Merhaba, peşinat 30.000 tl. 36 ay vade ve 75.000 liralık ev alm

Soru

Merhaba, peşinat 30.000 tl. 36 ay vade ve 75.000 liralık ev almak istiyorum. Aylık taksitler veya ödeme planı hakkında detaylı bilgi verir misiniz? teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
22 Şubat 2011 | 21:55 Faysal ARSLAN 990 Kişi okudu

Güzel günler Tebernüş Bey,Bugün Çekmeköy projeleri de akl

Soru

Güzel günler Tebernüş Bey,Bugün Çekmeköy projeleri de aklımda kalmasın diye (siz havadan,ben karadan)eşimle oraya gittik.Ada Park 3 etap iyi bir proje fiyatlar da fena değil.Sur mahallenin yeri daha güzel ama dar ve uzun bir mahalle iki blok arası mesafeler oldukça dar.Bir de inşaat kalitesi Ada Park'taki örnek dairelere göre daha düşük kalitede.SinpaşAqua 2010 oldukça pahalı,White Side projesi bitmiş ama fiatlarda uçuyorlar,Dap Şelale Space evleri de bitmiş ama çok yazık ki oturan insanlar (küçümsemek istemiyorum) ortak alanlarda ayakkabı,terlik bırakıyorlar,camlardan çamaşır ve halı sarkıtanlar var,bahçe katlarında o canım peysajı görüntü kirliliği yaratarak mahfetmişler.Kısaca Çekmeköy maceram üzüntüyle bitti.Bir de bu projelerin hemen hepsine dar mahalle aralarından geçilerek varılıyor.Hemen yanlarında estetikten uzak bnalar var.Anlayacağınız Halkalı bölgesi yeni projeler ve alt yapılarla daha içime yattı. Elitecity projesinde devam kararı aldım.Ne dersiniz?Sizinle paylaşmak istediğim özel konular var. Özel mail gönderebilir misiniz? Saygılar.NOT Bugün "Emlak Kulisi'nden" projelerinizi öğrenerek geldim,dedim.Hakkınızı verelim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
10 Ocak 2011 | 18:43 Gülsün Özdemir 990 Kişi okudu

Halkalı toplu konutlarda ikamet etmekteyim. Yatırım için 2. b

Soru

Halkalı toplu konutlarda ikamet etmekteyim. Yatırım için 2. bir ev düşünüyorum. 110 milyarım var , şu an faizde tutuyorum. Ev almamı tavsiye edermisiniz. Sizin görüşünüz benim için önemli , eğer cevap yazabilirseniz çok sevinirim

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
03 Ekim 2008 | 14:21 naci fırat 990 Kişi okudu

Yatırım için Kadıköy?de 1+1 gayrimenkul?

Soru

Merhabalar Tebernüş Bey, iyisinizdir umarım. 10 yıldan uzun süredir sizi takip eder ve danışırım. Bir kaç gayrimenkul yatırımı yaptım. Çok teşekkürler. 5M TL kadar nakit bir param var. Vadeli, altın, yabancı borsada değerlendiriyorum. Yatırım için bunlardan çıkıp, kredi kullanmadan, Kadıköy bölgesinde 40 Bin TL getirebilecek 1+1 almak sizce mantıklı mı? Alışkanlık olarak belli tutara ulaşınca yatırım için gayrimenkul alıyorum, bir de fiyatlar yükselir mi? Çoğu dinlediğim uzman şu sıra yatırım için konut almayın dediğinden size danışmak istedim. Saygılar,

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
16 Ocak 2025 | 21:21 Alp Ulu 988 Kişi okudu

Kiracısı olup kirada oturmak

Soru

Kira gelirim var İstanbul?dan. Ben de kirada oturuyorum başka şehirde. Bu oturduğum şehirde kira yerine 2milyon tl kredi alarak bir evde oturabilirim ve bunu kaldıracak bütçem var ama 2milyon tl kredi veriyorlar mı bilmiyorum. Aldığım kira verdiğim kiradan hatırı sayılır fazla. Ama hem yatırım olsun hem de kiracı stresini yaşamamak adına ev mi almak yoksa tarla yatırımı mı yapmak iyi olur. Arsa ve tarla işlerinden çok anlamıyorum açıkçası. Ya da altından devam mı etmeliyim bir öneri yorumunuz olursa çok sevinirim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
03 Ocak 2025 | 21:36 Melih Çelik 988 Kişi okudu

Balıkesir Emlak Konutları

Soru

Merhaba Tebernüş Bey, Balıkesir Emlak konutlarından 115 m2 brüt 78m2 net arakat 2+1 almayı düşünüyorum. 1.7 milyon peşin. 2025 sonu ve 2026 sonunda yine 1.7 milyon ara ödeme ve aylık da 44 binden 56 bine artacak şekilde 72 ay boyunca taksit ödemeli şekilde. Evler ocak 2025?te teslim. civarda emsali yok ama en az 30 bin lira kira getisi olur gibi piyasaya göre. bana 72 ay sonunda 8.8 milyona geliyor toplamda. Malum şu an konut kredisi yok 2. eve. böyle bir finansman mantıklı mı sizce elimde de sadece 1.2 milyon peşinat var zaten bu parayla bişey yapmak mümkün değil gibi. ödemeler beni aşırı zorlamaz ve borsada temettü hisselerini alarak bekleyebilecek bir yatırımcı profili değilim. Sizce bu hamle mantıklı mı?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
05 Kasım 2024 | 19:09 Cenk Akar 987 Kişi okudu

Satın almak istediğim daire

Soru

Tebernüş abi 1 adet daireden 15bin kiramı 3 adet 1 +1 den 15bin kiramı tercih edilmeli kira çarpanları aşağı yukarı aynı altın satış ile altının gr maliyeti 1100 civarında

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
09 Şubat 2024 | 19:47 Özkan Göker 987 Kişi okudu

Iştanbul Küçükpazar degerlenir mi

Soru

Merhaba, İstanbul'da Unkapanı semtinde IMÇ bloklarının arkasındaki alanın degerlenmesi söz konusu mudur? Muhitte oturanlar o bölgeye üniversite yapılacağı duyumunu aldıklarını belirtiyor. Karaköy, Balat değerlendi ancak Küçükpazar kaderine terk edildi sanki.. Yıllardır bakımsız virane halde.. Büyüksehir'in burayla ilgili projeleri var mıdır? Teşekkür ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
14 Eylül 2023 | 15:49 Filiz Özşeker 988 Kişi okudu

Studıo daire yatırımı Hakkında

Soru

Tebernüş bey merhaba, bahçeşehire yakın ıspartakulde efes sitesinde büyük 1+1 dairem var 1.950M a satıp Bahçeşehir 2.kısımda ki Dumanya sitesinden 1.1M studıo daire alıp kalanınada kardesım ile beraber ortak aynı ıspartakulede 1 istanbul evlerinde küçük 1+1 almayı düşünüyorum. mevcut kira geliri 2,5kat olucak ve değer artısı iki taraftan olacak. Bu yatırım sizce mantıklımıdır.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Şubat 2023 | 14:17 Murat Kavak 987 Kişi okudu

Çatalca Kiptaş Konutları kira getirisi

Soru

Tebernüş bey tekrar merhaba sorunuz üzere çatalca kiptaö konutlarında 2+1 daire ilanlara bakıldığı zaman 1800 2000 tl arasında kira ilanları görmekteyim. Tekrardan çok teşekkür ediyorum ilginize

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
05 Aralık 2021 | 00:20 Adem Nergiz 988 Kişi okudu