönüşüm için avantaj sağlamak mümkün müdür? Bölgede yenilenmeyi bekleyen oldukça eski siteler de var. Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Hocam biz bir ev alıcaz nelere dikkat etmeliyiz evin nelerini kontrol ettirmeliyiz yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Tebernus Bey merhaba. Bir miktar birikimim var yurtdisinda yasiyorum yatirim icin arsa bakiyorum Sancaktepe bolgesinde genelde 4 kat 2+1 8 daire cikar ceklinde ilanlar var ama o belgo icin bir dairenin ederi nedir bilmiyorum. 500-550 bin ortalama fiyat veriliyor. Sizce bu bolge yatirim icin uygun mu?Baska bolgelerede bakmak gerekir mi? Sehir hastanesi iptal oldu biliyorsunuz fiyatlarda bunun etkisi olur mu bir surede daha beklemeli miyim? Sizin fikriniz onemli benim icin firsat bulup cevap verirseniz cok memnun olurum. Iyi gunler.
Dubleks dairemizi bölüp alt katını kiraya verdik üst katınında kendiliğinden kapısı vardı ve elektrik su ayrı değil ve haftada 1 kere gidiyoruz kalmak için aidat ödeme yükümlülüğümüz var mı (kiracımız aidatı ödüyor)
Kendime ait ticari arsalarım var En işlek yerlerde ve oldukça değerli detaylı bilgi için telde veya yüzyüze görüşülünce bigi veririm iletişime geçerseniz sevinirim saygılar
Merhaba, Web sitenizi takip ediyor ve bir çok konuda bilgi sahibi oluyorum. Bu hizmetinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bir konuda sizden bilgi almak istiyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum. Biliyorsunuz ki yeni kanunla, Belediye mücavir alan içindeki hazine arazilerinin Tarımsal amaçlı satışı ve kiralanması mümkün oldu. Benimde Zeytin ziraati yaptığım ve 10 yıldır ecrimisil ödeyerek kullandığım , 80 dönümlük bir arazi var. Doğrudan Satış işleminden faydalanmak için Milli emlak'a başvuruda bulundum. Ancak Milli emlağın çıkaracağı bedeli bilmediğim için ödeyemem diye endişelerim var. Bu durumda kiralama için de başvuruda bulunabilir miyim. Kiralama başvuru süresi, satış başvurularından daha önce bitiyor. Yani aynı hazine arazisi için hem kiralama hem de satın alma başvurusu yapabilir miyim? Yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Saygılarımla
İstanbul Sarıyer Uskumruköy de güvenlikli,müstakil,4 katlı,havuzlu,aktiviteli sitedeki evimi satmak için Arap müşteri nereden bulabilirim?Teşekkürler.
Herhangi bir bağımsız bölüm maliki; ortak yerler veya tesisler üzerindeki kullanma hakkından vazgeçtiğini yahut kendi bağımsız bölümünün durumundan ötürü adı geçen yerlerden yararlanmaya ihtiyacı olmadığını ileri sürerek gider ve avans payını ödemekten kaçınamaz. Ancak, dükkanlar ile zemin kattaki bağımsız bölümlerin malikleri, asansörün bakım ve işletme giderlerine katılmazlar. Zemin katta oturanlar asansörün bakım ve işletme giderlerine katılmak zorunluluğu varmıdır.