Exen mi yoksa Corridor mu?
Tebernüş Bey Merhaba, Gayrimenkul yatırımı yapmak istesek EXEN'i mi yoksa CORRİDOR'u mu tavsiye edersin? Bunları nedenleriyle cevaplandırırsan memnun olurum.
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Tebernüş Bey Merhaba, Gayrimenkul yatırımı yapmak istesek EXEN'i mi yoksa CORRİDOR'u mu tavsiye edersin? Bunları nedenleriyle cevaplandırırsan memnun olurum.
Tebernüş Bey merhabalar Arnavutköy civarında arsam var Dursunköy Mahallesinde Toki nin oralara girme ihtimali var mı?Birde arsam su havzasında ama orta kuşakta bu kuşakta olduğunda iski konut izni veriyormuş daha henüz imar izni yok imar izni verildiğinde inşaat firmaları girermi bölgeye? bir bilginiz varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.Kolay gelsin.İyi Çalışmalar
Geçen babam adına kardeşim için, sormuştum, oda benle aynı durumda idi. Geçen sene Eylül 1 de çekilen konut kredisi 113 bin civarında ve 10 senelik Ödeme 1950 TL aylık olarak. 1400 ü faize 500 ü anaparaya gidiyor, Şuan Ocak girmeden veya sonra bu 108 bin gibi toplam banka konut kredisi borcunu bir anda kapatayım, veya 100 binliralık Gram Altın alsam daha kazançlı çıkarım nasıl olsa 1950 tl taksitler sabit , Çok değerli önerinizi istirham ediyorum, bu soru kendi adıma Allah razı olsun Cevap bekliyorum inş
2014 te karaderililer şirketler grubundan yalova termal city den 2+1 devremülk aldım tanıtıma goötürdüklerinde bunun oda sayısı değil kişi sayısı olduğunu öğrendim yine bir beyin yıkamayla 4+1 e çevirdim hiç kullanmadım satış ve kiralama ile ilgileneceklerini söylemislerdi yapmadılar satmak istiyorum dedim cevap olarak 7gunün satısı yok 15 güne çıkarırsanız bir hisse daha alırsanız o zama 6 ay icinde garantili satarız dediler yapmadım ama cok madurum gitmediğim yere hersene dünyanın aidatını ödüyorum ne yapmalıyım güzel sonuçlanmış butür örnekler varmı birde mahkemeleremi dünyanın masrafını yapacağım gerçekten elim kolum bağlandı ne olur bir bilgi alabilirmiyim sizden .
Merhaba Tebernüş Bey, Benim Tayakadın Türkköşe mevkiinde Kanal ist. Yenişehir Rezerv Yapı 2.Etap Projesinin içinde kalan 345 m2 hisseli arsam var, 17.01.2022 de Bu proje için 18 uygulaması yapılmış, yoldan camiye parktan sokağa, otobüs durağına vs. gibi her türlü kamu alanlarına planda tahsis edilmiş yerler 18 uygulama hamuruna dahil edilirken Demiryolu ve uzantılarına ayrılan çok yüksek miktarda alanlar hamura dahil edilmemiş, Arayıp sorduğumda bu bölgeler hamura dahil edilmedi, Kamulaştırma yapılacak deniyor, Benim gibi demiryolu veya uzantısında kalan birçok hane de var, bu planda ben ve benim gibi olan kişiler mağdur edilecek, bize verilecek kamulaştırma bedeli, üzerine sokak veya park planlanmış yan komşu parsele verilen imarlı arsa değerinde olmayacak. Bizim bu mağduriyetimize derman olabilecek bir yol var mıdır, bu konuların uzmanı olarak size danışmak istedim, cevaplarsanız memnun olurum.
Değerli hocam iyi bayramlar dilerim. Daha öncesinde de sorduğum sorulara verdiğiniz yanıtlar için teşekkür ederim. Sorum şu aslında hocam. İstanbul'da ev fiyatlarının durup durup nasıl birikmiş enflasyonu yansıttığını gördük. Yine önümüzdeki yıllarda bu durumun olacağı aşikar. Bu sebeple artan bu konut fiyatlarına karşın özel sektörde çevremde gördüğüm kimsenin maaşı bu denli agresif artmıyor. Bu sebeple bu konut fiyatlarındaki artış kiralara ne kadar yansıyabilir önümüzdeki dönemde. Bunu neden soruyorsun derseniz yatırım amaçlı ev mi dükkan mı almak arasında gidip geliyorum. Ancak konutta olduğu gibi dükkanlarda da önümüzdeki dönem birikmiş enflasyonu fiyatlama durumu yaşar mıyız? Teşekkürler şimdiden değerli hocam.
Merhaba Tebermüş bey ben Ankaradan yatırım amaçlı bir arsa almak istiyorum 500 bin ? civarı bana bu konuda yardımcı olurmusunuz
Merhaba hocam nasılsınız, arnavutköy kanal istanbul bölgesindeki yerlerim kırmızıyla gösterilen 1 emsal ticari imarda görünüyor, ticari konut imarı mı avantajlıdır sade ticari olan yerler mi? Bunlardan yolda kalan kısımlar da var bir tanesinin küçük bir kısmı okul alanında görünüyor, 18. madde uygulamalarında bunların bir önemi yok dendiği için itirazda bulunmadım, herhangi bir işlem yapmam gerekir mi, cevaplarınız için teşekkür ederim hayırlı geceler
Arnavutköy yeşilbayır mahallesi tarla gözüken arsamız için imar durumu nedir sizin bir öngörünüz var midir? Tarla toplulaştırma kanunu içeriği nedir bu bizi olumlu yada olumsuz nasıl etkiler? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba tebernüş bey. Sultangazi de İçinde kiracısı olan bir dükkanım var.Kira getirisi 2.640 tl.kiracı problemi yaşamayan işler bir cadde de.burayı satıp üstünede biriktirdiğim parayla kira getirisi yüksek bir işyeri almayı düşünüyorum Bu işyerimi kaç paradan satarsam satılır.makül fiyatı nedir Cevabınız için Şimdiden teşekkür ederim