ev uygunluğu
Ters dubleks ev almayı düşünüyorum.Acaba kullanışlımıdır.sakıncaları varmıdır?siz ters dubleksleri tavsiye edermisiniz.? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Ters dubleks ev almayı düşünüyorum.Acaba kullanışlımıdır.sakıncaları varmıdır?siz ters dubleksleri tavsiye edermisiniz.? Şimdiden çok teşekkür ederim.
merhaba , bir siteden bir hafalık kiralık 8 kişilik villa kiraladım. ancak daha sonra 13 kişi olarak bunu değiştirmek istedim. ancak site yöneticileri sözleşme gereğince %50 mal sahibi %15 siteye para vermemiz gerektiğini ifade ettiler. (değişim talebimiz 24 saat içinde yapıldı. )ancak yasal cayma hakkımızın bulunduğunu ifade ettik .o zaman mahkameye giderseniz diye yanıtladılar. bu bağlam da yapabileceğimiz bişey var mı ?
Kiracı kira bedelini sözleşmenin başlangıç süresinden itibaren geçen her 12 ay için die yayınladığı tefe ve üfe artışlarının düz ortalaması artışlarını kabul ve taah eder(tefe+üfe/2) ifadesine göre ne kadar artış yapılmalı. teşekkür eder saygılar sunarım
Saygılar Öngören Bey Yanıtınız için şimdiden teşekkür ediyoruz. Şişli Mecidiyeköy Fulya Mahallesinde iki ada tevhit edilmek suretiyle çok katlı bina için teklif var iki adada toplam 26 adet parsel mevcut. Parseller min. 270 m2 . ile mak. 1750 m2 arasında değişiyor parseller İçinde bulunan binalar 25 ile 40 senelik bu parseller içinde 3 parsel haricinde ki tüm parseller emsallerini kullanmıştır. 24 adet parsel içinde örnek parsel m2 270 m2 6 daire parsel m2 305 m2 12 daire parsel m2 650 m2 20 daire parsel m2 1700 m2 20 daire parsel m2 kücuk daire sayısı ve daire m2 büyük parseller mevcut kullanmış oldukları emsaller min. 0.76 max. 4.09 Müteahhid ile yapılacak görüşmelerde parsel m2 üzerinden mi daire m2 üzerinden mi hangisini baz alarak görüşme yapılacak
Tebernüş bey öncelikle hayırlı bayramlar dilerim kitaplarınız dün itibariyle ulaştı .Okumak için sabırsızlanıyorum.Başarılarınızın devamını dilerim çok teşekkürler
Oturduğum binada tüm dairelerin tapuları hisseli tapular, daireme şahsi tapu almak istiyorum, ancak diğer daire sahipleri buna yanaşmıyorlar tek başıma müracat ederek tapumu alabilir miyim?
her ay düzenli faturam ödeniyor ama geçen ayı unutmuşum faturam gelmediği için memur 20 iş gün sonra gelip habersiz ben evdeyken elektiriğimi kesti ama kapıcımında ödememesine rağmen onu uyardı ve kesmedi kanunen bana haber vermesi ve uyarması ihbar name bırakması ödenmediğine dair gerekmez mi acaba
Ahmet bey merhabalar babamın 3 yıldır gelir vergisi ödemiş olduğu dairesine 2014 yılının 6. ayında kiracısi çıktığında kendim taşındım. Şimdi öğrenmek istediğim babam ayda 650 tl kira alıyordu. bu yıl nasıl bir işlem yapıcağız.Vereceğiniz bilgilere teşekkür ederim.
Merhaba ben Gemlik?ten Mustafa Özcan.Ben bedensel engelli olduğum için evlendirilmedim.Çalışabilecek durumda da değilim.Yani el ve ayaklarda denge sorunu da var.Bazen sokaklarda gezerken dengem bozulduğu zaman düşüyorum bu yüzden her zaman birinin yardımı olmadan sokaklarda gezemiyorum. Evlenmeyide çok istiyorum ama ev geçindirecek maaş da yok.Memlekette 35 dönüm arazimiz ve iki katlı birde evimiz var.Bu arazileri pahalı fiyattan satıp isteğe bağlı sigortadan prim ödeyip emekli olup birde ev almak istiyorum.Böyle pahalı fiyata nasıl satarım?Lütfen bana yardım edin.
Kat Mülkiyeti Projesini Yalnızca mimar mı imzalayabilir. Yoksa Belediye onayladığı taktirde inşaat mühendisinin imzalamış olduğu kat mülkiyeti projesine tapu dairesi itiraz edebilirmi.?