kanal istanbul üzeri arsa hakk.
tebernüş bey, bir akrabamın kanal istanbul güzergahı üzerinde müstakil tapulu arsası var. şu sıralar sürekli emlakçılar arayıp satın diyorlar. sizce ne yapmalı ? beklemeli mi yoksa satmalı mı ? çok teşekkürler,
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
tebernüş bey, bir akrabamın kanal istanbul güzergahı üzerinde müstakil tapulu arsası var. şu sıralar sürekli emlakçılar arayıp satın diyorlar. sizce ne yapmalı ? beklemeli mi yoksa satmalı mı ? çok teşekkürler,
İyi günler. Biz Kayseri taşhandaki arsamızı satıp, şu anki oturduğumuz evide satıp üzerine koyarak yeni bir ev almak istiyoruz. Arsamız 50.000 TL civarı ediyor. Evimizde 120.000 civarı. Yeni ev 165m2 brüt sıfır, 185.000 TL. Şunu merak ediyoruz. Arsayı sattığımız için pişman olur muyuz? 2-3 yıl önce 30.000-35.000 tlden satılıyordu. Şimdi 50.000. Ama yeni alacağımız evin olduğu yerler de eski evler olsa da bir sürü boş arsa var ve şu an hızlı bir şekilde şirketler ev yapıyor. Kararsız kaldık lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler.
Tekrardan merhabalar; Nilüfer Bursa nın batı bölgesine doğru genişleyen yeni evlenen ve eski evini yenilemek isteyen ailelerin tercih ettiği organize olmuş bir semt.ev fiyatları 400 bin 1 milyon TL aralığında .
Mrblar bundan 10 ay önce bir daire için bankaya basvurdum ev 610 bin tl idi 200 ünü kredi çektik . Fakat sonradan öğrendiğimize göre bu dairelere kredi çıkmıyormuş diğer oturanlarda şaşırdı daga önce kaç kişi basvurmuş çıkmamış bize çıkmış. Bi kaç experle konuştum herkes ben olsam vermezdim dedi . Banka dan şikayetçi olabikirmiyim bu konuda beni uyarmadılar.
Tebernüş bey merhaba, Düzce Akçakoca Melenağzı köyünde denize 500 metre uzaklığında 8500 m2 fındık tarlam var. Tarlamın kuzeyinden çevre yolu geçecek 40 metre cephemiz oluyor. Güneyinden ise duble yol geçecek projesi hazır ama başlamadılar 50 60 metre yakınlıkta o da. Yakınında 200 dönümlük çalılık niteliğinde devlet taşınmazı var. Belediye mücavir alanı dışında imar sınırına 200 metredir. Şu durumda tarla satmak çok zor ve bu söylediğim yatırımlar sonuçta belirsizlik içeriyor. Burayı satıp bir gayrimenkul alıp kira almakta istiyorum çünkü buranın bir getirisi yok kafam karışık sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler...
tebernüş bey babama ait arsamız 1999 yılında yol geçecek diye karayolları tarafından istimlak edildi ve 15 bin TL kadar ücret ziraat bankası tarafından hesabımıza yatırıldı.lakin 2016 da planlar değişti ve arsa yol olmaktan çıkarılıp konut imarlıya döndü.arsamızın tarafımıza verilmesi için karayollarına dilekçe verdik, dilekçe kabul gördü karayollarının şerhi tapudan kalktı lakin ziraat bankası ipoteği hala duruyor. para aldığımız ziraat şubesi araştırmalrımız sonucu kapanmış olduğunu öğrendik ziraat genel müdürlüğünde de muhatap bulamıyoruz. ziraat bankası ipoteğini kaldırmak için nasıl bir yol izlememiz gerekli yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Merhaba, Ayazaga Oyak Sitesinde oturuyorum. Agagoglu My home ya da Oyak sitesi ndeki 3+1 alacak kadar 800.000 Tl param var. Hangi seçim daha dogru olur siz ce yardımcı olursanız cok sevinirim hiç anlamıyorum dogru yatırım yapmak istiyorum
Merhaba,eski bir bankacı yeni girişimciyim ve gayrimenkul,fabrika,arsa ve arazi üzerine işler yapmaktayımelimde yatırımm yapılmak üzere Eskişehir,Bursa bölgelerinde başta olmak Üzere yatırıma uygun yerler ve bağlantılar bulunmaktadır.bu nedenle ülkemizde yatırım yapmak isteyen Arap dostlara konu hakkında yardımcı olmak konusunu değerlendirmenize sunarım.sayg.
merhaba Tebernüş Bey, Avrupa Konutları tem'e metro gelme durumunu da düşünürsek ufak bir artış olacaktır 1 yıl içinde diye düşünüyorum ama çok büyük getiri getirmeyeceğini düşünüyorum. Herhangi bir nakit ihtiyacımız yok ve evde de oturmuyoruz. Yatırım olarak Avrupa konutları tem den kiradaki bir evi satıp, faiz/dolar seçeneği ile değerlendirmeyi önerir misiniz? teşekkürler.
Başakşehir'de oturuyoruz. 400.000 TL ile İstanbul'da en makul yatırım hangi bölgeye olacaktır? (kira geliri beklentisi 1500TL)