Temettü hisse senedleri........
Sayin Tebernüs bey söylediginiz gibi internette iyi bi arayis yaptiptan sonra güvenilir ve saglam 15-20 Sirket görüyorum ben.Riski azaltmak icin kac tanesin yatirim yapmak mantikli ve kac sene olabilir ? Tesekkürler
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Sayin Tebernüs bey söylediginiz gibi internette iyi bi arayis yaptiptan sonra güvenilir ve saglam 15-20 Sirket görüyorum ben.Riski azaltmak icin kac tanesin yatirim yapmak mantikli ve kac sene olabilir ? Tesekkürler
altin almak icin uygun zman mi hocam
Eşimin babasından kalan köydeki hisseli arsaya kaynım bizden habersiz ve izinsiz inşaata başlamış bu durum karşısında yasal olarak nasıl davranmalıyız.Mal paylaşımı yapılmamış durumda.
Merhaba Kaba Yapı Tünel ve Konvansiyonel Betonarme seklinde insa edilen Emlak GYO Alemdag Konutlari yanibasinda yer alan New Nisantepe'nde Yapi Tunel kullanilmadan yapildigi icin depreme dayanikli olup olmadigi hakkinda hicbir yerden bilgi edinemiyorum. Mintek Yapi ve Beren Insaat'i da sektorde taniyan yok. Konutu alip almamaya nasil karar verecegim. Kimden nasil bir belge istemeliyim? Bu Pazartesi karar vermem gerekiyor. Tesekkur ederim.
Merhaba Elden nakit vererek aldığım konut için pişmanlık dilekçesi versem kabul edilir ve evin değeri yükseltebilir miyim
Merhabalar kartalda 3+1 net 110 m2 ev almak istiyorum. 16.kat ve adalar manzarası mevcut. 1.100.000 fiyatlı daire için kira gelirini düşünerek beklentiye girmek mantıklı mı? Kaç yılda amorti eder yıllık kira oranına tüfe farkını yansıtarak. Kira beklentisi 3.500 tl olup aidat 520 tl. NOT:kendi oturduğum ev olup yatırım amaçlı almak istiyorum. Teşekkürler
Tokat ili Emirseyit Beldesi sınırları içerisinde 12 dönüm tarlam var. emlak kanunu 250 m2 ye kadar izin veriyor, yazılarınızdan anladığım kadarı ile. yalnız Tarım, hayvancılık ve orman müdürlüğü bu konuda ne diyor. tarım arazilerine ev yaptırmıyor diye duydum. bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. yani 12 dönümlük tarlama 150 m2 ev yapmama engel olur mu? cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Karabiga örtüluce köyü 1/100000 lik sanayi imarinda diye rivayetler var .bu konuda yardımcı olur musunuz gerçekten böyle bir şey var mı . oralardan arazi alanlar var .bende aldım yoksa elimden çıkarmaya mi calisayim teşekkür ederim.
Tebernüş bey merhabalar. Yamaç yapının kağıthane de bulunan hill town projesi ile ilgileniyoruz. Satış ofisinde lansmanı 700.000 tl olan daireye emsal kapalı mutfaklı kiracılı 2100 tl kiracılı bir daire bulduk. 520.000 tl bedelle satılıyor. Residence konseptli bir proje kendi içine kapalı havuz fitness vs var. projeyle ilgili daha önce hiç yorumunuzu göremedik yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba bizim arsa payı tabuda 1/8 ama belediyedeki projede karşılıklı daireleri metrekareli farklı şuanki yıkılacak olan evdede metrelerce farklı ancak kentsel dönüşüme girdiğimizde ben mahkemeye verip tapuda ki arsa payına göre eşit şartlarda eşit metrekarelerde ev hak talep edebilir iyim acaba. Böyle bildiğiniz kazanılan davalar varmı