Çocuk eğlence alanları yatırımcıları
Türkiyenin en büyük iç mekan çocuk parkı ( top havuzu, tranbolin ) imalatçılarından biriyiz 10 ülkeye ihracat yapıyoruz daha fazla yatırımcıya özellikle arap yatırımcılara nasıl ulaşabiliriz.
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Türkiyenin en büyük iç mekan çocuk parkı ( top havuzu, tranbolin ) imalatçılarından biriyiz 10 ülkeye ihracat yapıyoruz daha fazla yatırımcıya özellikle arap yatırımcılara nasıl ulaşabiliriz.
224m2 kayisdaginda 4 katli binam var kentsel donusumden yikip yapmak istiyorum daire basi devlet yardimi alip yapabilirm bana yardimci olurmusunuz tsekurler
mütahitte arsa verdim. bana 197 m2 dükkan çıyor dedi sonra da 197 m2 dükkanın 100 m2 karesi tarafıma verildi. 97 m2 başka bir kişiye 21 m2 ansansör ve merdiven boşluğu var onlar da dükkandan sayılır diyor. yardımcı olsanız sevinirim.
merhabalar ben çalıştığımız firmada ruhsat başvurusu için ikamet ettiğimiz ofiste kiracı ve ofis olduğuna dair şişli belediyesine dilekce yazıcaktım.ancak oturduğumuz apartmandakı apartman yonetimine hitaben ban anasıl yardımıc olabılırsınız...
Merhabalar, 5 yılı aşkın süre önce almış olduğum 2 daire (140 m2 ve 210 m2) ile bir işyerini (500 m2) aynı yıl içinde satmam halinde Gelir Vergisi ve KDV ödeme zorunluğu doğuyor mu? Selamlar, Selim
Selam tebernus bey iyi çalışmalar bu zemin kat ile bahce katı arasında ne fark vardır yani evlerin bazıları yarı bodrum gibi mi olacak cvp için şimdiden tskler
Tebernüş bey iyi günler,Gerçek gider yöntemi vergilendirmede %2 Amortisman degeri Tapu daki edinim degeri üzerindenmi hesaplanıyor,yoksa her yıl degişen Rayiç bedeldenmi hesaplanıyor. Bu konuyu aydılatırsanız,Bilgilendirirseniz memnun olurum.Saygılarımla.Temuçin Necat Çamurdan.
Merhaba, kiraciya ihtarname cekme kosullari nelerdir? Kiraciya 1 ya da 2 yil sonra sozlesme bitiminden once bir sebep olmadan ihtarname cekip evden cikarilabilir mi? Ornek ihtarname paylasabilir misiniz? Cok tesekkurler.
Kadir Bey merhaba, oncelikle cok faydali bilgilerinizi paylastiginiz icin tesekkur ederim. Bu ay icerisinde degeri 1 milyon 550 bin lira olan bir ev almayi planliyorum. ev sahibinin onayiylada odemeyi iki yada uc seferde tamamlayacagim. bir milyon lirasi pesin, geri kalanida en gec 1 ay sonra kalanin tamami veya 1 ay sonra kalanin yarisi ikinci aydada kalanin tamami olarak odemeyi planliyorum. turkiyede alacagim ilk ev olacak ve nasil bir yol izmemem gerektigini cok bilmiyorum. sadece emlakcilar araciligiyla yapilan sozlesmeye istinaden bir odeme yaparsam bir problemle karsilastigimda bu sozlesmenin gecerliligi nedir? yada noter huzurunda yapilacak sozlesmenin icerigi nasil olmalidir? ilginiz icin tesekkur ederim, iyi calismalar.
ev sahibi dört aylık kira bedelini öde avukata soralım uygunsa verelim deniliyor .kirlayan hemen vermezseniz dava açacağım diye tehdit etmiş.ne yapmamız gerekir.Saygılar