kiptaş tuzla 4 etap

Soru

kiptaşın tuzla aydınlı da yaptığı 3+1 normal kat daire 139000 tl.sizce bu bölgedeki daire bu fiyatı eder mi?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Mart 2012 | 17:24 ERSİN GÖDEK 1015 Kişi okudu

dumankaya ritim maltepe uzun vadede prim yapar mı?

Soru

dumankaya nın maltepede inşa edeceği ritim projesi hakkında görüşleriniz nedir?Acaba ileride pirim yapar mı iyi fiyattan kiraya verilebilir mi?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
25 Şubat 2012 | 03:14 serhan sökmen 1016 Kişi okudu

Merhaba Tebenus Bey, Oncelikle soylemeliyim ki bizler icin emlak

Soru

Merhaba Tebenus Bey, Oncelikle soylemeliyim ki bizler icin emlak sektorune isik tuttugunuz ve bizlerin tum kaygı ve sorularımiza bitmek bilmeyen sabrınızla yardımcı oldugunuz icin sonsuz tesekkurler. Son zamanlarda sıkça gündeme gelen bir konuda görüşümü dile getirmek için yazmak istedim. Ağaoğlu Bahçeşehir projesinde de Vestel marka ürünler kullanmış ve bu birçok şikayete sebep olmuştu. Çok yakın olduğum birkaç arkadaşım oturuma haziran ayı gibi başladı ve site içindeki ve ev yapılarındaki birçok konudan oldukça şikayetçi durumdalar. Bunların düzeltilmesi konusunda hiç bir girişim yapılmıyormuş. Ne yazik ki Basaksehir Europe projesi de daha simdiden birçok eleştiri altında ve Ağaoğlu yetkilileri tarafından en ufak bir açıklama yok. yüzbinlerini bu sitelere yatıran insanların en azından bir açıklamaya layık olduğunu düşünüyorum. Çok kötü bir satış ofisi ve musteri temsilcilerine sahipler. Üst mevkilerdeki insanlara ulaşmak nerdeyse imkansız. Hiç bir soruya doğru cevap verilmiyor. Verilenler de sonra boş çıkıyor. Evler satılırken Bosch ya da Siemens olacak denen beyaz eşyalar vestel oluyor. Son model klima takılacak deniyor. 5 yıl oncesinin modeli ornek dairede kullanılıyor. Elektrik direkleri halen kaldırılmıyor ve insaatin hızı yavaslıyor. Sayın Ali Ağaoğlu, dobra bir insan olabilir, iyi bir pazarlamacı olabilir ama bu stratejilerini yeni projelerinde de devam ettirirlerse dreamland projesi satış rakamları bakımından agaoğlu grubu için bir hayal kırıklığı olur. son 1-2 yıldır agaoglu prestiji ve karizması bakımından cepten yiyor. Ali Bey kısa ve orta vadede mevcut hükümet yapısı ile tabi ki parasına para katmasına devam eder, ama uzun vadede bu politikalar Ali Bey'in imajını kötü etkiler ve kafalarda büyük patron imajından sahtekar mutehaite kadar giden bir yola sokar. Halkımız cabuk sever cabuk unutur. Duyulan sempati bir anda öfkeye nefrete donusur. Ben Europe projesinden ev alan birisi olarak daha simdiden böyle düşünmeye başladıysam ev tesliminden sonra ve yaşam başladığında kimbilir ne dusunurum ve cevremdeki insanlar nasıl izlenim veririm. Teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
12 Eylül 2011 | 20:15 Taner Erdim 1015 Kişi okudu

Tebernüş Bey, Ankarada Golbasi-yaylabag toplu konut projesi(201

Soru

Tebernüş Bey, Ankarada Golbasi-yaylabag toplu konut projesi(2011 yili en iyi proje ve en iyi kentlesme odulunu aldı) hakkında ne düşünüyorsunuz.Söz konusu proje selcengoltepe.com da ayrıntılandırılmıs.İçinde villa apartman ve alısverıs merkezleri ve de ticaret alanları var.Yönetim kurulu baskanı Osman Kurt bey.Üyeliği bırakan birinin haklarını almayı planlıyoruz.2015 de biteceği söyleniyor.Degerlerlı dusuncelerınız ıcın simdiden teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
08 Ağustos 2011 | 18:46 Ferit Mahna 1015 Kişi okudu

Tebernüş bey merhahaba benim sorunum şuan baba evinde oturmakt

Soru

Tebernüş bey merhahaba benim sorunum şuan baba evinde oturmaktayım ve topraktan 41 hissem var ama baba evimiz 2 katlı acaba toki konutlarına katılmama engelmidir.Birde tokinin maltepe de yeni projeleri varmıdır? bu konuda açıklayıcı bilgi verirseniz sevinirim saygılar.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
26 Aralık 2010 | 22:41 cesur yanık 1015 Kişi okudu

Tebernüş Bey, Merhabalar, Ben 33 yaşındayım, 3 yıldır evli

Soru

Tebernüş Bey, Merhabalar, Ben 33 yaşındayım, 3 yıldır evliyim. Eşimle birlikte 2 yıldır ev bakıyoruz. Son 6 aydır sizi ilgiyle takip ediyoruz ayrıca da size cok güveniyoruz. Bir kaç tane ev gözümüze kestirdik. 1. secenek Nish Adalar, manzaralı 3 artı 1 195 brüt 165 net 500 milyar 2. secenek Kentplus 135 net 110 metrekare 3 artı 1 520 milyar. 3. secenek Almond Hill 2 artı 1 neti 105 metrekare. 170 bin nakitimiz var, kalanını kredi çekeceğiz. Nish Adalar ın teslim süresini bekleyebiliriz cunku kayınpederin evinde oturuyoruz, yani kira ödemiyoruz)Bu lokasyonların üçü de işmiz için uygun lokasyonlar. Siz olsanız hangisinden alırdınız ya da söyle sorayım Bize hangi seceneği secmemizi tavsiye edersiniz?. Sizin kararınız bizim için çok çok önemli. Şimdiden tesekkürler. Bayramınız kutlu olsun. Biraz gec oldu ama)

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
19 Kasım 2010 | 23:22 Hicran Deniz Davut 1015 Kişi okudu

İyi günler tebernüş bey, Ankara mühyede 896 parselde 401 mt2

Soru

İyi günler tebernüş bey, Ankara mühyede 896 parselde 401 mt2 arsam var bugünkü haberinizi okudum, güneykent projesi (902) parselin tam karşısında arsam, sizce değerlenir mi? Elimde 20.000 tl kadar nakit var 250 mt2 daha yer alsam mantıklı mıs sizce? Şimdiden teşekkürler...

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
09 Temmuz 2010 | 16:08 uğraş yıldırım 1016 Kişi okudu

Merhaba,Ben yanlış ifade ettim galiba, ikinci al 4500-5000 m2

Soru

Merhaba,Ben yanlış ifade ettim galiba, ikinci al 4500-5000 m2 fiyatlarıyla 2. el Ağaoğlu bahcelievlerden almayı düşünüyorum. Sorum bu fiyatlardan alırsam teslime yaklaştıkça ve teslimden sonra prim yapar mı? Ben yapacağını düşünüyorum. Birde 15 daha az m2 fiyatı ödeyerek o lokasyoma yakın Real İstanbul dan almak ,nasıl bir fikir sizce? Yalnız ben Ağaoğlunu daha çok beğendim site ve lokasyon olarak hem E5 e çok yakın hemde E5 in gürültüsünden ve kalabalığından uzak. Teşekkür ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
21 Haziran 2010 | 21:46 savaş özgül 1016 Kişi okudu

İşin içinden çıkılamayan yatırım

Soru

Merhaba Tebernüş bey. Sizi yaklaşık 15 yıl önce takip etmeye başladım. Sizden çok şey öğrendim. Bu sürede hisseli tarla, villa imarlı arsa ve daire alarak farklı çeşitlerde yatırımlar yaptım. Size çok teşekkür ederim Şimdi kafam aşırı karışık. Emlak konut fikirtepeden 3+1 açık mutfaklı 90 m2 net daireyi 60 ay taksitle (296 binden başlayıp azalan) ve 6-12. ayda 2'şer milyon ara ödeme ile totalde 16.7 miyona almak mantıklı mı (aynı metrekarede hazır daireler o civarda 12 milyon; emlakkonut 1 yıl sonra teslim; kira getirisi 70 bin tl olacak gibi)? Taksitleri ödeyebilirim ama ara ödeme için 2+1 dairemi satmam gerekebilir (şerifalide 3 yıllık güzel bir apartman dairesi; prejenin getirisi 2.ele göre yüksek olacak denildiği için dairemi satıp emlakkonuta girmek mantıklı deniliyor? 2. seçenek de, ataşehirde yeniden dönüşüm projesi.. 2+1, 4 yıl sonra teslim, henüz lansman yapılmamış daireyi metrekare net fiyatı nakit verip 120 bin tl'den almak mantıklı mı? inşaat şirketi son derece güvenilir. çevrede net m2 fiyatı 170 bin tl civarı.. ya da hiç bunlara kafa yormayıp para/ altın biriktirmeye devam edip bir fırsat gelmesini beklemek mi (aylık 150-200 bin biriktirebilirim)? Ama sanki bu projeleri görünce fırsatlar kaçacak ve bir daha gelmeyecek gibi görünüyor.. Yorumlarınız benim için değerli .. çok teşekkür ederim..

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
27 Nisan 2025 | 23:12 Eymen Deren 1013 Kişi okudu