Çatı pies daire apartman mesken alan
Çatı pies dairemin apartman çatısının onarımı yapılması gerekmektedir. Tüm kat malikleri yapılacak giderlere ortak mıdır yoksa tüm gider bana mı aittir
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Çatı pies dairemin apartman çatısının onarımı yapılması gerekmektedir. Tüm kat malikleri yapılacak giderlere ortak mıdır yoksa tüm gider bana mı aittir
15500m2lik tarla niteliğindeki taşınmazda 145m2 payım var. Yaptığım araştırmalarda özel parselasyon yapıldığı, üzerine yapılan kaçak yapıların imar affından yararlandıklarını öğrendim. Payıma düşen miktar için ne yapmamı önerirsiniz. Teşekkürler.
Muhterem Tebernüş Bey, güneşli basınexpress yoluna 2. cephe işyerlerim 42 sene getiriyle dönüşüm sağlamaktadır..Malum kanunlar gereği zam fazla yapamıyoruz. Sizce satıp Altına geçiş yapıp 1-2 sene beklemek nasıl olur veya nereye yatırm yapmayı tavsiye ederseniz? Teşekkürler ve saygılar.
Tebernüş Bey merhaba, Bir ada da yer alan ruhsatı olan ancak 3 tanesinin temeli yapılmış kalan 13 tanesi tamamlanmıştır. Ruhsat tarihi henüz 5 yılını doldurmamıştır. Mütahit ölmüş ve iskan alınmamıştır. Tapu kat irtifakı tapusu ve villa olarak ayrı ayrı tapularımız bulunmaktadır. Tamamlanmış olan villâmız için belediyeden iskanı bireysel olarak alabilir miyiz? Tamamlanmamış olan villalar iskan alınmasına engel olur mu? Bu şartlar altında iskan alabilmek için nasıl bir yol izlemeleyiz?
Merhaba Tebernüş Kireçci aile konutu tapu iptal ve tescil davası açmayı düşünüyorum. Konut benim rızam dışında sarıldığı için. Sorum şu bu davada ne kadar masrafım olur? Karar sonucu kazanırsam daire satıldığı fiyat üzerinden mi geri ödenir? Alan kişinin masrafları bana kalır mı?
Merhaba hocam ben İstanbul sultan Beylide bir dayre almak istiyorum şuan ama kararizizim ters duplek 3+1 sizin bilginze hitiyacim var ne yapmaliyim
Dublex bitişik nizam evimin çatısı yan bina çatısından aşağıda kaldığı için su alıyor.Bu nedenle çatıyı yükseltmek ve yenilemek istiyorum. Belediye izni için hangi evraklar gerekir.
sayın kireççi bizleri her konuda aydınlatığın için şimdiden teşekkur ederim bugun silivri değirmen koyde ceede üstünde 3200 m2 tarla pazarlığına oturdum yerin konumu guzeldi alacaktım fiyatta dişime gureydi taki orası heyelan şerhi var tapuda denilene kadar moralim çok bozuldu sizce ne yapmalıyım alınırmı oyle bi yer alınsa heyelan şerhli biyerde herhangi bağ bahçe izni alınırmı çok teşekkur ederim vereceğiniz cevap için çok acildir
Slm kayseride 14000m2 tarla var 2milyon 200bin isteniyor yaklasik 1bucuk km uzaginda 14 katli binalar var Yüzde kaci 18 maddeye cekilir kac daire verirler bana burdan
iyi günler şimdi efendim 4katlı bir yapıda bir işyeri ve bir dairemiz var diğer iki daire başkasına ait kendi yerlerimiz için yapı kayıt belgesine başvurucaz e devlette sıklarda yapının tamamına basvurduğumuzda metre kare olarak toplam alan ne giricez