Vergi borcu yapılandırıcı tekrar aftan yararlanabilirsiniz.
Slm benim 1999 yılına ait vergi borcum çıkmıştır.Bu borcu 2 yıl önce çıkan yasa ile yapilandirdik taksitle oduyorum geriye 8 taksit kaldı yeni vergi affı kanunundan faydalanabilirsiniz.
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Slm benim 1999 yılına ait vergi borcum çıkmıştır.Bu borcu 2 yıl önce çıkan yasa ile yapilandirdik taksitle oduyorum geriye 8 taksit kaldı yeni vergi affı kanunundan faydalanabilirsiniz.
Merhabalar... Sizden bi konuda bilgi rica edeceğim.Bir inşaat firmasından 2017 tarihinde bitecek bir proje için daire satın almayı düşünüyorum ancak yaptığım araştırmalarda bu anlamda sıkıntı olan firmalar söz konusu. ( süresinde iade edilemeyen daireler ve iflas gibi ) bu anlamda kendimi nasıl güvence altına alabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
merhaba, 5393 sayılı kanunun 73. maddesine göre yapılan kentsel dönüşüm ve gelişim projelerinde ( not: dönüüm alanı 380 dönüm tek parça) bu yerde yer alan 130 metre karde arsa içinde çinkolu baraka bir evim vardır. bu ranın degeri neye göre hepsalanacak, benim orda şuanda arsa fiyatları metre karesi 600 - 700 arası. zarar edermiyim
1991 yılından beri ikamet olduğum sitedeki daireme geçen yaz sonu tatilden döndüğümde tüm park yerlerine kiltli bariyerler yapıldığını gördüm ve aracımı park edecek yer halen bulamıyorum ne yapmalıyım komşularımla kavganın eşiğindeyiz teşekkürler
Tebernüş bey merhaba, 5 katlı binanın bahçe katında oturuyorum 120 cm boy, 6 mt en bina uzatması var. Bunu daire için ealmaak istiyorum.Nasıl yapabilirim,yardımcı olabilirmisiniz. bahçe katı üzerindeki dairedede balkon yok teşekkür ederim.
Tebernüş bey , merhabalar , Sizce yabancıya konut satışı ile verilecek oturum izninin Gaziantep ve bölgesindeki inşaat firmalarınada bir faydası olacak mıdır?
Uzunkum da bir yerim var bir kaç emlakçıya danıştıö hepsi ayrı telden çalıyor, kendim ilan verdim bir kaç kişide istedigim fiattan 20-30 aşagı teklif veriyorlar !uzunkum da köşeden göl gören yerin metresi kaçtır acaba aşagı yukarı tşk ederim.
merhaba Tebernüş bey.öncelikle bize verdiğiniz yardımlardan dolayı tşk ederim. siirtte emeklilere verilen bir toki dairesi hak kazandım.11 bin tl peşin.180 ay.aylık 450 tl..daire net 60 m2. kira verilirse 450-500 tl kira getirir. sizce alayımmı,yoksa vazmı geçeyim.iyi bir yatırım olurmu ? şimdiden cevabınız için tşk ederim
konya toplulaştırma bölgesinde 42500 m2 bir tarla alacağım. fakat satıcının mevcut tarlanın 1 km2 etrafında parça parça 300 dönüm daha tarlası var. tapu alım için tarımdan onay çıkmadı. satıcı tek tarlayı satamaz deniliyor. bu kalan 300 dönümlük parça tarlalarıda satması gerekli deniliyor. ben sadece 42500 m2 tarlayı satın almak istiyorum. tarıma başvurarak tarlayı tarım amaçlı alacağım diye dilekçe verirsem tek tarlayı alabilir miyim? veya sadece bu tarlayı nasıl alabilirim? not: ben 42500 m2 arsayı almak istiyorum. tarım satıcıya ait olan çevresindeki 300 dönümlük tarlayıda alman gerekli diyor. benim o kadar tarlayı alamam. satıcıda diğer tarlaları satamam diyor.
Merhaba, Eşime ait 2011 yılında alınmış olan kat irtifaklı 200 m2 den küçük ev için emekli olmasına rağmen belediyeye arsa vergisi ödemekte. indirimli (sıfır) vergi oranından nasıl yararlanabilir ve 2011 den bu yana ödemiş olduğu vergileri nasıl geri alabilir? Saygılarımla.