My World Europe'ta numaratör istiyoruz

Soru

Tebernüş bey iyi akşamlar,biraz evvel verdiğiniz yanıttan my world europe taki yüksek gerilim hatlarının kaldırılmaya başlandığını öğrendim çok mutlu oldum.inşalah inşaat dahada hızlanır.my towerland projesindeki gibi web sayfasına taşınmanıza şu kadar gün kaldı diye numaratör koyarlarsa çok mutlu oluruz.bizlerde ne zaman taşınacağımızı öğrenmek istiyoruz.aracı olursanız çok mutlu oluruz. emekleriniz için çok teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
21 Mart 2012 | 23:25 Bülent Beyaz 701 Kişi okudu

fiyaka gebze

Soru

tebernüş bey fiyaka gebzede hemen teslim 60 metrekare 1+1 70000 tl kirasıda şu an 400 lira sizce yatırım için uygunmudur saygılar

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
03 Mart 2012 | 14:48 hasan sayın 701 Kişi okudu

bilgi

Soru

ahmet bey benim sorunum şu.bir dükkan açtım perde ve dikim üzerine dükkanım pazar yerinde sadece pazar kurulduğu zaman iş yapabiliyorum borrçlarım olduğu içinde vergiye girmek istemiyorum dükkanı devredicem .almak istiyen kişi eşimin abisi fakat kendisi benim bulunduğum şehirde değil başka bir şehirde orada terzi dükkanı var ve basit usulde çalıştırıyor.abim dükkanı devralırsa aynı vergi numarası burdaki dükkan için geçerli olurmu . yine dükkanın işleri ileben ilgilenicem kendimi çalışan olarak göstericem şimdiden tşkler...

Ahmet Korkmaz tarafından yanıtlandı.
17 Şubat 2012 | 13:37 ayşe yılmaz 701 Kişi okudu

Bildiğiniz üzere Tulip firmasının yabancı ortağı (Tulip Re

Soru

Bildiğiniz üzere Tulip firmasının yabancı ortağı (Tulip Real Estate and Development Netherlands BV) Ekim.2011'de ICSID (Uluslararası Yatırım Anlaşmazlıkları Çözüm Merkezi)'ne başvuruda bulundu.Yapılan başvuru üzerine Emlak Konut GYO AŞ 21.10.2011'de Kamu Aydınlatma Platformuna aşağodaki açıklamayı yapmıştı."Son günlerde çesitli basın organlarında çıkan haberler çerçevesinde, Sirketimizin ana ortagı konumundakiT.C. Basbakanlık Toplu Konut daresi Baskanlıgı tarafından Sirketimize iletilen yazıdan Tulip Turkuaz projesikapsamında Sirketimiz ile Tulip-FMS-Mertkan-lci Adi Ortaklıgı arasında akdedilmis olup daha sonradanfeshedilen Arsa Satısı Karsılıgı Gelir Paylasımı sözlesmesi ile ilgili olarak Tulip Real Estate and DevelopmentNetherlands B.V.'nin Türkiye Cumhuriyeti aleyhine söz konusu Tulip Turkuaz projesi kapsamındakarsılastıgını iddia ettigi tüm zararların faizi ve avukat masrafları ile birlikte tazmini ve bahsi geçen yatırımailiskin olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin asagıda detayları verilen sözlesme, Türk hukuku ve uluslararasıteamülleri ihlal ettigine karar verilmesi talebiyle Uluslararası Uyusmazlıkların Çözüm Merkezi (InternationalCentre for Settlement of Disputes - ICSID) tahtında tahkim talebinde bulundugu anlasılmaktadır.Söz konusu tahkim talebinin Türkiye Cumhuriyeti ile Hollanda arasında akdedilmis 27 Mart 1986 tarihli biruluslararası anlasmaya (Agreement on Reciprocal Encouragement and Protection on Investments betweenthe Kingdom of Netherlands and the Republic of Turkey) dayanması sebebiyle, Sirketimiz halihazırda isbutahkim talebinin bir tarafı degildir. Ayrıca, tahkim sürecinin ICSID tarafından ilgili uyusmazlıgın ICSIDtahkiminin görev kapsamına girip girmedigine iliskin kararını müteakiben baslayacagı tarafımıza iletilenbelgelerden anlasılmaktadır.Ancak 15.12.2011 tarinde Emlak Konut GYO AŞ Kamu Aydınlatma Platromuna aşağıdaki açıklamayı yapmıştır."Tulip Real Estate and Development Netherlands B.V. tarafından 11.10.2011 tarihinde Türkiye Cumhuriyetialeyhine ICSID nezdinde yapılan ve ICSID'e 28.10.2011 tarihinde resmen kaydedilen tahkim ile ilgili olarakTürkiye Cumhuriyetini temsil etmek üzere Sirketimiz ile KUSEYR HUKUK BÜROSU-NIXON PEABODYLLP&LALIVE LAW FIRM Ortaklıgı arasında 15.12.2011 tarihinde Avukatlık Hizmet Sözlesmesi imzalanmıstır."Bu iki açıklama davanın kaybedilmesi durumunda projeyi ve Emlak Konut GYO AŞ yatırımcılarını nasıl etkiler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
26 Aralık 2011 | 13:39 Ilhan Demirer 701 Kişi okudu

Merhaba. İş GYO Tuzla Çınarlıbahçe projesine yatırım yapm

Soru

Merhaba. İş GYO Tuzla Çınarlıbahçe projesine yatırım yapmak sizce mantıklı mıdır? 3+1 ler 350 bin civarı. Benim çekincem zeminle ilgili. Tuzla nın zemini malumunuz. Bu proje de tren yolu ile sahil arasında. Allah korusun bir deprem olduğunda değerinin düşmesinden çekiniyorum. Burası olmazsa ikinci ev için neresini önerirsiniz?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
11 Aralık 2011 | 22:17 özgün şenyuva 701 Kişi okudu

soyak park aparts mı evostar mı?

Soru

soyak park aparts mı evostar mı?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
23 Ekim 2011 | 16:06 ahmet murat 701 Kişi okudu

Merhaba Sayın Kireçci...sizinle dumankaya modern projesi için

Soru

Merhaba Sayın Kireçci...sizinle dumankaya modern projesi için görüşmüştüm,oradaki 62.000.-tl 41 metre kare fiyatlı yatırımım devam ediyor,ilave olarak bosphorus cıty ortaköy etabından home ofis 61 metre kare daireyi 207.000.- tl ye aldım...ilk lansman yıllarında çok ses getiren bir projede yer yer boşluklar görmek biraz endişeli bir durum.migros gibi ticari ünitelerin içerisinde olacağı ve 2012 haziran da tamamlanması planlanan ortaköy etabı tamamlanması ardından bosphorus cıty proejesinde bir hareketlenme olurmu...karlı bir yatırım olmasını düşündüğüm bu yatırımı elden çıkartmak için ve hemen yanındaki diğer projelerin ...eroglu...soyak...dumankaya...hastane gibi projelerin tamamlanmasını mı beklemeliyim.saygılarımla,Timuçin DÜNYA

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
15 Ekim 2011 | 19:23 Timuçin DÜNYA 701 Kişi okudu

tebernüş bey , bir süredir anadolu yakasında villa bakıyorum

Soru

tebernüş bey , bir süredir anadolu yakasında villa bakıyorum , çekmeköy de fiyatlar çok yüksek aynı kalitede 600 m2 civarında bahçesi olan villalar ise tepeörende çekmeköye nazaran %30-%40 daha ucuz .sizce tepeören bölgesi formula 1 yarışlarınında türkiye'den gitmesiyle değer kaybı yaşar mı , yada 3ncü köprü bağlantı yolunun bu bölgeden geçecek olması ve bu bölgeye yakın yapılması planlanan teknopark ile ilerde çekmeköy deki fiyatları yakalayıp geçer mi ?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
12 Eylül 2011 | 21:02 ilker türkoğlu 702 Kişi okudu

Tebernüş bey merhaba, umarım iyisinizdir.size bir kaç sorum o

Soru

Tebernüş bey merhaba, umarım iyisinizdir.size bir kaç sorum olacak ,cevaplarınız için peşinen teşekkürler,,1-Sabiha gökçen havalimanı 2.nci pist inşaatı başladımı ,başlamadı ise başlama tarihi yaklaşık hangi tarihe denk gelebilir. 2-Teknopark Tuzla-Kutköy inşaatı başladımı (bunu hava uçuşlarından gözlemliyebiliyormusunuz?)tam olarak inşaat alanı Sabiha gökçen hava limanının neresinde olacak..3-Erenköy gümrüğünün Tuzlaya taşınması hep gündemde,,sizce bu proje hayata ne zaman geçecek,,(Mevcut Erenköy gümrüğünün etrafı büyük inşaat projeleri ile çevrilmekte,,projeler ile birlikte gümrük etrafında trafik durumunu az çok sizde biliyorsunuz)Saygı ve Sevgilerimizle

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
25 Ağustos 2011 | 15:51 Nedim Karakuş 701 Kişi okudu

Merhabalar Tebernüş Bey, Pendik Gözdağı civarından 3+1 ev b

Soru

Merhabalar Tebernüş Bey, Pendik Gözdağı civarından 3+1 ev bakıyoruz. Ekşioğlu Gözdağı Evleri adında bir siteden birkaç tane satılık daire bulduk. Yer olarak yeni açılan devlet hastanesine yakın. Daireler 1-1.5 önce teslim edilmiş ve kooperatif evleriymiş. Kooperatifler tarafından yapılan evlerle ilgili birçok olumsuz şeyler duyuyoruz, bilhassa sağlamlık açısından iyi olmadığı söyleniyor, bu nedenle aklımızda soru işaretleri var tabi ki. Bu site hakkında bilginiz varsa ve paylaşabilirseniz çok sevinirim. Bir de Sadi Özata'nın yaptığı Gözdağı Evleri ile ilgili düşüncelerinizi almamız mümkün mü?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
31 Mayıs 2011 | 14:49 Uğur Şen 701 Kişi okudu