Selective Samandıra
Merhaba Brüt 82 m2 lik dair için fiyat 179 bin TL. Fiyat ve konum açısından bilgi verebilir misiniz? Siteyi Çok beğendik, Yeni evleneceğiz.
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Merhaba Brüt 82 m2 lik dair için fiyat 179 bin TL. Fiyat ve konum açısından bilgi verebilir misiniz? Siteyi Çok beğendik, Yeni evleneceğiz.
Sayin Kirecci Hali hazirda A.B.D.de bulunuyorum 20 gunluk bir kurs icin 16 subatta donmeyi umuyorum insallah,buraya gelmeden once eryaman neopolitan evlerinin ornek dairesini gezme firsati bulduk 11 kat guneydogu cephe icin yuzde 10 luk bir indiirm ile 360 000 tl gibi bir fiyatla anlastik ama simdilik sadece sozle yapilan bir antlasma.Sizden bu proje ve firat insaat ile ilgili goruslerinizi ogrenebilirsem cok mennun kaliirm simdiden tesekkur ederim saygilarimla Halil arslanbakan
Tebernüş Bey Merhaba.Çorluya bağlı Yenice Beldesi'nde E-5 Karayolu'na yaklaşık 1.km uzaklıkta önü kapanmayacak konumda 250 m2 müstakil tapulu,villa imarlı arsa için 33.000 TL fiyat verdiler.Bu bölge hakkındaki düşünceleriniz nelerdir.minimum 10 yıllık bir arsa yatırımı düşünülmektedir.Bunun dışında aynı fiyatlara Çatalca'nın köylerinde 350 m2 tarla vasıflı yerlerde mevcuttur.Sizce hangi yatırım daha mantıklı olur.Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.
iyi akşamlar Tebernüş Bey. Kanal istanbul'un son güzergahı diye tahmine edilen Küçükçekmece Gölü, Sazlıbosna Barajı ve Karaburun güzergahı ile ilgili bir yorum yapmak istiyorum. Googlemaps'ten güzergahı inceledim. Sazlı bosna barajı çevresi ve Karaburuna kadar bütün bu çevre sürülmüş tarlalarla dolu. belli ki bu çevrelerin hepsi birilerinin tapulu tarlası. Hükümetin, sadece kanal geçecek yerleri kamulaştırması bana hiç mantıklı gelmiyor. Kanalın geçeceği bütün çevreyi kamulaştırması lazım. Malum bu proje rantını, çevresindeki alan üzerinden yapacak. Kanalın sağı ve solundaki alandan bahsediyorum. Bu hat bu anlattığım sebepten mümkün gözükmüyor. Hükümetin açıklamasını bekleyin'den başka, siz bu düşünceme ne dersiniz?
Hayirli günler tebernüs Bey, Benim sorum su olacak: Lüleburgazdan yer almak sizce degermi? Fiyatlar 10tl civari(Tarla). Ve ikinci Sorum: Corlunun neresinden Tarla almami tavsiye dersiniz? Genis arazi ve ucuz olacak bunu ögrendik sizden. Cerkezköy ve Ulasin arasinda kaldim.. Veya baska bir Köü tavsiye edebilirmisiniz?
Merhaba Tebernüş Bey Bostancı'da bağdat caddesi trenyolu yanında 40 yaşında bir dairemiz var. Apartmanın konumu nedeni ile önceki dönemlerdede mütahitler tarafından yenilenmek istenen binamızda malesef 26 adet daire 8 adet dukkan olması ve 1.250 m2 arazi ile inşaat sonrası mutahite daire kalmaması nedeni ile yenilenemedi. Sorum şu. Halihazırda bostancı-kadıköy bölgesi için emsalde bir artış varmı. Emsalde artış olmazsa bence yapı testinde çuruk çıkacak bu ve benzeri binalar için çözüm ne olur Teşekkürler,
Merhaba, ben Makromtek Esenyurt projesinden lansmandan D bloktan daire aldım.Şu an çalışmalardaki durgunluk hakkında ofisteki arkadaşlardan sağlıklı bilgi alamiyorum-yetkililere bir türlü ulaşamiyorum.İnşaat A,B,C bolklarda tuhaf bir biçimde sözde ilarliyor,ama D bloktan eser yok ki mayıs 2014 teslim olacak...Mahkeme durumu olduğunu fısıltı olarak duyuyorum , arsa sahibi tapu vermeyecek-mahkeme devam ediyor diye şikayet sitelerinden okuyorum,en son Makrom kendi internet sitesini de kapattı?'SORUN nedir acaba?Bana bilgi verirseniz-sevinirin-iyi günler
merhaba benim arnavutköyde bir dairem var 3 aydır oturuyoruz ve satmak istiyoruz toprak tapusu olduğu için krediye uygun değil yerine takas arsa veriyorlar GELİŞEN SEMT ARNAVUTKÖY DE ,3. KÖPRÜ - 3.HAVAALANINA YAKIN DAİRE sizle mantıklımıdırevimin ilanı budur sahibinden .comda bakarsanız sevinirim.
İyi Akşamlar Tebernüş bey geçenlerde solarkent'in hemen yanında ntowers 'sa inen sokağın başında bir proje yapılıyor tahminen 25.000 m2 kadar arsa içine acaba Avm' mi Yoksa Konut projesi mi yapılıyor diye sormuştum Konuyla ilgili araştıracaktınız Kulağınıza gelen herhangi bir bilgi oldumu Teşekkür ederim
547 dönüm tek tapu hisseli parsel imara çıktı.imara iki parsel daha çıktı ilk iki askıda arsam normal parselinde idi üçüncü askıda başka parsele kaydırılmış .itiraz ettim belediyeye fakat reddedildi. mahkemeye versem eski yerime dönebilirmiyim