nar life
selam nar life projesinde orman manzaralı 330 bin tl ye 2+1 2.kat daire satın aldım fiyat olarak uygun mu getirisi sizce ne olur.Tşk
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
selam nar life projesinde orman manzaralı 330 bin tl ye 2+1 2.kat daire satın aldım fiyat olarak uygun mu getirisi sizce ne olur.Tşk
Merhabalar. 50-70.000-TL civarında birikimim var. 3. köprü otoyoluna ve ileride yapılacak havaalanı ve benzer projelerin değerini arttıracağı kanaati ile İstanbul Arnavutköy'den arsa almayı düşünüyorum.. 500-2.000 metrekare dolaylarında arsalar mevcut ve buradaki arsaların gün geçtikçe değerlendiği yönünde bilgiler alıyorum. Yatırım amacı ile düşündüğüm bu plan sizce kısa ve uzun vadelerde faydalı olur mu? Alınacak arsanın imara açık olmaması vs. kriterler arsanın değerinin artmasında olumsuz unsur teşkil eder mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba, uzun zamandır bu projeye aklım yattı ama fiyatı biraz yüksek geliyor . 4500 tl m2 fiyat istiyorlar 7. kattan yukarısı için , ben düşer dedikçe fiyatlar artış yönünde güncelleniyor, lütfen bir fikir verin , sizce bu m2 fiyatlar alınabilecek fiyatlarmı proje ve konum itibariyle... Teşekkürler...
İyi günler Tebernüş Bey BAÜ de eğitim de olan yeğenim için bir artı bir daire bakiyoruz fiyat aralığı 80-100 tl vadeli olabilir yardımcı olursanız memnun olurum Bursada oturuyoruz
iyi çalışmalar innova4 projesinden 155 milyara 2+1 ev satın almak istiyorum yatırım amaçlı fiatı ve yatırım uygunmu dur acaba?
Tebernüş bey merhaba, İleriye yatırım amaçlı olarak kozyatağında eski bir binada ev almayı düşünüyoruz. Asıl amacımız; daireyi aldıktan sonra müteahhite vermek ve bu süre içindede daireyi kiraya vermeyi düşünüyoruz. Bina özellikleri:2700 metrekare bina arsası var ve 60 daire var emlakcılarla görüştüğümüz kadarıyla yan binasıyla anlaşılıp müteahhite verme konuları gündeme gelmiş(yan binada yaklaşık 2700metrekare arsa ve 60 daire) bu durumda yan bina ile birleştiğinde emsallerde artma oluyormuş(10bin metrekare ve üzeri) bu yüzden büyük arsalı ev bakıyoruz. Az katlı binalara nazaran bu binanın yatırımının daha mantıklı olduğunu düşüyorum bu konu hakkında sizin düşünceleriniz nelerdir?
25.12.2009 tarihinde teslim edilecek olan Parkpapatya konutlarında bu güne kadar daire teslim edilmedi ve inşaat üç yıldır zemin katta duruyor. 2011 yılında noter huzurunda olmayan dairenin çekilişi yapıldı ve c blok 17 nolu daire bana çıktı ancak henüz daire yapılmamış durumda. Firma teslimi 6 ay geciktirebilecek alıcıya rayiç bedel üzerinden kira ödeyecek diye sözleşmede geçiyor. fesih halinde 90 gün içinde ödeme yapılmalıdır diyor bu ise 6- 8 aylığına senet veriyor. Ayrılmak istediğimi belirten dilekçe verdim bana ödediğim tutarı 8 ay vadeli müşteri senedi olarak verdi. Senetler zamanında ödenmez ise mahkemeye gitmeyi düşünüyorum. vermiş olduğum dilekçede sadece ayrılmak istediğimi başka bir alacağım kalmadığını yazdım ancak bu ana paramı kurtarmak içindi, yazdığım bu ibare ile diğer alacaklarım için dava açabilirmiyim. davayı ödediğim bedelin iadesi, ödenmesi gereken kira bedeli ve zarar ziyan davası olarak ayrı ayrı mı açayım yoksa beraber mi açayım.
Iyi günlerTebernüs bey, Ben Istanbulda konut almak icin bir emlakciya elime tutusturulan sözlesmeye imza attim. Sonucta o emlakcidan konut satin aldim ve aldigim daireyi kiraya vermelerini söyledim. Benim imza attigim kagit kiraya vermek istedigim dosyanin icerisine ilave edildi. Benim sizden ögrenmek istedigim o konut almak icin imzaladigim sözlesme kiralamak icindemi gecerli ben bu daireyi baska bir emlakciya verip kiralamalarini isteye bilirmiyim? Cezai durumami düserim eger baska emlakci evimi kiralarsa? Bilgilerinzi rica ediyorum. Saygilarimla Metin.
kolay gelsın barboros mah acıbadem hastanesının oldugu bölgede arsa m2 fıyatları nelerdır.bazı kişiler hak sahıplerıyle görüşüp almaya kapıları calmaya başladı neye göre fıyat belırleye bılırız tşk kolay gelsın
mehaba .sefaköyde sel ve taşkın riski olmayan bir bölgede yeni yapılmış binada tapuda niteliği daire yazan yarı bodrum dairem var .bu yeni kanun mevcut binalar içinmi geçerli?? bundan sonra yapılacaklar içinmi.küçük çekmece belediyesi kanundan önce ruhsat almış olanları bodrum kat yapmasına müsaade ediyor .sağolun