Yatırım amaçlı daire hakkında
Merhaba, Kurtköy Kentplus sitesinde yatırım amaçlı 1+1 daire almayı düşünüyoruz.Şuan eşyasız kira getirisi 1.000 TL, eşyalı 1.300 TL olduğu iddia ediliyor. 235.000 TL ye satılan daire yatırım açısından uygun mudur?
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Merhaba, Kurtköy Kentplus sitesinde yatırım amaçlı 1+1 daire almayı düşünüyoruz.Şuan eşyasız kira getirisi 1.000 TL, eşyalı 1.300 TL olduğu iddia ediliyor. 235.000 TL ye satılan daire yatırım açısından uygun mudur?
Merhabalar tebernüş bey, çilingoz da 45 bin tl ye 250 mtr kare hisseli parselizasyonu yapilmis parseli tapu da belirtilmiş bi tarla yi almak karli bi yatirim olur mu? Buralarin değerlenme ihtimali nedir? Bu konu da tavsiyede bulunabilirmisiniz? Şimdi den teşekkür ederim...
İyi günler Tebernuş bey, Ben 3 yıl önce İzmir?den bir Arsa aldım Belediye planına güvenerek arsayı aldım alırken Dikkat etmedim Belediyenin planında arsanın yolu 5 metre geniş ama gerçekte 2,10 metre ve yolun üzerine bina yapmışlar.Şimdi ben oraya İnşaat yapmak istiyorum ama hiç bir inşaat Aracı o yola giremez çünkü çok dar.Size sorum benim ne yapmam lazım bu yolu belediye genişletme mecburiyetinde değil mi?Saygılarımla
Merhaba tebernus bey; Dedem 2000 yilinda vefat etti kanun cikinca bizimde 2b arazilerimiz vardi bir kismi devlerin yapacagi baraj altinda kalicakmis bundan bizim haberimiz olmadi amcam bu haberi duymus. Ve. Kucuk amcayla birlikte ikisi kendilerince mal paylastirmis simdi geriye kalan 3 karfesin tarlasi degersiz kalfi onlar devletten para aldilar bununla ilgili itiraz hakkimiz varmi varsa suresi hakkinda bilgilendiriseniz sevinirim. Tesekkur ederim,iyi calismalar
Milas Örenden gökovanın kalbinde 6500 m2 imarlı arsama yurk dışından müşteri arıyorum
merhaba. benim arsa paylı kat ittifaklı evim var.bunu kat mülkiyetine cevirmem gereklimidir. ilerde bana sorun çıkarır mı imar yasası kanununa baş vurmam gerekir mi ? teşekkür ederim.
Dededen miras paylaşılmamış intikal yapılmamış dedenin adına olan ve bağ olarak geçen yere ev yaptırmıştım.imar barışı için ne yapabilirim
Merhaba sabit faiz oranli konut kredi odemem var evi birisi almaya talip ama bana belli bi miktar para verip kalan konut kredisini ustune almak istiyor bu mumkun mudur yani konut kredimi devredebilirmiyim. Tesekkurler.
Merhaba Işıl Hanım,Babam bugün yapı kayıt için müracaat etmiş,e-devletten baktığımda,bina alanı 80 m2 arsa alanı 80 m2 yazıyor,oysa bahçe ile birlikte arsa alanı 120 m2 olmalıydı,sehven yapılmış bir hata var ortada,babam işlemi yaptıktan iki saat sonra e-devletten kontrol ettiğimde yanlışlığı fark ettim,e-devlette detay ve iptal butonu vardı ve hemen iptal ettim,işleminiz iptal edilmiştir dedi fakat yaklaşık bir saat sonra babama mesaj geldi,ödemenizi ziraat bankasına yapabilirsiniz diye,bunun üzerine Alo 181 i aradım ama onlarda bana,buradan işlemin iptal edilip edilmediğini göremiyoruz dediler,bu durumda işlem iptal edildi mi edilmedi tereddütte kaldık,acaba işlem iptal olmuş mudur?Sağlamasını nasıl yaparız?Teşekkür ederim,iyi akşamlar.
Merhaba Tebernüş Bey 2013 yılında aldığım daire için her yıl DASK dışında konut sigortası da banka tarafından mecburi olarak yeniliyorum geçen yıllarda buna itiraz ettiğimde bankanın bunun mecburi olduğunu söylüyordu İstersen başka yerden de yaptır olabileceğini söylediler DASK dışında konut sigortaları mecburi mi Değil mi bu yıl yaptırmayı istemiyorum banka bu konuda bana karşı bir yaptırım uygulayabilir mi halen kredim devam ediyor 6 yılın ödedim 4 yılın daha kaldı