byconcept

Soru

Tebernüsbey linki gönderiyorum www.byconcepthome.com

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
17 Şubat 2012 | 15:38 Rahime Bayram 979 Kişi okudu

hayırlı akşamlar tebernüş bey.size sorum hadımköy akpınar

Soru

hayırlı akşamlar tebernüş bey.size sorum hadımköy akpınar sanayi bölgesinden yada arnavutkoy den arsa alsam 10-15 yıl sonrası icin ne kadarlık bır yatırım yapmışolurum .mantıklıbır yatırım olurmu .ilerde buralar cok gelişirmi şimdikine göre

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Aralık 2011 | 19:44 aziz akça 979 Kişi okudu

Kartal Yakacıkta bulunan Çavuşoğlu Ütopya Konutlarında 400.

Soru

Kartal Yakacıkta bulunan Çavuşoğlu Ütopya Konutlarında 400.000 TL ye 3+1 daire almak doğrumudur. Ütopya konutlarıyla alakalı düşünceleriniz neelrdir? teşekkür edrim. iyi Çalışmalar

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
09 Aralık 2011 | 10:00 Hızır Kılıç 979 Kişi okudu

Sayın Tebernüş Bey,uzun yıllardır yazılarınızı takip edi

Soru

Sayın Tebernüş Bey,uzun yıllardır yazılarınızı takip ediyorum tek anlayamadığım ifadeniz "Ispartakule yatırım için değil oturmak için güzel bir lokasyon" bu nasıl olabilir, bir yer bölge yaşamak için idealse, yapılmış ve yapılmaya başlanmış konut sayısı kolaylıkla eriyecek bir adette ise,nasıl olurda prim potansiyeli taşımaz? bugun halkalı da balkonu olmayan 10 m2 altında yatak odaları olan çoğu 1 odalı ve stüdyo dairelerden oluşan siteler mükemmel 3 -4 km ötede Ispartakule aman kaçın uzak durun,bu yorumunuz çok anlaşılır değil rica etsem takipçilerinizi aydınlatmak için biraz daha detaylı anlatabilir misiniz bu durumu? Ayrıca yorum yaparken lütfen şu hususu göz önüne alınız halkalıya yapılacak theme park, hastane vs. gibi yatırımlar halkalıya yapılıyor fakat öyle bir zihniyet varki herkes sitenin kapısından çıkınca oraya varacağını sanıyor bugun halkalıda hangi sitede olursanız olun AVM ve diğer çekim alanlarına gitmek için otomobil veya diğer lastik taşıtılı araç kullanmanız gerek ve ulaşım süresi dakika olrak ıspartakuleden çok da farklı olmayacağı görüşündeyim. Okul hastane ve diğer imkanlarda da keza aynı durum sözkonusu ayırca ıspartakulede bahçeşehirdeki mevcut okul-dershane-sosyal alan imkanları kullanma imkanınız mevcut yapılamkta olan akbatı projeside keza yeni bir çekim merkezi. olimpiyat stadının kuzeyindeki sağlıkkent, itanbul mall gibi alanlara ulaşımda halkalıdan farklı değil hatta daha avantajlı olduğu bile söylenebilir. Ispartakulede şuan acil olan tek eksik bahçeşehir ile direk bağlantı yoludur happy centerin önünden yapılacak bu yol bahçeşehirden dönen toplu taşıma araçları ıspartakule içinden geçer, ayrıca yapılan konutlarda oturum başlaması ile birlikte kuvvetle muhetelem direk otobüs seferleri de artacaktır.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
16 Ekim 2011 | 21:36 Emre Özkan 980 Kişi okudu

beykoz elmalı mevkiinden (2B çıkıp, tapular dağıtılmadan,

Soru

beykoz elmalı mevkiinden (2B çıkıp, tapular dağıtılmadan, yani fiyatları fırlamadan önce şimdiden) 700-1000 m2 arsa alıp, sonra elimize para geçtikçe kendi oturacağımız veya yazlık olarak kullanacağımız bahçeli ev ve olursa havuz yaptırmayı düşünüyoruz. sizce mantıklı mı, artıları eksileri ne olur. prefabrik ev yaptırmak mı yoksa zamana yayıp "normal" ev mi yaptırmamızı tavsiye edersiniz. bunu yatırım olarak değil, kendi oturacağımız şekilde yaptırmak (mümkünse yerleşim planını kendimiz belirlemek) istiyoruz. özellikle merak ettiğim, 2B çıkıp tapular dağıtıldığında (bu sizce kaç yıl içinde gerçekleşir?) fiyatlarda nasıl bir gelişme yapanır (%20 artış? %100 artış??) bilgiler için şimdiden teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
07 Eylül 2011 | 17:39 ömer maraş 980 Kişi okudu

İyi pazarlar, cevabınız için teşekkürler.Yatırımcı için

Soru

İyi pazarlar, cevabınız için teşekkürler.Yatırımcı için cazipse 3 kere çok cazipse 1 kere düşünmek yeterli)evet neo yapı gölpark evleri 1.etap.sahibinden.Şİmdi çok mu cazip az mı?)

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
31 Temmuz 2011 | 12:40 Ahmet şahin 980 Kişi okudu

merhabalar;Eşim ile sizin sıkı takipçiniziz, imdiden bigilend

Soru

merhabalar;Eşim ile sizin sıkı takipçiniziz, imdiden bigilendirme için teşekkürler.Ataşehire yakın hem oturmak hem yatırım amaçlı 3+1 ev almayı istiyoruz. düşündüğümüz rakamlar 300000- 350000 TL civarında Tg yapı şehir ışıkları, içerenköy Kent Plus Centrium, Sarissa Şerifali ve nish Adalar projelerini inceledik. sizin çevre ve prim amaçlı öneriniz nedir?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
07 Ocak 2011 | 23:04 arzu ant 979 Kişi okudu

Dükkanımın Kira Değeri Hakkında

Soru

Merhaba Tebernüş bey, İstanbul Beliktaş , Arnavutköy sahile sıfır 28 metrekare dükkanım var. Kira bedelini öğrenmek istiyordum. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Ekim 2023 | 14:47 Uğur Gül 977 Kişi okudu

Kayseri Becen mahallesindeki arsamın fiyatını nasıl belirlemeliyim?

Soru

İyi günler Tebernüş Bey, Kayseri becen mahallesinde 1059 m2 temiz parsel arsamız var. Arsamız köşe parseldir.Arsamız içinde 20 yaşında 1+1 müstakil evimiz var.Belediyede ev gözüküyor fakat tapuda arsa olarak gözüküyor. Doğal gaz ve kanalizasyonu var. Şehir merkezine 15 dakika mesafededir. Çevresindeki arsalara göre kot farkı var bu sayede önü açık. Bize 100 metre mesafede yapılan projede 625 m2 alanı olan villa arsadan 7 milyona satılmaktadır. Ayrıcan 500 metre mesafede 3 farklı proje yapıldı. Arsamızın m2 fiyatını nasıl belirleye biliriz? Yardımlarınız için teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
19 Şubat 2023 | 09:19 Yusuf Can 977 Kişi okudu

Gunespark Halkalida ev Almak istiyorum

Soru

19 mudur aslinda olmasi gereken oran peki ? biz 2013te alirken evimizi kira carpani o gun 15 idi. yorumlariniz icin cok tesekkurler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
31 Aralık 2020 | 15:59 ozge alkan 978 Kişi okudu