Feriloft'ta 1+1 arka cephe

Soru

Merhaba Tebernüş Bey İstanbulda hem gelişme akslarında hem de merkezi lokasyonlarda bir kaç projeden daire aldım Feriloftta 1+1 59m2 brüt 42m2 net bir daire için 190bin TL'ye arka cephede 4.kat bir daire buldum m2 bazında 3.200 Tl gibi bir rakam nasıl buluyorsunuz fiyat ve konum olarak?İyi çalışmalar dilerim

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
26 Şubat 2012 | 06:17 buğra arıcan 701 Kişi okudu

Zekeriyakoy toki

Soru

Merhaba zekeriyakoy toki projesi hakkinda bilginiz varmi 800-900 konut deniyor proje detaylari satis tarihi fiyatlandirma konusunda bilgi edindiginizde paylasirmisiniz kolay gelsin

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Şubat 2012 | 22:22 Suheyla koseler 702 Kişi okudu

avrupa konutları

Soru

tebernüş bey merhabalar, avrupa konutlarını kalite ve yaşam olarak çok beğeniyorum. atakent 3 ün başlangıç fırsatlarını kaçırdım, halkalı bölgesinde avrupa konutlarının 2012 yılında yeni projesi olacak mı? Teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
16 Şubat 2012 | 03:12 melisa senem 702 Kişi okudu

Üstadim merhaba. Size saygi duyuyorum. Haftaici, haftasonu, gece

Soru

Üstadim merhaba. Size saygi duyuyorum. Haftaici, haftasonu, gece gündüz demeden, sorulara yanit veriyorsunuz. 1 günlük is akisinizi cok merak ediyorum. Havadanemlakvideo.com sitesi ile ilgili bir sorum olacak. Cevre projelerden görüntüler yer verilmesine karsin yaklasik 2 haftadan bu yana Lounge1 ve Elite City projesi ile ilgili Videolar göremiyorum. Özel bir nedeni varmi acaba? Birde konunun uzmani olarak iki proje ile ilgili insaat hizlarini nasil degerlendiriyorsunuz? Son sorum ise; bölgede bulunan derenin iki yaninda, projeler bittikten sonre ince seritler halinde uzun bos araziler kalacak.Buralari herhalde konut projeleri icin cok dar alanlar olsa gerek.Buralarda belediyenin yesillendirme calismasi yapmasi beklenebilirmi, yoksa Sizce farkli kullanimlar olabilirmi? Iyi pazarlar dilerim. Almayandan Selam ve Saygilarimla.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
08 Ocak 2012 | 13:31 Hakan Dündar 702 Kişi okudu

İyi Akşamlar, Ben İtower Bomonti projesi hakkında görüşler

Soru

İyi Akşamlar, Ben İtower Bomonti projesi hakkında görüşlerinizi almak istiyorum buradan 60 m2 br ofis almayı düşünüyorum ne dersiniz prim yapar mı doğru bir karar mı

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
23 Ağustos 2011 | 18:42 GÜL KARA 701 Kişi okudu

merhaba,is dolayisiyla selimpasa civarina tasinmayi dusunuyoruz.

Soru

merhaba,is dolayisiyla selimpasa civarina tasinmayi dusunuyoruz. uzun aramalar sonucunda alakasiz seceneklerle basbasayiz1- madden bizi oldukca zorlayacak zorlamanin otesinde elden cikarirken bizi zorlama ihtimali olan cok begendigimiz sunflower evlerinin en kucuk modeli2- deniz manzarali ve bodrumsuz (kolay bulunmuyor )) E-5 gurultulu guzelsehir villasi. ilk secenege gore daha ekonomik.3- en ekonomik villa olan (mustakil) eston guzelce villasi. bolge sapa kalmis gorunuyor. ilgi az satilik cok gibi. ama cocuklarla rahat edilir gibi...4- hic maddi riske girmeyerek mimarsinan civarinda kiralik daire. fiaytlar daha da dussun alalim deyip beklemece ))5- ayni dusunce ile is ve okula cok yakin fakat daire ici gorunumuyle tam bir hayal kirikligi olan selimpasa emlak konutlarinda ev almak. uzun yillar elimizde patlayacagi garanti gibi6- 5. secenegin kiralama modeli. otururken evin tipsizligine ve gurultusune katlanma hali. ancak cikabilecek alternatifleri degerlendirebilme avantaji. alternatif olarak arsa alip kanada tipi ev yapmak da var...iste alakasiz seceneklerimiz. metre kare fiyatlarina pek deginmedim. villalar emsalleri icinde makul fiyatlara sahipler. bir de kendimiz metrekareden cok kullanim kolayligi ariyoruz. bodrum olmasin diyoruz. kisin isitmak kolay olsun diyoruz. bahce bahce gibi olsun diyoruz. illa ki verandasi olsun diyoruz. bahceye tek basamakla inilsin istiyoruz. cok sey istiyoruz yani.cok uzun oldu. maksat yatirim yapmak degil ama bolgeden ayrilmak gerektiginde her ne aldiysak elden cikarma kolayligi. ne dersiniz. uzuuun zamaninizi aldim. cevabiniz icin tesekkur ederim. kolay gelsin...

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
12 Ağustos 2011 | 16:01 naz kutsay 701 Kişi okudu

Tebernüş Bey Merhaba,19 Haziran 2011 tarihinde size ilk mesajı

Soru

Tebernüş Bey Merhaba,19 Haziran 2011 tarihinde size ilk mesajımı yazmıştım. O zamandan bu zamana bahsettiğim; Orion Park esenyurtun tam ortasında olduğundan, Fi yaka müşteri memnuniyetsizliklerinden, Solarkent yüksekliğinden, Armina park uzaklığından vazgeçtiğim daireler. Bu aşamalarda Agena Park'ı gittim yerinde inceledim, özellikle 0 faiz uygulamaları ile iyice almaya niyetlendim ama faiz yine varmış bir şekilde. Şu anda iki alternatifim var.Birincisi; Eminevim. Gittim konuştum 150Bin Tl için 20bin peşin + 54*2500 gibi bir ödeme planı oluşuyor. 24üncü ayda bana 150bin TL'yi veriyorlar. Faiz olmadığı için çok ilgimi çekti.İkincisi ise Dumankaya'nın yapmış olduğu yeni Ramazan kampanyası. Modern Vadi'den ortalama 150bin civarında 2+1 düşünüyorum. M2 veremiyorum çünkü daha sahaya çıkmadım. Aklıma şöyle bir fikir geldi. Eminevime 150bine girince yine sonuçta elime 150bin geçiyor. Ama bugün topraktan girdiğim Dumankaya Modern Vadi'deki 150bin TL'lik ev, yine 2 sene sonra teknik olarak prim yapmış olacak. Yani Dumankaya'ya yönlenirsem yine 150bin'lik bir yatırım yapmış olmakla beraber 2 sene sonra elimde daha yüksek bir meblağ olacak. 150bin + prim şeklinde. Ödeme planları çok cezbedici. Belirli bir peşinat ve taksitler de ev tesliminde olacak. Ki ben bu kadar beklemekten ziyade belirli bir peşinat verip 3 sene boyunca sürekli ödeme yapabilirim. (Mayıs 2014 teslim)Kafamda böyle iki plan var. Açıkçası iki planda faiz olmadığı için uygun görünüyor. Sadece madem 2~3 sene bekleyeceğim, bir yandan da yatırımım değerlenmiş olsun istiyorum. Ayrıca ben bu 3 sene zarfında başakşehr dolaylarında 600 Tl kirada oturuyor olacağım. Önceden de belirtmiştim, kısmetse ekimde evleniyorum.Belki daha cazip projeler de vardır. Ama genel anlamda Dumankaya'nın gerçekten kurumsal bir şirket olması ilgimi çekiyor. Her türlü sıkıntıda gördüğüm kadarıyla muhatap bulabiliyoruz karşımızda. En basitinden çağrı merkezini aradığınızda gerçekten profesyonel bir firma ile görüştüğünüzü hissediyorsunuz. Kısmetse bu hafta içi iş çıkışı gidip detaylı bir ödeme planı ve ev planlarını görmeyi planlıyorum.Size sorum, yine kendi profesyonel perspektifinizden bu manzarayı nasıl değerlendirirsiniz?hayırlı ramazanlar dilerim,İyi çalışmalar.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
02 Ağustos 2011 | 21:56 Ahmet İzgi 702 Kişi okudu

Tebernüş Bey Merhaba, dün neredeyse bütün günümü ilgilend

Soru

Tebernüş Bey Merhaba, dün neredeyse bütün günümü ilgilendiğim projeler hakkında daha önce yöneltilmiş sorulara verdiğiniz cevaplarınızı okumakla geçirdim diyebilirim. )Gerçekten ufkumu genişleten çok değerli yorumlarınız için teşekkür etmek isterim. Yaklaşık 450.000 TL bütçem var,kredi çekmeyi düşünmüyorum. Varyap Meridian benim için kusursuz, herşeyiyle çok beğendim. İkinci elde brüt 66 m2 1+1 kat bahçeli 340.00 TL civarında(bunun stüdyo olduğu yönünde ciddi şüphelerim var gerçi), satış ofisinin elinde en düşük fiyata Grandtower'da 487.000 TL'ye 67 m2 1+1 daire var.m2 fiyatları uçmuş durumda. Meridian'a takılıp kalsam da Deluxia daha cazip fiyatlar veriyor Konumuna göre 2+1 net 75 m2 daireler 410 ile 510.000 arasında değişiyor. 1+1 da net 51 m2 11. katta 354.000 TL isteniyor. My Towerland'de de fiyatlar çok farklı değil, sadece Ağaoğlu iyi ödeme planı sunuyor. Bu fiyatlarda Meridian'dan bu kadar düşük m2 daire almak çılgınlık gibi geliyor. Deluxia'dan 75 m2 2+1 almak finansal açıdan daha mantıklı gözüküyor. Varyap-gap ortak projesini beklememi mi tavsiye eder misiniz,ya da bana uygun ve bilmediğim bir proje var mı acaba?) Anadolu yakasında prim potansiyeli daha fazla ama Avrupa Yakasında prim potansiyeli yüksek, merkezi konumda güzel bir proje olsa ona da bakabilirim. Herkes gibi kendim için en iyi yatırım yapma çabasında olduğumdan bu kadar çok soruyu anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyorum, çok teşekkür ederim. )

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
13 Temmuz 2011 | 17:29 mehmet çakır 702 Kişi okudu

tebernus bey cvp ıcın cok tsk ederım sıkayet maabında yazdı

Soru

tebernus bey cvp ıcın cok tsk ederım sıkayet maabında yazdım tokiye ıns bı sonuc cıkar cıkmayacagını bılsekte ama zor.size bır sorum daha olacak onuda yazacaktım fakat konu ıyıce karısmaması saglıklı olması acısından yazmadım HADIMKÖY hakkında neler donuyor yada yatırımlar buyume vs vs gıbı herhangı bır bılgınız varmı gelişim acısından.1996 dan berı hep aynı adımda sayıyor toki kiptaş dışında artı ufak tefek yol dısında azıcık bılgılerınızı paylasabılırmısınız mumkunse tabiii HADIMKÖY hakkında.belediye vs vs gibi. iyiki varsınız sizin gibi aydınlatıcı kişiler olmazsa hiç birşeyden haberdar olamayacagız içinde oturdugumuz halde (

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
13 Temmuz 2011 | 13:21 kadem pekmez 702 Kişi okudu

Merhaba Tebernuş bey. GS riva arazisi ile ilgili haberlere gore,

Soru

Merhaba Tebernuş bey. GS riva arazisi ile ilgili haberlere gore, yüklenici firma tekliflerini incelemek ve değerlendirmek üzere teknik komite kurulmuş. Işın Çelebi işin içinde olmadan bu projeyi hayata geçirebilirler mi sizce?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
16 Haziran 2011 | 09:44 Cagdas Kaplan 701 Kişi okudu