Akbatı'da

Soru

Merhaba Tebernüş Bey, Akbatı projesinden, yatırım amaçlı 116m2 2+1 bir daire satın aldık. Kiraya vermek istiyoruz. 1500-1700 TL arası bir raicten bahsediliyor. Sizce mantıklı mı? Ayrıca, m2 için 4 TL aidat bizi endişelendiriyor. bu konuda düşünceniz nedir? Sizce bu şartlarla kiraya rahat gider mi?Teşekkürlerİyi Çalışmalar..

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
24 Nisan 2012 | 10:36 duran emrehan 807 Kişi okudu

1+1 85 m2 brüt

Soru

Tebernüş bey tekrar merhaba sizinde tavsiyeniz ve benimde biraz ince araştırmalarım sonunda 382 konutlu tüm sosyal alanları olan ( havuz,sauna,fitnıs,hamam,vale,alt katta avm,) vs vs vs ankastre de içinde 11. kat güney cephe 85 m2 brüt 65 m2 nete yakın peşin 105.000 tl den 95.000 tl pazarlıkla hayırlısıyla aldım sağında solunda innovia 2 bulut inşaat new rezidans rojelerinin içinde m2 kareye göre fiyat iyimidir aylık ayidatları 150 tl olacak ilk projelerini gezdim muazzam bir proje ilgi alaka ve saygıda o derecede kaliteli ortalama 1000 tl kira verilebileceği söleniyor sizden de bir 2. göz olarak izlenim ve yorumlarınızı merak ediyorum saygılar

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
17 Mart 2012 | 12:17 Murat Dursun 808 Kişi okudu

Symbol - Karden Yapı

Soru

Bugunkü ikinci sorum ) ,avcılar esenyurt bağlantı yolundaki symbol istanbulun olduğu lokasyon ,innovia ların olduğu lokasyona göre avantajlı veya dezavantajlımıdır ,teşekkürler ..

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
01 Mart 2012 | 08:09 ersan taşoğlu 807 Kişi okudu

Uptwins, Uplife, Adanuspark\'ın bulunduğu Kartal e5 üstü böl

Soru

Uptwins, Uplife, Adanuspark'ın bulunduğu Kartal e5 üstü bölgenin zaman içerisinde bir ataşehir gibi prim yapma potansiyeli var mıdır? Örneğin uptwins en ucuz 43 m2'lik 1+1'i 170 bin tl'ye satarken, teslime bir ay kala 220 bin minimum fiyattan satış yapıyor. Bu bölgenin geleceği için düşünceleriniz nedir?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
31 Temmuz 2011 | 22:41 gültekin melen 807 Kişi okudu

Tebernüş Bey Merhabalar. Upcity Flats Uğurmumcu da brüt 90m3,

Soru

Tebernüş Bey Merhabalar. Upcity Flats Uğurmumcu da brüt 90m3, 2+1 kuzeycephe 9.kat için 195000 TL lık bir yatırım sizce mantıklı mıdır? Getirisi İstanbul ortalamasının üzerinde olur mu? Çok Teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
02 Haziran 2011 | 17:46 Hilal Demir 808 Kişi okudu

Tebernüş Bey iyi akşamlar. Çalışmalarınızı uzun süredir

Soru

Tebernüş Bey iyi akşamlar. Çalışmalarınızı uzun süredir ve beğeniyle takip ediyorum. Eğer zahmet olmazsa size birkaç sorum olacak 1) Kartal adliyesinin resmi olarak ne zaman faaliyete geçeceği ile ilgili bir bilginiz var mı? Emlakkulisi.com'da bu konuyla ilgili son dönemde bir haber görmediğim için size sormak istedim. 2) Sizin haberleriniz, yorumlarınız ve Kartal adliyesinin yapılması dolayısıyla, elimde bulunan parayı degerlendirmek istedim ve Kartal'a yatırım yaptım. Baktığım projeler (Dumankaya Vizyon, Propa Aura, Selenium Twins) arasında en cok Teknik Yapı'nın Uprise Elite sitesini beğendim. Uprise Elite Residence sahibi oldum. Tebernüş Bey, Uprise Elite'nin yanında bulunan Ishakoğulları boya fabrikasının olduğu bölgeye AVM yapılacağı söyleniyordu. Acaba bu kesinlik kazandı mı? 3) Son sorum ise 2010 yılında emlakkulisi.com da yayınlanan Küçükyalı'da Ulusoy şirketinin bulunduğu arazinin devlet tarafından 49 yıllığına Rönesans İnşaat'a kiralandığı, 1 Ocak 2011 itibariyle Ulusoy şirketinin arsayı terkedeceği ve arsaya içinde otelinde bulunacağı karma bir projenin yapılacağı yazılıyordu. Ancak Ulusoy şirketi Küçükyalı'da hala faaliyette ve proje şu an için başlayacak gibi gözükmüyor. Acaba bu konuda son durum nedir? Ne zaman inşaata başlanacak? Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
07 Mart 2011 | 18:10 Ahmet Yaşar 807 Kişi okudu

nevzat celen: iyi aksamlar, Tebernus bey,istanbuldan 3+1 almak is

Soru

nevzat celen iyi aksamlar, Tebernus bey,istanbuldan 3+1 almak istiyorum isvicrede oturdugum icin hangi sirket daha guvenli bilmiyorum, bizim evler 3 ile avrupa konutlar daki ispartakule 2 projelerle ilgileniyorum sizce hangisi daha iyi olur , ve yatirim olarak iyi bolgemi! cevabiniz icin simdiden tesekurler!

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
15 Ocak 2011 | 19:52 nevzat celen 807 Kişi okudu

Merhaba Tebernüş Bey. Çerkezköy NarinPark projesinin ilk etab

Soru

Merhaba Tebernüş Bey. Çerkezköy NarinPark projesinin ilk etabı olan Erguvan sitesinde şu an m2 fiyatları satış ofisi rakamlarına göre 950 lira civarında. Proje şehir ile organize sanayi arasına inşaa edilmiş. Hemen yanında da kipa bitmiş. Bir cazıbe merkezi oluşturabilir ilerleyen dönemlerde yapılacak eklerle. Bu eklentiler şimdilik maket üzerinde olduğundan bir şey söylemek güç olacaktır muhakkak. Siz siyasi istikrar ile bir sorun olmadığı ve mevcut dinamiklerin doğrusal bir seyir izlediğini varsayarsanız bu projede m2 fiyatlarının nereye varabileceğini düşünüyorsunuz. ( Çekimser kalmayın lütfen yaklaşık da olsa fikriniz önemli benim için) Saygılar. Cem

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
08 Temmuz 2010 | 09:10 Cem Canpolat 807 Kişi okudu

merhabalar.akcayda mezgil insaat tarafından yapılan 60,000 tlli

Soru

merhabalar.akcayda mezgil insaat tarafından yapılan 60,000 tllik 110 m2 daireler icin firma ve yer hakkinda fikriniz nedir. guvenilir bir firma midir acaba? tesekkurler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
12 Ağustos 2009 | 12:36 yuksel yılmaz 807 Kişi okudu

emlak konuttan daire almak

Soru

merhaba, thy emlak konuttan 5.000 fiyatlı 1250 nakit artı aylık 90 bin vade farksız 24 taksitle ve 2 ara ödeme ile daire alma imkanı çıktı. sizce almak mantıklı mı yatırım olarak. farklı ödeme seçenekleri de var ama bu daha az nakitle olduğu için dedim. ayrıca birkaç tane de daire var boş durumda kiraya vermek için doğru zaman ne zamandır. kendimiz kirada oturuyoruz. emlak konutta da uzun vadede oturmayı düşünmüyoruz işe uzak. yatırım olarak önerir misiniz. ayrıca konut yatırımı 3-5 yıl içinde nereye gider. savaş çıkarsa piyasa ne olur.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
05 Aralık 2024 | 08:21 ali güven 806 Kişi okudu