satılık daire yatırım amaçlı
Ağaoğlu My City, 14 katlık blokta, 6-8 kat, , 2 cephe, kuzey-doğu, Brüt 124 metrekare, 2+1, 630 Bin TL, kira 1800 TL Yatırım amaçlı uygun mu.
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Ağaoğlu My City, 14 katlık blokta, 6-8 kat, , 2 cephe, kuzey-doğu, Brüt 124 metrekare, 2+1, 630 Bin TL, kira 1800 TL Yatırım amaçlı uygun mu.
Merhabalar Esenyurtta star towers sitesinde sahibinden 215000 tl ye daire almak üzere ekspertiz ve kredi işlemleri yaptık. Ekspertiz değeri 205 bin çıktı. Belediyeye gidildiğinde Yen'i düzenlemeden dolayı 395 bin rayiç bedeli, min rayiç ise 360 bin çıkarıldı ve altında gösterilemeyeceği söylendi. Evin tapusunda 105 bin gösterilmişti. Rayiçten tapu değeri gösterilirse ev sahibi 50-60 bin gibi bir vergiye tabii oluyor ve ev sahibi satıştan vezgeçti. Boşuna ekspertiz ödedik. Ev sahibi satmak, biz almak istiyoruz ama ev sahibi korktu beş yılı doldurup satmak istiyor. Evin değeri asla rayiç kadar değil. aldığımız değerden satış yapma halinde ev sahibi veya biz bir suç işlemiş olur muyuz? ? Zarar gösterme vs yöntemlerden bahsediliyor rayiçten düşük alınan emlak için. Çözüm yolu nedir?
slm üstadım edirne çanakkale yol üzerinde 4 dünüm tarlayla ilgileniyorum 50 bin teleye alcağım kısmet olursa nedersiniz oralarda herhangi bi gelişme olurmu yoksa bostan olarak kullanırım çok çok nedersiniz cevabın için şimdiden çok tşk ederim
merhaba Tebernüş Bey, Eşim ve ben memuruz.. şuan kartal soğanlıkta 1000 TL kira vererek oturmaktayız ve kredi ile daire almayı planlıyoruz ancak soğanlık civarında bütçemize göre daire bulmak çok zor bu yüzden ben çogunlukla yatırım amaçlı 1+1 dairelere projeden girmek istiyorum ancak hem kredi hem kira ödemek açıkçası bizi zorlayacak diye de düşünmeden edemiyorum. Şark görevimiz var istanbulda en fazla 1-2 sene kalma şansımız var sonrasında şark için doguya gideceğiz sizce projelerden yatırım amaçlı 1+1 daire düşünmemiz doğru mu?? belki 1-2 yıl zorluk çekeriz ödeme de diyorum ama doguda daha rahat öderiz diye düşünüyorum... veya uğur mumcu civarlarında 2+1 kira getirisi olan bir daire mi tercih etmeliyiz lütfen yardım... teşekkürler
Merhaba; Biz daha önce banka kredisi kullanarak bir ev satın aldık fakat ev icimize sinmedigi icin değiştirmeye karar verdik. Kullandığımız krediden ötürü tesis edilen ipotegi; şu anki halihazırda almış olduğumuz evden yeni alacağımız eve aktarabiliyor muyuz? Yani önceki çektiğimiz krediyi yeni alacağımız evi ipotek gösterip devam edebilir miyiz?
Sayın Tebernüş Bey, değerli zamanınızı ayırıp tüm soruları cevapladığınız için çok teşekkür ederiz. Kayınpederimin çok eski yıllarda Arnavutköy civarında aldığı tek hisseli, resmi tapulu bir tarlası var. Malumunuz bölge 3.köprü nedeniyle çok hareketlendi. Bu tarlanın etrafındaki tüm araziler bir yatırımcı tarafından toplandı. Yakınlarda imar uygulamasının yapılacağını duyuyoruz ama konuyla ilgili hiç tecrübemiz yok. İmar konusunda herhangi bir hak kaybına uğramamak için neler yapmamızı önerirsiniz ? 18.Madde kapsamında başka konumda bir arsa verilmesi riski var mıdır ? Teşekkür ederim..
Kayaşehir Bulvar İstanbul Recidance etabında 182 m2 10.kat daireyi 646.000 TL fiyatla yatırım amacıyla almak istiyorum.450.000 TL kredi kullanmam gerekmektedir.Taksitleri ödememde sorun olmayacağını düşünüyorum.Sizce bu projede kazançlı olabilirmiyim?
Emlakkonutun 2013 eylül ayında kura ile satışa çıkardığı bahçekent emlak konutları teslim tarihi belli mi? 24 AYDAN ÖNCE TESLİM EDİLEBİLİR Mİ? diğer Sorum ise emlakkonut yakın zamanda kuralı satış yapacak mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
merhaba tebernüş bey. bir kaç sorum olacak kısa da cevaplayabilirseniz çok memnun olurum. 1- yenisahra da yapılan imar düzeltme midir yoksa kentsel dönüşüm müdür? 2- eğer kentsel dönüşüm ise fikirtepe gibi riskli bölge ilan edilme olasılığı var mıdır? 3- 1/1000'lik paln ile 1/5000'lik plan arasındaki en temel fark nedir? şimdiden teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.
Serdar Bey merhaba, Güzelbahçe mithatpasa cd. Sahil yolunun Maltepe askeri lisesi önünden yalı Mah arasına kadar trafiğe kapanacağının ve rekreasyon alanı olacağına dair belediyede bir plan var, zaten bu yüzdende Maltepe askeri lisesi önündeki alanlara imar verilmiyor, sizin bu konuyla ve güzelbahçeye ne zaman doğalgaz geleceği ile ilgili bilginiz varmı ve birde yeşildere cd. Anayol üzerinde hasyun fabrikasının yanında 315 metrekare bir arsam var. Buranın akıbeti ne olacak bir bilginiz varsa sevinirim. İlginiz için şimdiden teşekkürler...