Kozapark Bahçeşehir
Projenin gölet imalâtı / imalâtcısı ile ilgili bir sorun varmıdır ?
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Projenin gölet imalâtı / imalâtcısı ile ilgili bir sorun varmıdır ?
merhaba 40,000 tl civarında birikimizi var istanbul trakya cevresınde bu fitalara arsa bulamadım ılgazdere mevkınde bag bahce statusunde m2 15 tl ye bır yer alıcam 3500 m2 bu bolge yapılacak kopru yanında bulunuyomus bırde ezıne bılgesınde ımarlı arsa var 1000 m2 45,000 hangısını almam daha dogru olucagını karar veremıyorum
Merhaba Tebernüş bey ben bu yaz Esenyurt Esenyurt devlet hastanesi civarından ev aldım evin önü park gaziler Park'ı geçiyor yani önü açık evden hastane görünüyor bu yaz 160 bine aldım 85 metrekare civarında sizce en üst kat heryeri Görüyor asansörü Sıfır bina sizce iyi mi Yaptım yoksa kötü mü ?
merhaba Tebernüş bey benim size sorum kayasehir 3.etap hariçi etraftaki şantiyelerin inşaat üretimleri durdurulmuş nedenini az çok biliyorum ama bide sizden ögrenmek isterim birde benim burda bi pırojem var fikrinizi almak isterim kayasehirin gelişimi piyasasının deeri hakkında yardımcı olurmusunuz tesekkür ederim
Merhabalar Tebernüş bey. Sorum şu 2013 yılında Silivri Bekirli köyünden tarla satın aldım. Bu tarlanın sit alanında veya su havzasında olup olmadığı elimdeki tapu belgesinde belirtilmesi gerekiyormu. Eğer tapu belgesinde belirtilme zorunluluğu yok ise tarlamın su havzasında veya sit alanında olup olmadığını nasıl öğrenirim.Saygılar. Teşekkürler.
Merhaba çocuklarımızın okulları Evka3 mahallesinde olduğu için burada ev arıyoruz.Fakat evler ya çok eski (20 yaş civarında ve 200,000 TL civarında ) , yeni olanlar ise 400-500 bin aralığındadır.20 yaşında EVka 3 mahallesinden bir ev almayı mı , yoksa Yeşilova Mahallesi Narova projesinden biraz zorlanarak 2017 teslimi bir daire almayı mı önerirsiniz?
Merhaba Tebernüş bey. Avrupa Konutları Atakent 2 de 640.000 TL 149 m2, 3+1 ve 4. katta yer alan daireyi almak istiyoruz. Kira olarak 2.400 TL civarı yapmakta. Biz büyük ihtimalle oturacağız. Düşünceleriniz bizim için önemli. İşlerimize yakın bir daire, o konuda sıkıntı yok. Sizce kira çarpanı iyi mi ve Atakent prim yapmaya devam eder mi. Tşk ediyoruz şimdiden.
Merhaba.Kira sözleşmemin bitmesine 5 ay var ve ben evden çıkmak istiyorum 1 ay sonra.Ev sahibini aradım çıkamazsın 5 aylık parayı alırım dedi.Ancak şöyle bir durum var evden çıkma sebebim evin çok rutubetli olması duvar köşelerinin küflenmesi.Antre duvarına su vurmuş olması.Banyo tavanı siyah siyah küflendi.Durumu izah ettim benim yapacak birşeyim yok verdiğimde ev öyle değildi dedi.Ne yapmam gerekir ? Teşekkürler
Eşimle bir daire alçağız 10 yıl vadeli.Evin değeri yaklaşık 135 bin TL.Evin tapusuna banka ipotek koyacak.Eşimle ilk ve tek evimiz olacak.Benim bir davam var.Eşimle evlenmeden önce açıldı.Eğer kaybedersem yaklaşık 15-20 bin borç çıkacak.Bu borcu aldığımız ipotekli ve kredili olan evi sattırarak tahsil edebilirlermi? Evlendikten sonra aldığımız için eşiminde payı varmı bu evde.Ne kadarına haciz gelebilir.Ev kredisi benim üstüme çıkacak gibi gözüküyor.Eşimle gelir birleştirme yaparak alıyoruz.Eve 100 bin kredi çekeceğiz ve geriye 150 bin ödeyeceğiz.Kendi üstüme değilde eşimin üstüne mi çeksem.Saygılarımla
Malumunuz bizler bu arsa konularına vakıf olmadığımız için bilen, tecrübeli aklı başında ve teşekkür alan bireylere danışmak istiyoruz. Umarım bana da yardımcı olursunuz ve bende size teşekkür ederim. 60.000 - 80.000 arası yatırım amaçlı arsa arıyorum ama karşıma hisseli tapu müstakil ada vb. tabirler çıkıyor. Bende internetten bu tabirlerin anlamlarını araştırıp konuyu bütüne ulaştırmaya çalışıyorum. Lakin biraz sıkıcı oluyor akabinde araştırmayı bırakıyorum. Ankara bölgesinde Akyurt Altınova Peçenek Mah. civarlarında 550 m.kare arsa 75.000 TL. istemekte arsa sahibi. Bu bölgede çok katlı değilde villa tipi evlere müsaade ediliyormuş. Sizin bu bölgeler hakkındaki düşünceleriniz ve tavsiyelerinizi alabilir miyim ? Yani bu bölgeler hakkında birim metrekare fiyatları ortalama ne olmalı ki bizler karar aşamasına geldiğimizde fahiş veyahut ucuz pahalı neticesine ulaşıp karar verelim. Yetmiş bin küsür lira para bağlayacağım ama etrafımda danışabileceğim tecrübeli akıllı birileri olmadığı için son çare size yazdım. Sürçü lisan ettiysem affola... Teşekkürler. Saygılar.