Kentsel Dönüşüm
Maltepe Esenkent mahallesine kentsel dönüşüm planı içerisinde 1/1000 ölçekli imar uygulaması verildi.Bu mahallede kullanmadığım boş bir dairem var.(Daire 30 yıllık).Şimdi satmayıp beklesem ileride karlı çıkarmıyım.Teşekkürler.
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Maltepe Esenkent mahallesine kentsel dönüşüm planı içerisinde 1/1000 ölçekli imar uygulaması verildi.Bu mahallede kullanmadığım boş bir dairem var.(Daire 30 yıllık).Şimdi satmayıp beklesem ileride karlı çıkarmıyım.Teşekkürler.
Beylik konaklarından 2+1 90 m2 daire almayı düşünüyorum fakat Esenyurt bölgesinde projelerin durdurulduğun duydum nisan başında gazetelerdeki haberlere göre izin çıktık sizce bu bölgedeki projelerden daire almak güvenilir mi? ve beylik konakları bu izin verme durumunda inşaat zamanında bitire bilir mi? teşekkürler iyi çalışmalar
kanal istanbulun sazlı bosna barajından gececeği söyleniyor bizimde barajın hemen üst kısmında aşagı yukarı 500 600 metre üstünde 4 dönümlük bi arsamız var benim sormak istediğim bölge istimlak olursa alabileceğimiz istimlak bedeli nedir ve kanal istanbul 150-200 metre genişliğinde olacakmıs ne kadarlık bir bölgeyi istimlak ıcın ayırırlar. sizce arsayı satmalımıyım ama istimlak olmaz ise kanala sıfır bır arsam olacak şu an kı 400 500 bin tl benim görüşüm en az 2 trilyon gbı bır rakama ulasabılır ama ıstımlak olması halınde 100 200 bin tl lere de düşebilir görüşünüz nedir acaba cok kararsız kaldım ???
Merhaba, Toki 19. bölgede 1009 konutu ihale etmişti. Sizce neden satışa çıkan konut adeti 522? Fiyatlar gerçekten çok yüksek. Siz yazmıştınız yüksek olacağı hakkınızı teslim etmek lazım 3+1 126 M2 görünüyor. 280 TL max fiyat M2 2200 TL Şimdi bu sosyal konut mu orta sınıf mı üst sınıf mı anlayamadım? Gerçi Toki villa satışıda gerçekleştiyor. Bu fiyata konutlarda kullanılacak malzeme 1. sınıf olması lazım. Ama hiç sanmıyorum öyle olacağını. Birde 17. bölgede m2 ler çok yükesek tutulmuştu ortak alan vs. burda aynı durum söz konusu mu 126 m2 neti normal şartlarda 90-95 olmalı ama asansör boşlugu o bu vs. nette 70 m2 teslim edilir bu durumda
Üstadım yaklaşık 1,5 yıl önce nakkaş mahallesinden 4-5 dönüm hisseli bir arazi aldım. O bölgeledeki gelişmelerle tarlamızın değerlenmesini umut ederken nakkaşın çatalca ilçesine bağlanması ile bu kısa ve orta vadede yerimizin geleceği açısından nasıl bir durum ortaya çıkar. Teşekkür ederim...
merhaba şile sahilköy de 800 m2 toplamda %30 imarlı h:6 m, 240 m2 yapı müsadesi olan arsa orman manzaralı fiyat 150.000 tl. Fiyatı hakkında ne düşünürsünüz ve sahilköy ün ileride prim potansiyeli nedir? bu olmaz ise 4 levent sanayi mahallesinde aile bireylerinin oturduğu eski binada tapusuz 140 m2 daire fiyat 100.000 tl, kira getirisi 1.000 tl ikisi hakkında kararsızım ilginiz için teşekkür ederim ayrıca daha önceki tavsiyelerinizle bazı yatırımlar yaptım onlar içinde teşekkür ederim iyiki varsınız: sağlıcakla kalın:)
Sn Tebernüş bey; Sizin de olumlu fikrinizi alarak istwestten 1 sene evvel 4+1 bahçekatı almıştım, şimdi aynı dairenin bir üstünü de alarak dubleks yaparak oturmayı düşünüyorum. Hem bu tercih konusunda varsa bir yorumunuzu hemde ilerde 10 sene sonra mesela dubleks olarak satış potansiyelim genel ortalamanın üzeri mi olur yoksa altı mı?
öncelikle türkiyenın bir numaralı emlak sitesine ve size tşk. tebernüş bey m2 ve fiyat olarak eşit ıkı mağaza buldum.biri autopia da biri de otport da aşağı yukarı fiyatlar aynı tabı bulundukları katlarda .sizce lokasyon olarak hangisi daha iyi prim yapar uzun vadede yer olarak hangisi daha iyi ... SAYGILAR
merhaba tebernüş bey kemallettin sokağı ne zaman yıkıma başlanıcak ?
merhaba tebernüş bey,kristalşehir projesi için genel düşünceniz nedir? sizi arıyorlar ilgilenmeyince bir kaç gün sonra ciddi indirim yaparak tekrar teklif sunuyorlar? kristalşehir'in zemini doldurma, harfiyat alanı diye duyduk. ve 33 katlı 15'in üzerinde bina yapımı, ne kadar güvenli orada oturmek için?