soyak park aparts mı evostar mı?

Soru

soyak park aparts mı evostar mı?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
23 Ekim 2011 | 16:06 ahmet murat 763 Kişi okudu

Tebernüs bey merhaba. Affiniza siginarak bu mesaji atiyorum Size

Soru

Tebernüs bey merhaba. Affiniza siginarak bu mesaji atiyorum Size. Havadanemlakvideo sitesinde Sayin Agaoglu ile yapmis oldugunuz MyTown ziyaretine ait videolari seyrettim. Pazarligini yapmis oldugunuz daireyi gercekten aldinizmi acaba? Eminim Sizlere ciddi indirimler ve belkide esantiyon daire hediyesi dahi yapiliyordur. Belli araliklar ile calistiginiz gazeteye mal beyaninda bulunma zorunlulugunuz varmi acaba? Muhakkak pekcok proje sahibi firmalar ve yükleniciler haklarinda iyi seyler yazmalari icin Sizin deli gibi pesinde kosuyordur. Heleki Size ve söylediklerinize bu denli güvenen ve sahsinizdan cikan her türlü bilgiye agzi acik dinleyen sadik bir okuyucu kitleniz varken. Amacim hakaret etmek degil kesinlikle, sadece Özal döneminden beri "isine bilen vatandas" paranoyasinin ne kadar yerlesmis oldugunun bir ufak yansimasi, zira bu ülkede artik kimse kimseye isin icinde cikar yoksa parmagini kimildatmayi birakin catini bile catmiyor artik.Saygilarimla.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
28 Mayıs 2011 | 22:53 Mehmet Ak 764 Kişi okudu

Bülent Ceylan : Volkan bey, Mall of İstanbul projesiyle ilgili

Soru

Bülent Ceylan Volkan bey, Mall of İstanbul projesiyle ilgili bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.Tebernüş bey size de yayınladığınız için teşekkür ediyorum.?Rica ederim Bulent Bey, bugun ayrica Mall of Istanbul`un fiyatlarinida ogrendim. Mesela 1+1 en dusuk fiyati 205.000 tl`den basliyor olacak, daha acik bilgileri kisa zamanda veririm ama suanda sir olarak kalmasi lazim )

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
19 Nisan 2011 | 23:34 Volkan Ozturk 764 Kişi okudu

Tekrar merhaba, az önceki soruma ek olarak, Göçbeyli\'de 2 dö

Soru

Tekrar merhaba, az önceki soruma ek olarak, Göçbeyli'de 2 dönüm tarla mı almalı yoksa Şile'de 500m2 villa imarlı arsa mı? ya da Şile' civarı henüz imarsız 2 dönüm civarı tarla mı?Tavsiyeniz ne olabilir?Teşekkür ediyorum

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Şubat 2011 | 19:45 Levent Coşkun 763 Kişi okudu

selam.edremit körfez havaalaninin acilmasindan sonre altinoluk,a

Soru

selam.edremit körfez havaalaninin acilmasindan sonre altinoluk,ayvalik,sarimsakli nin degerlenecegini düsünüyorum.yazlik konut icin sizin tercihiniz heresi olurdu(yazlik konut alimini tavsiye etmediginizi biliyorum)cevabiniz icin simdiden tesekkürler.kendinize iyi bakin.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
01 Haziran 2010 | 15:45 mehmet genc 764 Kişi okudu

tebernüş bey merhabalar,çatalca subaşı ve gökcealide 4 dö

Soru

tebernüş bey merhabalar,çatalca subaşı ve gökcealide 4 dönüm tarla var bu yeni kuzey marmara otobanı ile ne kadar değerlenir çatalca ve subaşı gökceali ana yoluna çok yakın 200 metre içerde %5 imar var şimdilik bu imar artarmı? artarsa nasıl öğrenebilirim hisse tapulu ne yapmamı önerirsiniz.çok teşkrl.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
03 Mayıs 2010 | 12:28 ömer 763 Kişi okudu

Kredi ile karavan almak..

Soru

Merhabalar, nasılsınız? Benim sorum şu ki, kredi ile karavan almak istiyorum. Karavan 700 800 civarı ve uzun zamandır hayalim. 1 yıllık arazi alan kiralayıp oraya bırakacağım ve her boşlukta ailemle çocuğumla oraya gideceğim. İşin faiz kısmı da var tabii ama bakıldığı zaman konforlu geliyor l. Çevrem bayağı mutlu mesut yaşıyor beni de teşvik ettiler. Size danışmak istedim. Kiradayım ve evin kira aidat ile birlikte kuru gideri aylık 40 45 bin civarı. Maaş da hosteslikten 110 120 bin civarı. Taksit muhtemelen 70 80 i bulur. Nasıl bir yol izlemeliyim bilemedim. Borç olmadan da bir şey olmuyor ülkemizde. Lütfen fikirleriniz çok kıymetli. Teşekkür ediyorum şimdiden.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
19 Mayıs 2025 | 20:31 Elif Eslem 762 Kişi okudu

Samadirada ev almak karlimi

Soru

Merhaba tebernus bey sancaktepe samadirada 2+1 ev butik site içerisinde orta kat 5.500.000 tl alsam 35bin tl ye kiraya versem nasil sizce almalimiyim samandira gelişime açık bir bolgemi zarar etmiş olurmuyum

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
07 Nisan 2025 | 05:09 Filiz seren ozen 762 Kişi okudu