Tapusuz gece konduda oturmaktayız kat karşılıgı mütahitte verilmesi uygunmu.uygunsa ne önlem alınması gerekir.
16 yıldır ,250 metre karelik alanda oturmakta oldumuz tapusuz gece konduyu mütahitte vermek istiyoruz sizce uygunmu. ne yapılmalı
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
16 yıldır ,250 metre karelik alanda oturmakta oldumuz tapusuz gece konduyu mütahitte vermek istiyoruz sizce uygunmu. ne yapılmalı
Selam Bayraminiz mubarek olsun Tüm insanlıga huzur getirmesini cenabi Ellahtan dilerim. Benim sorum silivri selimpasada 2500 m villa imarli arsam var. 2 senedir fazla pirim yapmadi.+ imar degisikligi yapilacak deniliyor. Ama bir türlü somut adim atilmiyor. Sizce arsamizi satalimmi bekleyelimmi. Tesekkur ederim.!!!
Tebernüş bey merhaba, Edremitten ortak amcaoğlu ile zeytinlik almaya kara verdik ve araştırıp bütçemize göre bir yer bulduk.daha sonra satış işlemi için tapuya gittiğimizde zeytinliklere ait özel bir yasa olduğunu hiise başı 5.000m2 altında olanların satış yapılamadığını öğrendik.bizim arsa 5.960m2 bölündüğünde 2.980m2 olacaktı.orada bazı fikir alışverişlerinden sonra tapu amcaoğlu adına düzenlendi benim içinde intifa hakkı konuldu.yalnız bize söylenen yine kendi aramızda 2 şahit ile sözleşme yapmamız.bize önereceğiniz bir format varmıdır.veya bu sözleşme neleri kapsamalıdır.ilerideki mirasçılarda düşünülerek.şimdiden teşekkürler
Merhaba... 3. ülke ( Suriye özellikle ) vatandaşlarının Yunanistanda mülk edinebilmesiyle iligi bir kaç sorun olcaktı. - Rodos başta olmak üzere adalar ve nerelerde mülk edinebiliyoruz - Mülk edinebilmek için hazırlamamız gereken evraklar ve izlememiz gereken süreç nasıldır - Mülk edindikten sonra orada ikamet vesaire gibi herhangi bir hak kazanabiliyormuyum En kısa zamanda geri dönüşünüzü rica ederim.
Tebernüş bey merhaba, IBB Nisan ayı sonunda Riva deresi üzerinde yapılacak köprü inşaatı için ihaleye çıkmıştı. Hiçbir yerde bu ihalenin sonucu hakkında bilgi bulamadım. Sizin son durum hakkında bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz? Teşekkürler
Merhaba. Arkadaşım ve ben Aliağa/İzmir'de yatırım amaçlı %50 hisseli olacak şekilde 400 m2'lik bir dükkan almak istiyoruz. Dükkanın fiyatı 400bin Tl. Dükkanin tahmini kira geliri 2-3 bin tl aralığında ve kurumsal firmalara kiralanabilir bir bölgede. Aliağa ilgi alaniniz dahilinde degil okudugum kadariyla. Özetlersek, Aliağa yatırıma ve göçe doymuyor. Dükkana gelecek olursak, gelisecek bir bölgede, yeni yapilacak olan belediye binasina yakin bir civarda. Biz ortağımla 1-2 sene sonra daha da degerlenecegini dusunuyoruz. Sizce mantikli bir ortak yatirim olur mu? Ayrıca ortagimla ne tür bir noter sözlesmesi yapabiliriz? Cevabiniz icin simdiden cok tesekkurler. (''kimseyle ortak bir çöp dahi almayin'' demeyin bu sefer lutfen, batti balik yan gider) :)
beykoz g.suyu mah.aşık kerem sokakta ön görünüm ve sit alanındaki müstakil tapulu 300 m2 üstünde 4 dairesi ola arsamızı varisler arası anlaşmazlıktan dolayı değerinde satmayı düşünmekteyiz. en yüksek eder değeri sizce nedir ve ortalama kaça satabiliriz. yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar, Ben iskanı alınmamış bir binadan daire satın aldım. Arsa sahibi ile müteahhit arasındaki sözleşmede 1 dairenin tapusu iskan alındıktan sonra verilecektir diye yazıyor. Müteahhit o daireyide sözleşme karşılığında bir şahsa satmıştır. Fakat arsa sahibi tapuyu vermemektedir. Şahıs evinin tapusunu almak için müteahhit ve arsa sahibine karşı dava açmıştır. Biz diğer daire sahipleri o dairenin satışının verilmesi ihtimalini düşünerek tedirgin olmaktayız. Netice de bina tamamlanmamış ve iskan alınmamıştır. Tüm daire sahipleri birleşip iskan dairesinin satışının yapılmaması için bir dava açabilirmiyiz ? Yönetim olarak eksiklerin giderilmesi için o daireye el koyabilirmiyiz ? Lütfen yardımcı olun
Toki tarafından 8-10 yıl önce yapılmış ancak ödemesi devam eden bir daireyi satın almak istiyorum.Ancak yeterli param yok.Bu sebeple peşinat olarak ödeyeceğim tutarın bir miktarını konut kredisi kullanarak ,kalan taksitleri de aynı şekilde ödemek istiyorum.Bu iş için konut kredisi kullanabilirmiyim.Teşekkür ederim.
sayın Kireççi; Bursa Mevlana mahallesinde 120m2 ve 200m2 lik iki arsam bulunmata ve burada kentsel dönüşüm olduğu için beklemedeyiz. 17 ağustos 2013 den beri bekliyoruz fakat herhangi bir ilerlemem yok bu konuda bir bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz lütfen bizi aydınlatın teşekkür ederim