merhaba, eski binaların yenilenmesi için kat mülkiyeti yasası
merhaba, eski binaların yenilenmesi için kat mülkiyeti yasası değişiyormu? teşekkürler
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
merhaba, eski binaların yenilenmesi için kat mülkiyeti yasası değişiyormu? teşekkürler
Sayın Kireçci, Fi-Yapı Tuzla 3 'ün geri ödemesini alamıyorum ve çok zor durumda kaldım. Sürekli bir erteleme çabası içindeler, artık iyice sinirlerim bozuldu. Bu konuyu Fikret İnan'a iletebilir misiniz? Sanırım kendisi yetki vermedikçe ödeme yapılmayacak. Saygılarımla,
tebernüş bey bir projede sizce yüksek blokda hem peyzaja hem arkaya hemde yana yani üç tarafı gören bir yermi daha kıymetlidir yoksa aynı m2 sahip bahçe katı mı?değerlendirimisiniz.teşekkürler.
Merhabalar,tum soruları ve yanıtlarınızı hemen hemen okudum,Ancak deluxıa palace için studyo daire ile ilgili değerlendirmelerinizi çok merak ediyorum,studyo daireler brüt 39m2 net 29 m2 bu kadar küçük olması beni tedirgin ediyor,hem yatırım hem de kira için nasıl değerlendiriyorsunuz,yorumlarsanız çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.Murat ŞEKER
Tebernüş Bey merhaba benim solarkentte 2+1 83 m2 bir dairem var su anda solarkentte oturuyorum. Bundan 5 yıl evvel hemen ılerıdekı carrafeur yanındakı milpanın yaptıgı taksıt center da 1+1 78 m2 bir daire satın aldım fakat bır turlu acılamayan alısverıs merkezı daırelerınde fıyatlarının aldıgımızdan hıc bır sey farketmedıgı ortaya koydu sızce bu bınayla ılgılı yapılması planlanan bır proje mevcutmudur elımızde durmasımı yoksa satmamızmı dogru olur bır fıkrınızı ogrenmek ıstedım bılgı sahıbı ısenınız bılgılendırmenızi rıca ederım tesekkurler ıyı calısmalar.
slm tebernüş bey, kartal kensel dönüşüşüm projesin mahkemece iptal edildiğini duydum,peki oradaki fabrika arazilerine bundan sonra bir imar durumu verilmezmi, cecabınız için teşekkür ederim
istoç ta yapılan saray otel hangi tarihlerde açılacak bu konuda bilgi alabilirmiyim
ıyı gunler ; REAL ISTANBUL dan ev aldım mayıs 31 2011 teslım dıye sozlesme ımzaladım . Yaklasık 3 ay gectı henuz hıcbır asama kaydedılmemıs bu sekılde devam ederlerse eylul sonunu bulur dıye dusunuyorum , sozlesme de + 2 ay opsıyonu vardır dıye bır ıbare var , ben sımdı real ıstanbul u yapan fırmaları MAHKEME ye vermek ıstıyorum cunku verılen tarıh uzerınden aylar gectı bugun evıme gıdıp baktıgımda hıcbırsey yapılmamıs ankastreler takılmamış her aradıgımda doğalgaz borusu cekılmedı , ıgdaş saatlerı takmadı vs. ben ve benım gıbı 10 larca ınsanlar vardır dıye dusunuyorum benım sormak ıstedıgım sıze bu fırmayı mahkemeye versem ne gıbı bır sonuc alabılırım.
tebernüş bey merhaba..fi tower hakkındaki sözleşmeye uyulmayan daireler hakında bir yorumunuz varmı ben şahsen teslim almadım ve gereirse benim gibi hukui yollara giece çok kişi de var..sizin görüşünüz nedir.
mrb tebernüş bey.fikrinizi almak istediğim konu yatırım için satışa yeni sunulan 35-40 bin tl lik küçük ofis yada stüdyo daireleri inşaat bittiğinde satarak mı yoksa arnavutköy(çatalca yada silvri de olabilir) civarında yine aynı fiyata tarla konumundaki 1000 metrekare arsaları alarak mı yatırım yapmak mantıklıdır.ve eğer arsa daha mantıklı ise bu fiyata alınan arsaların prim yapması için sizin görüşünüze göre ne kadar bir süre beklemek gerekir.benim yerime kendinizi koyun, bu konuda sizden net ve açıklayıcı bir cevap bekliyorum ) şimdiden teşekkürler