esenyurt 5 etap teslim tarihi
merhabalar ben esenyurt 5. etabın teslim tarihi hakkında bilgi almak istiyorum çok merak ediyorum lütfen bizi aydınlatırmısınız.
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
merhabalar ben esenyurt 5. etabın teslim tarihi hakkında bilgi almak istiyorum çok merak ediyorum lütfen bizi aydınlatırmısınız.
konuyla ilgili fazla bilgim olmadığından başvuruların nasıl yapıldığını ve istenilen şartların ne olduğu.?
dumankaya insaatin bahcesehirde yaptigi modern vadi projesinden brut 115 metre kare 217000 tl dumankayani yaptigi finansman ile pesinat ve bir ara odeme yaparak 36 ay vade ile almayi dusunuyorum sizce fiyat makulmudur abarti varmidir 5 yil sonraki getirisi nekadar olabilir birde projedeki balkon buyuklukleri cokfazla bina ici ise kucuk oldugunu dusunuyorum sizce nasildir tesekkur ederim iyi calismalar
Tebernüş Bey merhaba,Basın Ekspres yolu üzerindeki konut projelerinden birine yatırım yapmayı düşünüyorum. Ancak aklımda soru işaretleri oluşturan bir durum hakkında görüşlerinize ihtiyacım var.Aşağıda Basın Ekspres yolu üzerinde yapılan ve yapılması planlanan konut,residans projelerini, konut sayıları ile birlikte veriyorum. Bu bilgileri Projelerin interne sayfalarından aldım.İstanbul Suites : 194Güneşli Konutlar : 305İstwest : 476 Residans + 506 Konutİstanbul Loft : 183Mall of İstanbul : 1071Güneşpark KOnutları : 300Sur Yapı Güneşli Konutları : 512Yukardaki tabloya bakarsanız önümüzdeki iki yıl içerisinde bölgede oluşacak toplam konut ve residans sayısı 3500 civarında ve bu konutların hedeflediği kitle de gelir düzeyi ortalamanın üstünde olanlar. Ayrıca bu sayıya bölgeye yaklaşık 7 km yakınlıkta yapımı devam eden 2300 konutluk Avrupa Konutları 3 Etap projesi dahil değil.İki yıl gibi kısa bir sürede bölgede bu kadar fazla sayıda residans ve konut yapılmasının konut satış ve kira fiyatlarında çok büyük bir dibe iniş yaratması riski ne kadardır ?Teşekkürler.
Selamlar Tebernüş Bey Öncelikle sizlere teşekkür ederim yarın konuk edeceğinizKarden İnşaat Firmasının Sahibi Paşa Bey e sorum olacaktır.1-Esenyurt Bölgesinde lansmanın yaptığı sybol inşaatını tahaüt ettiği zamanda ve projeye bağlı kalarak teslim edebilecekmidir2-Esenyurt bölgesinde sorun olan inşaat firmalarının arasında sybol İstanbul veya Karden inşaatının da adı geçiyor böyle güzel bir projeye zarar verdiğini düşünmekteyim nerede hata yapıldı cevabını merak ediyorum3- 23 ve 24 nisan tarihleri arasında inşaat ın olduğu bölgeden geçtim herhangi bir çalışma yok sebebi nedir(çalışanlarınız inşaat devam ediyor derler) 4-Kötü senaryoya göre b planı hazır mıdır.Örnek mevcut kat yüksekliğinde B.Belediyesinden onay alamadığında kat yüksekliğinin kısaltılması gibi bir durumda proje ne olacak cazibesini tamamen kaybedeceğni düşünmekteyim Düşüncesini merak etmekteyim5-Karden inşaatın Sybol projesinin büyüsüne kapılıp yatırım yapan bizlere, ben de onlardan birisi olarak Esenyurt da yaşanan sorunlar varken yatırımcıları rahatlatacak neler söyleyeceksiniz.Teşekkür eder Selamlar dilerim
Merhaba,Bahçeşehir Funda A tip(şehir merkezindeki), 15 yıl önce Emlak konut projesi olarak yapılmış 4+1 arakat dairelerden satın alınmasını önerir misiniz? Sizce makul sayılabilecek rayiç değerleri nedir? Teşekkürler.
Tebernüş Bey çözüm üreten kimliğinize güvenerek metrokent sitesi sakinleri olarak sorunlarımızı sizinle paylaşma gereği duyduk…Biz Kiptaş metrokent konutları sakinleri veya diğer manada mağdurlarıyız. Taşındığımı günden itibaren ( ki yaklaşık 5-6 ay oldu ) pek çok sorun yaşadık ama bu sorunların çözümü noktasında muhatab bulamamaktan şikayetçiyiz. Kiptaş ,Boğaziçi Yönetim ve taşeron firmalar topu sürekli birbirlerine atıyor olan biz site sakinlerine ve mağdurlarına oluyor!!!! En önemli sorunumuz ise Kalori soygunu!!!! %30 daha ekonmik olacak diyerek reklam yapılan bu sistemde kışın minimum 600 tl ile maksimum 2000 tl yakıt parası ödeyip ısınamayan arkadaşlar var. Bu sorunu site yönetimine ilettiğimizde ilk yıl böyle olur denilerek avutulduk….Kış mevsimi bitti rahat bir nefes alacağız derken hala 200 tl yakıt parası ödemekteyiz. Bunun bahanesi ise sıcak su kullanımı….iyi de kardeşim dünyanın neresinde sıcak su kullanımı bu fiyatlara mal olur çölde olsak ve altın madeniyle ısıtsak suyu yine de bu rakamlara çıkmaz!!!! Her ne şekilde olursa olsun insanların parasını sömürmeye odaklı bu sistem bir an önce çözüme kavuşturulmalı….Bu durumu kiptaş beyaz masaya ilettik aldığımız yanıt kısa ve net “ muhatabınız Boğaziçi Yönetim Aş.” İyi de biz dairemizi Kiptaştan aldık!!!!Bu durumu ilgililere iletip sorunumuza çözüm önereceğinizi düşünüyoruz…Kiptaş veya Boğaziçi yönetim Lütfen Bu soyguna son versin… ( E Blok Sakinleri )
Tebernus bey oncelikle iyi gunler dilerim. Batisehir projesi ile ilgili bir konuya aciklik getirmenizi rica ediyorum. Projeye yurume mesafesinde besiktas-bagcilar, bakirkoy-bagcilar metro istasyonun acilacagini duymaktayiz. Bu istasyon Batisehir'e yurume mesafesindeymis. Fakat tam olarak yerini ogrenmek istiyorum. Bu arada projenin ana yoldan gozukmesiyle insaatin yavas olmayip aksine gerektigi kadar hizli oldugu gorulmektedir. En son havadanemlakvideo cekiminiz 6 nisan tarihli. Umarim mayis ayinda ilerlemeyi daha net gorebiliriz. Katkilariniz icin tesekkur ederim. SaygilarimlaOrhan Kabaosmanoglu
Merhaba Tebernüş Bey 1stanbul evleri A1 blok 16.kat 3+1 dubleks almayı düşünüyorum firma güvenilir mi ayrıca bu bloktan göl manzrası nasıldır tavsiyeniz nasıl olur teşekkürler
merhaba aydın didimden yazıyorum 35dönüm tapulu arazimizin 15 dönümü 1975 yılında makilik fundalık çalılık diye iptal edildi o tarihte bir kaç kişi avukat tutup yerlerini geri aldı ama insanların parası yok selanikten gelmiş sersefil bu dudumla ilgili bilgi rica ediyorum yer şu an tescil harici geçiyor bu şekilde 200 hane mağdur saygılar