merhaba tebernüs bey ben arnavutköy boyalikta hisseli tarla var

Soru

merhaba tebernüs bey ben arnavutköy boyalikta hisseli tarla var almak istiyorum almadan size danismak istiyorum tarlanin toplami36dönüm alacagim hisse 2dönüm satacak kisi yeri telle cevirmis 1.sorum böyle bir yer alinirmi ne derece garantisi var ilerde baska hissedar gelib burasi benim dermi?2.sorum yer uzak koruma görünüyor uzak koruma ne derece saglikli ilerde imar gelirmi sorun cikarmi.?yerin cazib tarafi asfalt cepheli olmasi birde sahibi caplari tapusu vardiyor hissesine düsen 2dönüm yeride cevirmis acaba nedersiniz böyle bir yeri almam ii olurmu?saygilar

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
25 Nisan 2011 | 00:20 erdogan yilmaz 716 Kişi okudu

tebernus bey selam,Yeni Sarp inşaat isimli firmanı...

Soru

tebernus bey selam,Yeni Sarp inşaat isimli firmanın aslında KC group un bir bağlantısı olduğu ve bu isimle ataşehirde yeni bir proje başlattığı,ortaklarının eski kc müdürleri olduğu ortaya çıkmış,böyle bir durumda müşterileri nasıl uyarmak gerekir sizce?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
19 Nisan 2011 | 09:31 mustafa acar 716 Kişi okudu

Günaydın,Benim uzun zamandan beri düşündüğüm konuyu sağo

Soru

Günaydın,Benim uzun zamandan beri düşündüğüm konuyu sağolsun bir arkadaş dile getirmiş. Ciddi olarak yol ve otopark sorunlarının oluştuğunu hepimiz biliyoruz da seçilmiş belediyeler bilmiyorlar mı? Evet eski ve düzensiz yerleşimlerle İstanbul\\\'u zevksizlik ve karmaşanın içine sürükleyenler hiç olmazsa artık ellerini çeksinler.Güçlü siyasi otoriteler ve belediyeler imtiyazlı kişilere taviz vermesinler kamu yararını düşünerek kentsel dönüşümlere hazırlık olarak çalışsınlar. Eski ve az katlı binaların bulunduğu yerlerde inşaat izni vermesinler (gerekli yasa ve düzenlemeleri çıkartarak).eğer yapamıyorlarsa proje onaylarında muhakkak otoparkı zorunlu yapsınlar,sokaklar araba çöplüğü gibi.Kamyonundan otobüsüne,tırına kadar rezalet. Denetim zaten yok.Halkalı projelerine bakın dev projelerin çevresinde hala 200m2 lik arsalara yeni binalar yapılıyor. Oysa bu insanlar birleşip arsalarını büyütüp ciddi firmalara verseler çok daha avantajlı olurlar.Ama o kafada insanları bulmak olanaksız.Toprak anadoluda göçlerle gelen insanlar için çok önemli onu uğruna kan davaları sürmüş, nice cinayetler işlenmiş. Bu insanlar gelip büyükşehirlerdeki hazine arsalarına gecekondular yaptılar sonra da siyasiler oy uğruna bu yerlere yol, elektrik, su götürdüler tapu verdiler. Anlayacağınız biz kanunlara saygı duyan vatandaşlar doğduğumuz şehirlerde ev sahibi olmak için ter döktük.Benim artık isteğim. Yıllardır yapılan bu yanlışlardan dönülsün.Kişisel menfaatler yerine sosyal devlet projeleri oluşturulsun.Yapılacak en önemli konu yeni proje onaylarında zorunlu otopark getirilmesi çok önemlidir.Artık vatandaş olarak bekliyorum bunları.Hiç olmazsa gelecekte çocuklarımız sağlıklı ve mutlu olsunlar.Estetik şehirlerde otursunlar.Bu arada söylemeden geçemiyeceğim. 22 yıl önce öğretmen olarak Kurtköy\\\'de bir özel okulda öğretmenlik yaparken E5 Pendik kavşağında, düşünün dört yol ağzı kesinlikle imar izni verilmemesi gereken bir yer. Ama ANAP milletvekili Dumankaya(adını unuttum)buraya dev bir iş yeri yaptı.Şİmdi bahçe kısmından biraz traşlandı. (Toyota bayisinin yeri)Okula gidip gelirken olur mu bu ? Burası kavşak,bina yapılır mı diye lanetliyordum. Bu nedenle Dumankayanın hiçbir projesine sıcak bakmadım,ilgilenmedim.İnsanların yaşadığı psikolojiyi görüyor musunuz? Benim gibi kaç vatandaş yıllarca travma yaşadı ve hala yaşıyor.Yazdıklarımı aynen yayınlarsanız sevinirim.(Çünkü bildiğim kadar Havadan emlak için size Dumankaya sponsorluk yapıyor.)Eğer yanılıyoram özür dilerim.Saygılarımla.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
15 Mart 2011 | 09:06 Gülsün Özdemir 715 Kişi okudu

Tebernüş Bey merhabalar,Beylikdüzü Pegasus Residence\'tan dai

Soru

Tebernüş Bey merhabalar,Beylikdüzü Pegasus Residence'tan daire almayı düşünüyoruz. Fakat inşaatın inşa aşamasında çok el değiştirdiğine, eski bir temel üzerine atıldığına, inşaatın 13-14 yılda tamamlandığına dair söylentiler var. Sizin bu konuyla ilgili hiç duyumunuz vr mı acaba? Teşekkürler,

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
07 Mart 2011 | 18:05 Hatice Demircan 715 Kişi okudu

Sayın Tebernüş bey Çatalca İlçesi inceğiz-Elbasan yolu üz

Soru

Sayın Tebernüş bey Çatalca İlçesi inceğiz-Elbasan yolu üzerinde umurtepe mevkiinde 5+5 10 dönüm çerisinde evi olan bakımlı etrafı çevrili meyve ağaçları olan bir yerim var burası gelecek vadediyormu acaba elden çıkarmayı düşünüyorum sizin yorumlarınız benim için çok önemli teşekkür ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
03 Şubat 2011 | 07:44 Turgut Dinçer 716 Kişi okudu

Bursa Nilüfer ilçesi Dağyenice Köyü ve civarında düşünü

Soru

Bursa Nilüfer ilçesi Dağyenice Köyü ve civarında düşünülen termal oteller ve uludağ imar planlamasının Dağyenice köyüne etkisi, bu köydeki arsa ve tarlalara ne gibi katkı sağlar,bu bölgeden arsa veya tarla almamızı tavsiye edermisiniz.Cevap verirseniz sevinirim.Selamlar iyi çalışmalar

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
14 Ocak 2011 | 14:43 Adem YILDIRIM 716 Kişi okudu

Merhaba Tebernüş Bey, Avrupa yakasında satın almayı düşün

Soru

Merhaba Tebernüş Bey, Avrupa yakasında satın almayı düşündüğüm konut için araştırma yapmakla meşgulüm. Şuanda ikamet ettiğim Fulya'da bir residenceda abartılmış güvenlik hizmeti dışında hiç bir hizmet karşılığı olmayan yüksek aidat ödemelerinden sıkıldım. Yine merkezi lokasyonda iyi bir proje araştırmaktayım. Bugün yayınlanan Trend Residence için randevu aldım ve ciddi olarak düşünmekteyim. Size sorum şu şekilde olacak. Levent bölgesine yapılmakta olan (Aslında Levent'in daha ucuz bölgelerine diyebiliriz) çeşitli konut projeleri var. NEF, Levent Life gibi. Sizce Akaretler'e inşa edilmekte olan Trend Residence'ın, diğer projelere olan avantajı ve dezavantajı nedir? Bunu hem proje ve lokasyon kalitesi hemde uzun vadeli yatırım olarak değerlendirebilirseniz sevinirim. Trend Residence ile ilgili genel bir değerlendirme daha basit olabilir. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
13 Ocak 2011 | 11:38 Cem Türkoğlu 716 Kişi okudu

MerhabalarBosphorus city göl kule de k.çekmece göl manzaralı

Soru

MerhabalarBosphorus city göl kule de k.çekmece göl manzaralı 21. kat daire için sözleşme yaptık. Oturmayı düşünüyoruz, proje, kat planı, lokasyon tam ardığımız gibi ancak fiyatın yüksek oluşu düşündürüyor çok yüksek prim beklemiyoruz ancak geleceğe dönük görüşleriniz nelerdir? 5 senelik fiyat değişikliği öngörünüz -/ nelerdir? şimdiden çok teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
03 Temmuz 2010 | 01:16 Tuğrul Yılmaz 716 Kişi okudu

Deprem öncesi yapılmış işyeri / dükkan

Soru

Merhaba Tebernüş Bey Maltepe kartal arası minibüs caddesinde 50m2 bir dükkan buldum.konumu çok güzel.ve işlek bir yerde İçinde 8 yıllık kiracı var.kiracı yeni sözleşme kira kabul ediyor (20 bin tl) veya çıkarım diyor Emsal yerlere baktığımda kiranın minimüm 25-30 getireceği kanısına vardım Dükkan iş yeri olarak geçiyor ve minibüs yoluna sıfır Alırsam kendim mağaza yapmayı düşünüyorum Kira gelirine ihtiyacım yok Tek takıldığım şey,bina 99 öncesi yapımıdır Ve bu bölge deprem de etkilecek yerdedir Siz olsanız böyle bir risk alırmısınız ? İstanbul depremi olursa tekrar buraların inşaası veya dask ödemeleri ne olur meçhul Sizi twitter?da da takip ediyorum Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim Selamlar

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Haziran 2024 | 16:01 Hakan Keskin 714 Kişi okudu

Tokinin arsa üretimi ve çevresine etkisi

Soru

Tokinin ilk evim arsa projesi kapsamında müstakil ve müşterek arsaların dağıtılacağı bir hazine taşınmazının yanında fındık arazim mevcut. Bölgede henüz imar yok fakat çalışması varmış. Ben kendi arazime %5 köy imarıyla ev yapmayı düşünüyordum fakat köyün muhtarı şimdi yapma bekle biraz diyor. Toki bölgedeki arsaların altyapısını yapıp teslim edecekmiş benimde arazim hemen yakında acaba bu imar çalışmasından ve altyapıdan bende yararlanabilir miyim? Tokinin örnek ev projelerinden yararlanabilir miyim? Vatandaş 2 yıl içinde bu arsalara ev yapacakmış sanırım. Tokiyi aradığımda net cevaplar verilmiyor süreci bekleyin diyorlar. Sizce ne olur?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
07 Mart 2024 | 06:05 Zafer Gökçe 713 Kişi okudu